Областни градове Градове ×

Д-р Елена Виденова е Специалист по вътрешни болести и ендокринология в гр. Пловдив. Извършва лечение и проследяване на пациенти със захарен диабет, болести на щитовидната жлеза, затлъстяване, метаболитен синдром, заболявания на надбъбреците, хипофизата и половите жлези.

Доктор Мария Копаранова е ендокринолог, практикуващ своята дейност в град Пловдив. Като специалист по ендокринология, тя извършва диагностика и лечение на пациенти със заболявания на обмяната на веществата. Доктор Копаранова извършва лечения на остеопороза, възли на щитовидната жлеза.

Медицински Център ЛитоМед разполага с апаратура последна дума на техниката за разбиване на камъни в бъбреците. До скоро на много пловдивчани и жители от околността се налагаше при по-упорити камъчета да търсят помощ във Военно-медицинска академия в столицата.

Пловдив
МЦ ДИМЕД ООД е частно здравно заведение , предлагащо специализирана доболнична медицинска помощ в различни области на медицината. На Ваше разположение са специалисти с дългогодишен опит и утвърдена практика в Медицински университет Пловдив по ортопедия и травматология, кардиология,

Медицински център Хипократ – Н разполага със следният екип от специалисти: Нефролог , Невролог, Кардиолог,Хирург,Онколог,Ендокринолог,Ревматолог, УНГ ,Дермато – венеролог, Очен, Хематолог, Уролог,Пулмолог, Семейни лекари, Ортопед.

Д-р Емилия Енева е специалист по ендокринология и болести на обмяната. Тя практикува в град Пловдив и приема пациенти в кабинета си на адрес бул. „6-ти септември“ 112А, ет.1, каб.3.

Проф. Кръстьо Павлов е специалист ендокринолог и болести на обмяната в град Пловдив. Проф. Кръсрьо Павлов е основател и пръв ръководител на Клиника по Ендокринология на Медицински Университет гр. Пловдив. Приема пациенти в ДКЦ Св. Георги и в УМБАЛ Каспела в град Пловдив.

Ендокринолог в населено място Пловдив
Прочети повече
Затвори