Текстил, Облекло в населено място Русе

Областни градове Градове ×

Ние предлагаме на нашите клиенти високо качествени продукти в гамата на дограмите, щори, сенници, простири, комарници и други решения за дома. Мис Комфорт стартира своята дейност през зимата на 2010г., посветена изцяло да задоволи и най-изискания вкус и да създаде уюта във Вашият дом.

Дружеството Европласт ЕООД - главно се развива в областта на производството на подматрачни рамки. Също така предлагаме и матраци, възглавници, спални, табли за спални и други мебели под брандът SLEEP ON.

Бордо ООД е основана през 1993 г. и е производител на висококачествена дамска мода. От 1998 г. фирмата е в собствена сграда, която бе разширена през 2004 г. и в момента се простира на площ от 3 226 кв. м.Натрупаният дългогодишен опит, креативният мениджмънт и гъвкавост наредиха фирмата на

Фирма Панда е създадена преза 1998 година.Седалището и е в гр. Русе, като първоначално е регистрирана като Едноличен търговец, а в последствие като ЕООД. Целта на Панда и работещите тук дизайнери е да създават конфекция за жени, които се нуждаят от удобни дрехи с елегантен дизайн.

ЕТ „Ивман – Александрина Тодорова“ гр. Русе е създадена през 2005 г. с предмет на дейност производство на бутикови ръчни плетива. С

Производтсво на висококачественадамска конфекция: блузи, поли, панталони, костюми и др.

Търговия на едро с детски, дамски и мъжки чо

Ние сме традиционен производител на платове от естествена и изкуствена коприна, вискоза, полиестер, смеси с памук,лен и вьлна.

Производство на работно облекло - туники, панталони, манти, жилетки, якета, гащеризони и др. по заявка на клиента.

Производство и търговия с чорапени изд