Областни градове ×

София
ACDI VOCA ACDI/VOCAе организация, работеща в областта на земеделието и хранително-вкусовата промишленост. Работата на екипа на организацията е посветена на подобряване състоянието на тези сектори на икономиката чрез въвеждане на нови технологии и

"Генезис лаборатории" ООД е български производител на закваски за млечната и месна промишленост. Фирмата е създадена през 1992 г от водещи в тази област специалисти. Централният офис и научно-производствената база се намират в София.

Имаме семейна, елитна кравеферма, с дневен млеконадой 700-730л.Фермата ни се намира в село Брегаре(на 30км. северно от гр.Плевен). Проявяваме интерес към потенциални клиенти за продукцията ни със сериозни намерения и дългосрочни договори за съвместно сътр

На 15 юни 1993 година във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ Св. Климент Охридски започва да работи първото Университетско радио в България – Алма Матер.

Радио Fresh! – Хитовете Днес е хит радио номер 1 в България. Радио за съвременни и модерни хитове, с целева аудитория младите хора на възраст 15-30 г.

Ппоизводство и експлоатация на радиопрограми, радио и телевизионна реклама.

Най-добрата музика за всички времена. 93.4 FM

София
Спортно радио.

Радиостанция.

Радиостанция.