Областни градове

ХОХТИЙФ САЛЮШЪНС АГ БЪЛГАРИЯ е част от най-големия международен холдинг, осигуряващ услуги в областта на строителството – ХОХТИЙФ. Клонът, създаден през 2002 г., е нова, модерно развиваща се компания, ползваща опита и познанията на компанията майка, както и сътрудничеството си с клонове

Варна
ЕСЕН ООД - изключителен представител за България на спортната марка Babolat.

София
ШАРУС ООД е създадена през 1993 година с предмет на дейност проектиране, строителство и предприемаческа дейност, търговия с недвижими имоти, консултации.

Дървена дограма


Въпреки масовото навлизане на алуминиевата дограма и ПВЦ дограмата, има все още хора които предпочитат естествената красота на дървената дограма. Тя е по - скъпа и затова се използва само на малки бутикови сгради или хотели които държат на естетиката а не на цената. дървената дограма със стъклопакет има същите топлоизолационни качества като качествената Алуминиева или ПВЦ дограма.

Тя се изработва от майстори дърводелци и може да бъде поставена на всяка една сграда, хотел, офис или ресторант при желание на клиента. Малкото потребление се дължи на сравнително по - високата цена и време за изпълнение. Но хорат които са се обзавели с дървена дограма не съжаляват за избора си. Тя е красива, с добри толоизолационни свойства и няма как да бъде объркана с масово поставяната алуминиева и ПВЦ дограма. Ако строите хотел или къща за гости във възрожденски стил или къща за живеене и държите на класическия и изглед то дървената дограма е правилния избор за вашия дом или хотел.


Дървена дограма , Изработка на дървена дограма
Прочети повече
Затвори