Котли в населено място Стара Загора

Областни градове ×

Газ Топло Инженеринг предлага Проектиране, доставка, монтаж и сервиз на Газови, Отоплителни, Климатични, ВиК и Слънчеви инсталации. Регионален дистрибутор на Газови котли на Vaillant, Viessmann и др.

Стара Загора
Фирма МДЖИМ ГАЗ ЕООД предлага проектиране, монтаж, заваряване и сервиз на газови котли и съоръжения. Изграждане на промишлени и сградни газови и отоплителни инсталации. Поддръжка и ремонт на парни, водогрейни котли, съдове работещи под налягане и тръбопроводи за пара и гореща вода.

Стара Загора
ЕТ Монтажник - Б е създадена през 1989 година. От създаването си до днес основна дейност на фирмата е ПРОЕКТИРАНЕ, ДОСТАВКА И МОНТАЖ и СЕРВИЗ на ОТОПЛИТЕЛНИ и ПАРНИ инсталации и КОТЛИ. От 2001 г. фирмата е лицензирана за ПРОЕКТИРАНЕ ИЗГРАЖДАНЕ на СГРАДНИ и ВЪТРЕШНИ ГАЗОВИ ИНСТАЛАЦИИ.

Стара Загора
МОНТАЖИНЖЕНЕРИНГ АД се специализира в изработка на технологично и нестандартно оборудване; подемни съоръжения; всички видове котли; съдове под налягане; тръбопроводи за пара и гореща вода и др.

Стара Загора
Доставка, монтаж и ремонт на всички видове котли/парни и водогрейни/,предпазни клапани, датчици и газ-централи за пропан бутан и природен газ, горелки-доставка, резервоари за пропан бутан,газови,парни и водни резервоари.

Стара Загора
Инустриални горивни системи. Изграждане и ремонт на котелни централи. Газификация на технологични съоръжения. Газова арматура. Инфрачервени излъчватели за отопление. Топловъздушни апарати на газ. Изграждане на тръбопроводи от St, PE-HD, PP, Cu, StSt.