Областни градове

Авточасти и автоаксесоари

София
Фирма Поли - Берш е основана през 1994 година. Занимава се с продажба на автомобили и международен транспорт на автомобили. Разполага и с автосервиз. Второто ниво на сградата е автосалон.

Бова мотърс - портал за търсене и предлагане на автомобили втора употреба. Обяви за продажба на леки автомобили. Предлага информация за BuyBack автомобили. Новини от автомобилният свят.

Продажба на нови леки автомобили - Део и Лада оторизиран представител и на двете марки автомобили.

Фирма ДЖЕЙАВТО ГРУП ООД се занимава с: - Продажба на нови и употребявани превозни средства с марката IVECO - микробуси, автобуси, камиони, влекачи, хладилници, самосвали, циментовози, бетоновози, бетонпомпи, автовишки, автокранове, цистерни; - Лизинг;

Бургас
Еврокар ЕООД - официален вносител на Audi за България. Информация за всички модели Audi, които фирмата предлага - цени, лизингови схеми и технически данни. Предлага гаранционен и следгаранционен сервиз за автомобилите с марка Audi.

Автомобили - нови

Бова Кар ЕООД - официален дилър на марката BMW за България. Представяне на моделите, технически характеристики, ценова информация и лизингови условия. Информация за текущите промоции на нови автомобили и сезонни оферти от сервиза на Бова Кар.

Хасково
Фирма ПОЛИ АУТО е официален дилър на марка Chevrolet и Оpel за България. Фирмата предлага доставка на цялата гама автомобили Chevrolet и Оpel , оригинални резервни части, гаранционен и извънгаранционен сервиз включително и на абонаментна основа, продажба на автомобили на лизинг.

София
От създаването си през 1994 г. досега, фирма РАДИАЛ ООД спечели доверието на производителите на световните марки реномирани авто - гуми.