Областни градове

Стара Загора
Интериорни решения за Вашия дом, хотел, офис.

Алто Клима ООД е фирма извършваща инженерингова дейност в областта на отоплението, вентилацията и климатизацията. Разполагаме със собствена сервизна база и добре обучен персонал, което е гаранция за качество за извършваните услуги. Мотото ни е ПАРТНЬОРИ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ.

Пловдив
Дограма

Варна
Дограма

Сандански
Дограма

Дървена дограма

Оценка: 5 - 1 гласа

Въпреки масовото навлизане на алуминиевата дограма и ПВЦ дограмата, има все още хора които предпочитат естествената красота на дървената дограма. Тя е по - скъпа и затова се използва само на малки бутикови сгради или хотели които държат на естетиката а не на цената. дървената дограма със стъклопакет има същите топлоизолационни качества като качествената Алуминиева или ПВЦ дограма.

Тя се изработва от майстори дърводелци и може да бъде поставена на всяка една сграда, хотел, офис или ресторант при желание на клиента. Малкото потребление се дължи на сравнително по - високата цена и време за изпълнение. Но хорат които са се обзавели с дървена дограма не съжаляват за избора си. Тя е красива, с добри толоизолационни свойства и няма как да бъде объркана с масово поставяната алуминиева и ПВЦ дограма. Ако строите хотел или къща за гости във възрожденски стил или къща за живеене и държите на класическия и изглед то дървената дограма е правилния избор за вашия дом или хотел.


Дървена дограма , Изработка на дървена дограма
Прочети повече
Затвори