Областни градове Градове ×


София
В клиниката можете да получите консултация от д-р Снежана Манджукова, дерматолог, който започва да се занимава с естетична медицина още от 1998 година.

Проф. д-р Георги Чернев завършва медицинското си образование през 2001 г. в Американският университет „Бенджамин Франклин” в Западен Берлин. След това кандидатства и бива одобрен за редовен докторант в катедрата по дерматология, венерология и алергология.

Доктор Георги Коджабашев специалист дерматолог предлага диагностика и лечение на кожни и венерически проблеми. При Д-р Георги Коджабашев може да получите компетентно лечение и мнение за:

Д-р Мария Тончева е специалист дерматолог, който практикува в град София. Тя е медицински директор на RegenLab, Filorga и V Lift за България. Д-р Тончева има изключително богат опит и познания в областта, но не спира да се учи и развива. В работата си тя прилага изключително

Д-р Здравко Първанов е специалист Кожни и венерически болести в гр.София. Кабинета му се намира на бул. Христо Ботев 26,вх.1 и там се осъществява съвременна диагностика и лечение на кожните и полово предавани болести. Ще получите помощ и отлично обслужване.

Д-р Румяна Грънчарова е специалист по кожни и венерически болести. Доктор д-р Румяна Грънчарова работи в град София, ул. Св. Георги Софийски №1 в Дерматологичен кабинет №103 към ДКЦ Александровска. За запазване на час или повече информация можете да получите на посочените телефони.

Д-р Димитър Нинов е член на Българското дерматологично дружество и автор на Химна на дерматолозите. Д-р Нинов е дермато-венеролог, специалист в областта на диагностиката и лечението на: кожни заболявания, полово предавани заболявания, гъбички по ноктите и кожата, брадавици, кондиломи,

Амбулатория за оказване на първична извънболнична медицинска помощ, , създадена 2000 год. Работното време на дежурния кабинет е: Понеделник, Вторник, Сряда, Четвъртък, Петък: 20:00 - 08:00 часа. Събота, Неделя и Национални празници: 00:00 - 24:00 часа

Центърът за професионална медицинска козметика на д-р Росица Йорданова предлага професионална помощ за борба с пъпки, комедони, белези, петна, зачервявания и други дерматологични проблеми. Специалистът по дерматология д-р Росица Йорданова предлага: електоолектуоза на невози и брадавици

Д-р Ася Данчева е завършила медицина през далечната 1993г. и е специализирала дерматология и венерология в Кожна клиника на Медицинска акдемия - София и Граднски кожно-венерологичен диспансер - София. Специалността по дерматология и венерология е придобила през 1997г.


Дерматолог в населено място София


Прочети повече
Затвори