Областни градове Градове ×

“ММ ДИЗАЙН” е специализирана в областта на ландшафтната архитектура, дизайна и изграждането на открити и закрити зелени площи.

Проектиране, строителство и поддържане на зелени площи. Производство и търговия с декоративна растителност.

Фирма "Студио ДАЕЛ" - Дизайн, Архитектура, Екология, Ландшафт е създадена през 1995 г. и е една от първите български фирми в сферата на ландшафтния дизайн - проучване, проектиране, озеленяване, изграждане и поддръжка на открити и закрити пространст

Градинска декорация,Арки и подпори за растения,Оградни и ограничителни елементи,Оранжерийни конструкции,Градинско осветление и мн.

БУТИК ЗА ЦВЕТЯ МАГНОЛИЯ предлага екстериорното и интериорно озеленяване, както и професионалната поддръжка на изградени обекти. Фирмата разполага с лицензирани проектанти и специалисти. В бутик за цветя „Магнолия” се предлагат луксозни букети, сватбени ар

ХЕРМАН МАЙЕР БЪЛГАРИЯ е филиал в България на HERMANN MEYER DEUTSCHLAND - най-голямата фирма за търговия с материали и консумативи за производство на декоративна растителност в Германия.

Озеленяване

Озеленяване

Услуги по поддръжка на озеленените площи. Продукти от дърво. Цялостна реализация по проекти. Производство на декорации по поръчка.