Областни градове Градове ×

Доцент д-р Георги Гозманов е доктор на медицинските науки. Той е с богат медицински и организационен опит, работещ в областта на приложението на транскраниалната магнитната стимулация/ ТМС и рТМС/ при епилепсия.

Д-р Боян Димитров e дипломиран лекар - невролог. Д-р Боян Димитров завършва медицина през 1998 година във ВМИ Пловдив. Провежда специализации по нервни болести в клиниките по неврология на ВМА ББАЛ-Пловдив и УМБАЛ"Свети Георги"-Пловдив. Специалност по "Нервни болести" придобива през

Медицински Център ЛитоМед разполага с апаратура последна дума на техниката за разбиване на камъни в бъбреците. До скоро на много пловдивчани и жители от околността се налагаше при по-упорити камъчета да търсят помощ във Военно-медицинска академия в столицата.

Д-р Радостина Каназирска е специалист невролог от град Пловдив. Тя е специалист с дългогодишен опит и може да ви бъде полезна при Дегенеративни заболявания, заболявания на съня и бодърстването, паркензонизъм както и при Заболявания на периферната нервна система, ЕЕГ.

Професор доктор ЗАХАРИ ЗАХАРИЕВ диагностира и лекува заболявания като епилепсия, мултипленна склероза, паркинсон, инсулти, главоболие, периферни заболявания и всички неврологични заболявания. Лекарският кабинет на проф. Захариев се намира в град Пловдив.

Д-р Пламенка Първанова-Каракашева е спепиалист невролог от град Пловдив.Тя е с дългогодишен опит в областа и преглежда в нейния кабинет с предварително записване във времето 17 - 18 ч. ежедневно.

Д-р Иван Гроздев е завършил медицина в пловдивския Медицински университет преез 1992 г. През 2001 г. получава специалност "Неврология". Притежава сертификати по ЕЕГ и ЕМГ. През 2006 г. завършва и "Фармация" в Медицинския университет в София.

Доктор Йорданка Пискова е лекар специалист по детска неврология, който практикува в град Пловдив. Като детски невролог, доктор Пискова извършва диагностика и лечение на редица заболявания.

Д-Р АДРИАНА МАДЖУРОВА е Специалист по нервни болести, професионални заболявания и невровегетология. Правоспособност по диагностика на автономната нервна система – свидетлство ПК №1837 Медицински Университет София. Д-Р АДРИАНА МАДЖУРОВА предлага лечение на Автономната /вегетативна/ нервна

Д-р Надя Делчева завършва медицина през 1991г. във ВМИ „Иван П. Павлов“ – Пловдив. Специалност „Нервни болести“ придобива през 1998г, а от 1991г. до 2001 работи като старши ординатор в общинската болница гр. Панагюрище.

Невролог в населено място Пловдив




Прочети повече
Затвори