Областни градове

София
Лукспласт- лидерът в производството на дограма и pvc дограма на добра цена. Дограма Кьомерлинг и алуминиева дограма на най-добри цени. Посетете нашия сайт, за да намерите подходящата пвц дограма за Вас! В продуктовото портфолио на фирмата попадат и още интересни решения за обекта:

Собствено производство на стъклопакети ; Алуминиева и PVC дограма ; комарници ; Външна топлоизолация ; Иззиждане на тераси ; Обръщане Няма такива цени , няма такова качество .

София
Фирма ДИАМАНТ - В се занимава със стъклопоставяне: • Стъкла и огледала на едро и дребно; • Кант, фасет по желание на клиента; • Работа по домовете с осигурен транспорт;

Средногорци
МИКИНВЕСТГРУП ЕООД е дървообработващо предприятие обслужващо Стройтелството; Мебелната промишленост; Произведения при нас естествен строителен материал е приложим в стройтелството и мебелната промишленост за изпълнение на видими и скрити конструкции.

Пловдив
Изработка на дървена дограма и всякакви изделия от дървен масив по уникална италианска технология - дървена дограма, дървени капаци за прозорци, масивни интериорни и екстериорни врати, изделия от старо дърво.

Дограма

ИКОМ е производител на: мебели от дъвесина, ламинирани плоскости и Фурнирован МДФ, врати от дървесина,МДФ и кори тип \"Крафтмастер\",дървени прозорци и врати със стъклопакет от иглолистна, тропическа и дъбова дърв

Стара Загора
Интериорни решения за Вашия дом, хотел, офис.

Дървена дограма


Въпреки масовото навлизане на алуминиевата дограма и ПВЦ дограмата, има все още хора които предпочитат естествената красота на дървената дограма. Тя е по - скъпа и затова се използва само на малки бутикови сгради или хотели които държат на естетиката а не на цената. дървената дограма със стъклопакет има същите топлоизолационни качества като качествената Алуминиева или ПВЦ дограма.

Тя се изработва от майстори дърводелци и може да бъде поставена на всяка една сграда, хотел, офис или ресторант при желание на клиента. Малкото потребление се дължи на сравнително по - високата цена и време за изпълнение. Но хорат които са се обзавели с дървена дограма не съжаляват за избора си. Тя е красива, с добри толоизолационни свойства и няма как да бъде объркана с масово поставяната алуминиева и ПВЦ дограма. Ако строите хотел или къща за гости във възрожденски стил или къща за живеене и държите на класическия и изглед то дървената дограма е правилния избор за вашия дом или хотел.


Дървена дограма , Изработка на дървена дограма
Прочети повече
Затвори