Областни градове Градове ×

Дружеството Европласт ЕООД - главно се развива в областта на производството на подматрачни рамки. Също така предлагаме и матраци, възглавници, спални, табли за спални и други мебели под брандът SLEEP ON.

СД "Артика" - Русе е една от първите фирми в България започнала производството на раменни подплънки. Днес ние притежаваме богат асортимен от различни видове и модели раменни подплънки и сме способни при наличие на материали на българския пазар да

Производтсво на висококачественадамска конфекция: блузи, поли, панталони, костюми и др.

Ние сме традиционен производител на платове от естествена и изкуствена коприна, вискоза, полиестер, смеси с памук,лен и вьлна.

Русе
Производство на нетъкан текстил и изделия от него

Към настоящия момент има персонал около 100 човека и възможност за изработка на цялата гама от дамско облекло.

Фирмата е специализирана в производството на поли и дамски панталони

Фирмата разполага с изключително разнообразие на изкуствени кожи, текстил и други на склад, внос от Близкия и Далечен Изток. Много от материалите са собствена поръчка в заводите с подчертан собствен стил и виждане в динамиката на модата. Разполага със

ТПК СЪГЛАСИЕ е шивашка кооперация, създадена през 1946 година в Русе. Днес фирмата е специализирана в производството на дамско и детско облекло- дамски блузи, блейзери, панталони, поли, Т-шъртки, топове /потници/, рокли.

Русе
Трикотаж и бельо - произво

Партньори