Областни градове Градове ×

Д-р Стефка Чернева е специалист дермато-венеролог в Пловдив и е с дългогодишен опит в областа. Ако се доверите на Д-р Стефка Чернева Ще получите специализирана медицинска помощ и отлично обслужване в следните направления: Бактериални инфекции на кожата, Лечение на Псориазис.

Д-р Невена Сурлекова е родена през 1966г. в гр. Пловдив. Завършила медицина във ВМИ "И. Павлов" (понастоящем МУ-Пловдив).

Пловдив
МЦ ДИМЕД ООД е частно здравно заведение , предлагащо специализирана доболнична медицинска помощ в различни области на медицината. На Ваше разположение са специалисти с дългогодишен опит и утвърдена практика в Медицински университет Пловдив по ортопедия и травматология, кардиология,

Медицински център Хипократ – Н разполага със следният екип от специалисти: Нефролог , Невролог, Кардиолог,Хирург,Онколог,Ендокринолог,Ревматолог, УНГ ,Дермато – венеролог, Очен, Хематолог, Уролог,Пулмолог, Семейни лекари, Ортопед.

Екипът на Здравен център Брод цели да предложим на всеки, независимо от възраст, пол, социален статус и убеждения, качествени медицински, психологически и социални грижи.В здравен център БРОД можете да получите консултации от специалисти по педиатрия д-р Донка Делчева и

Д-р Албена Паскалева е специалист по кожни и венерически болести в гр. Пловдив. Д-р Албена Паскалева осъществява съвременна диагностика и лечение на полово предавани болести. Д-р Паскалева приема пациенти в кабинета си на бул.Марица 25.

Д-р Гергана Шаламанова е специалист онкодерматолог, който практикува в гр. Пловдив. Тя приема пациенти в Комплексен онкологичен център Пловдив. Д-р Гергана Шаламанова предлага: Диагностика и лечение на кожни тумори и преканцерозии.

Детски кабинет в Пловдив.

Занимава с нарушения в говора на деца и възрастни.

Специалист ортопед-травматолог.

Дерматолог в населено място Пловдив


Прочети повече
Затвори