Областни градове

Фирма за комплексно обслужване: 1. Машинно почистване наадминистративно-промишлени сгради, бизнес центрове и офиси. Абонаментно поддържане на хигиената. Почистване с пара.

Рекламна фотография, каталожно заснемане, индивидуални сесии, сватбена фотография

Аз съм Кирил Канев. Живея в град Пловдив. Работя като фотограф на свободна практика. Лично за мен, да бъдеш фотограф, означава да си креативен. Творчески свободен от клишетата във фотографията и винаги да си отворен за нови и забавни експерименти.

- Видео и фотозаснемане на фирмени и частни събития,сватба,рожден ден, кръщене,презентации,изложби,конференции. - Изработка на реклами,клипове,филми,видеопродукция. - Компютърен монтаж и обработка на видео и фотоматериали,включително и с материали засн

Събирателен сайт предлагащ услуги в сферата на художествената фотография, изработка на уеб сайтове и онлайн магазини, както и така важното за здравето прецизно, професионално почистване. В онлайн магазините ни ще намерите широк асортимент от артикули за всяка потребност.

Имате ли фотографии със стойност на незабравими моменти и скъпи за Вас спомени, които са с драскотини, набръчкани периферии, наранени или частично липсващи образи и мотиви? Или може би желаете да превърнете фотография в художествена картина?

ФИЛМОВА КЪЩА НИКОЛОВ ЕООД предлага Видео заснемане, монтаж и презаписи, Видео заснемане на репортажи, Изработка на филми: реклами, документални, образователни, репортажни и др., Презаписи от VHS, VHS-C, miniDV, Digital8, Hi8 на DVD.

Балкан Аудио ЕООД е изключителен представител за България на марките Linn, Dynaudio, C.E.C, Densen, Audio Note, SME, Border Patrol, Atlas Cables.

Професионално фото и видео заснемане на семейни и фирмени тържества и събития. Заснемане на фото сесии, сватби, кръщенета, рождени дни, абитуриентски балове, семейни и фирмени тържества и други важни събития. Прехвърляне на запис от видео касета на DVD

Ние сме екип от съмишленици, обединени повече от десет години от идеята да радваме нашите клиенти и работата да е нашето хоби. Започнахме с организиране и техническо обезпечаване със звук и сценично осветление на масови мероприятия и концерти. Много

Аудио-визуална и електронна техника

Професионален фотограф специализиран в продуктова, каталожна и кулинарна фотография. Заснемане за печатна и електронна реклама, каталози, брошури, диплянки, банери,

Заснемане на сватбени тържества, клипове, албуми, конкурси, новини, съвети и всичко за вашата сватба на едно м

Професионално изграждане на системи за видеонаблюдение, кабелни и безжични мрежи, както компютърен сервиз и абонаментна офис поддръжка.

Професионално виодеозаснемане на реклами за курорти, хотели, магазини, заведения и всякакви обекти нуждаещи се от видеореклама.

B&K FOTOVISION Професионално фото и видео заснемане на сватби,фирмени партита,коктейли,абитуриентски балове. Озвучаване и DJ. Професионално се занимаваме от 6 го

Сватбената фотография действително все повече и повече се установява като творческа. Младоженците вече не са готови да платят просто за наличие на фотограф с фотоапарат в ръка, както беше няколко години назад.

Професионално фото и видео заснемане на сватби, музикални и рекламни клипове, балове, анкети, фирмени тържества, фотосесии, и др.

Oсновната ни дейност е да предлагаме на нашите клиенти най-качествените аналогови и дигитални снимки разпечатани на фотохартия.

Приемам поръчки за фотозаснимане на социални мероприятия, събития или фотосесии и всичко останало.

За BUSINESS.bg


Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?