Областни градове Градове ×

Пловдив
Дейността на НИГЕЯ ЕООД е внос и търговия с резервни части за ремонт на двигатели на:селскостопанска техника, строителна и пътно-строителна техника, микробуси MERCEDES и малки автобуси ISUZU, товарни автомобили.

Пловдив
МАДЖИНЕКС е с дейност търговия с резервни части, внос и продажба на резервни части за лекотоварни и товарни автомобили, автобуси и ремаркета. Предлагаме резервни части за: АЗЛК, ВАЗ, ГАЗ, ЗАЗ, ИЖ, ЛуАЗ, УАЗ, Madara, ZF, Алтай, БелАЗ, ГАЗ, ЗИЛ, КАЗ, КамАЗ, КрАЗ, МАЗ, МЗКТ, МоАЗ, МТМ, НефАЗ

Пловдив
Фирмата предлага авточасти и гуми за товарни и лекотоварни автомобили. Резервни части за руски и западни товарни автомобили на едро и дребно. Автосервиз. Работи с отстъпки и цени на едро.

Пловдив
Заверка, настройка, ремонт и монтаж на всички видове тахографи и скоростоограничители. Ремонт на ел. инсталации, печки, динама, стартери. Монтаж на чиптунинг.

Пловдив
Фирмата предлага поти за топене на цветни метали;

Пловдив
Фирма АГРИ - М ООД е създадена през 1992 г. и е изцяло частна. Основна дейност: Оторизиран дилър и сервиз на Scania и др.

Пловдив
Тузла 2001 ООД е създадена 2001 година в гр. Пловдив. Фирмата се специализира в продажба на авточасти за товарни и лекотоварни автомобили, ремаркета и полуремаркета.. При нас може да намерите:

Пловдив
Внос и търговия с резервни части за Камаз, Маз, Краз, Зил, директен вносител за странта на оригинални руски резервни части за селскостопнаска техника. Безспорното качество на продукцията на ОАО„Костромской завод Мотордеталь” е доказано.

Продажба на резервни части за товарни автомобили автобуси и принадлежности.

Пловдив
Чехобул ООД е частна фирма, специализирана във внос и износ на резервни части за тежкотоварни автомобили, ремаркета и автобуси, търговия на едро и дребно с тях, сервиз, поддръжка, продажба и доставка на тежкотоварни, пътнически, строителни и

Резервни Части за Камиони в населено място Пловдив
Прочети повече
Затвори