Областни градове

Предлагаме опитни електротехници, способни да ви помогнат бързо когато имате нужда от ремонт на стари електроинсталации и домакински уреди, монтаж на електрически ключове и контакти, осветителни тела и електрически бойлери, и всякакви електрически услуги.

Дружеството е създадено през 2008 г. Фирмата разполага със собствена производствена база, търговски площи, необходимия транспорт, механизация и апаратура. Фирмата има квалифициран ръководен и изпълнителски персонал, което ни позволява да изпълняваме поетите ангажименти към нашите клиенти

Фирмата притежава акредитирана лаборатория за ел. измервания, проектиране и изграждане на ел. инсталации. Издаваме неоходимите документи и протоколи за извършваната от нас работа, съгласно изискванията на нормативните актове: - Измерване пълното

ДЗЗД ЕЛКОС-92 - комплексно обслужване на електрически системи и инсталации.

Благоевград
"АРСЕ ООД" работи предимно в областта на възстановяването и реставрирането на индустриални и жилищни сгради, с повреди, причинени от огън или вода.

ВЕСАН ЕЛЕКТРО ЕООД предлага проектиране и изграждане на електроинсталации и системи за автоматизация. Услугите ни включват всичко за изграждането и функционирането на една електро инсталация: от ел. табла и осветления до цялостни решения.

Тис Груп ЕООД e фирма, специализирана в строителството и в сферата на търговията на строителни материали на едро и дребно.

Ел.инженер с 25годишен опит в електроенергетиката-трафопостове, релейни защити, косинус фи регулатори, КиП и А, вътрешни и външни ел.инсталации, проектиране.

Сервиз за ремонт на: Готварски печки, микровълнови, фритюрници, мини кафе машини, телефонни апарати (без GSM и Мобифони) и дру

Ремонтно-строителни дейности и услуги

Електроуслуги


Прочети повече
Затвори