Областни градове Градове ×

София
Внос и сервиз на контролно-измервателна и изпитателна апаратура. Богата гама инструменти и апарати използвани в Енергетиката и Телекомуникациите. Пълен набор оборудване за органи за контрол.

Vision Express Супер Оптика е част от най-голямата европейска група с магазини за оптика – Grand Vision, над 4600 оптики в Европа, Латинска Америка, Близкия Изток и Индия. VISION EXPRESS е с широко национално покритие за България в 8 големи града, с 12 магазина: София, Варна, Пловдив.

Научно – изследователска дейност; производство, внос – износ и продажба на Дозиметрични установки за контрол на вагони, товарни и леки автомобили, пътници и багажи.

Оптиката е специализирана в изработка и монтаж на всички видове очила. Перфектното качество в изработката е цел номер едно за нас. Това води до постоянно обновяване на техниката за центриране и изработка, което днес е на най-високото възможно ниво в България. Оборудването ни от Essilor е

Оптика-търговия на дребно

Производство на оптични уреди за медицината, промишлеността, бита и лабораторна стъклария.

София
Дейност: Производство и търговия на оптични елементи и фина механика. Мото: "Решения за света на високите техно

София
Фирма НЮ ТЕХ ООД е специализирана в дистрибуцията и онлайн продажбата на иновативни и високотехнологични продукти, директен внос от Китай, Европа и САЩ. Фирмата е и официален вносител и представител на GPS навигациите с марка WayteQ за България

Професионален доставчик на оптически услуги и решения, Oптика Ботеро e първият Ви избор ако търсите най-добро зрение и най-добра визия.

София
Очен преглед с компютър, прецизна изработка на диоптични очила, най-тънките стъкла, рамки и слънчеви очила, контактни лещи, лупи, бинокли.

Оптично Оборудване в населено място София


Прочети повече
Затвори