Текстил, Облекло в населено място Русе

Областни градове Градове ×

Дружеството Европласт ЕООД - главно се развива в областта на производството на подматрачни рамки. Също така предлагаме и матраци, възглавници, спални, табли за спални и други мебели под брандът SLEEP ON.

Бордо ООД е основана през 1993 г. и е производител на висококачествена дамска мода. От 1998 г. фирмата е в собствена сграда, която бе разширена през 2004 г. и в момента се простира на площ от 3 226 кв. м.Натрупаният дългогодишен опит, креативният мениджмънт и гъвкавост наредиха фирмата на

Фирма Панда е създадена преза 1998 година.Седалището и е в гр. Русе, като първоначално е регистрирана като Едноличен търговец, а в последствие като ЕООД. Целта на Панда и работещите тук дизайнери е да създават конфекция за жени, които се нуждаят от удобни дрехи с елегантен дизайн.

ЕТ „Ивман – Александрина Тодорова“ гр. Русе е създадена през 2005 г. с предмет на дейност производство на бутикови ръчни плетива. С

Прибавете романтика към Вашия живот! Изтънчено качество и стил, луксозен сатен и ефирни френски дантели.

Производство на дамско бельо и производство на мъжко бельо.

Производство на дамски облекла

Русе
Производство на нетъкан текстил и изделия от него

Мъжко и дамско спално бельо: нощници, пижами, халати.

Русе
Производство на мъжки, дамски и детски чорапи. Фирмата е създадена през 1998 год. Работи с висококачествени материали и широка гама на продуктите.