Областни градове Градове ×


Проф. Дичо Димов е един от доайените на българската отоневрология. Проф. Дичо Димов за първи път у нас въвежда клиничното изследване на обонянието и вкуса, като за целта създава оригинални апарати за изследването им – олфактометър и електрогустометър, признати за изобретения.

Проф. д-р Венцислав Тодоров Цветков е специалист по уши, нос и гърло. Работи в клиниката по УНГ болести към Военномедицинска академия в гр.София, развива щирок спектър от дейности в областта на оториноларингологията: кохлеарна имплантация, диагностика и др.

Д-р Неделина Михайлова е специалист по УНГ болести (уши-нос-гърло заболявания), който практикува в гр. София.

Д-р Ирина Ботева-Кирчева завършва магистратура по медицина в Медицински университет - София през 1994 г. През 2003 г. придобива специалност по Ушно-Носно-Гърлени болести, През 2010 г. завършва курс по Аудиология - аудиометрия и импедансметрия към МБАЛ Царица Йоана, гр.София.

Проф. д-р Досю Досков извършва всички функционални изследвания и лечения на гласова патология за деца и възрастни: фонетография, определяне на тонов и силов диапазон на гласовите качества, (единствено в страната);

Доц. д-р Орлин Стоянов е специалист уши нос гърло и практикува в ИСУЛ Втора УНГ. За връзка с доктора след 14 часа.

Д-р Боряна Сеизова е специалист по УНГ от град София. Тя приема пациенти в кабинетите си и предлага широка гама от услуги, част от които са: Оперативно и консервативно лечение на сливици, Безкръвни операции с ултразвук, Затруднено носно дишане, Възпаления на ушите и гръкляна.

Лечение на възпалителни заболявания на ушите, носа и гърлото, затруднено носно дишане и хъркане тумори на ларинкса Широко приложение на лазерхирургия

Доц.Д-р Христо Златанов е специалист по Ушни, носни и гърлени болести с 20 години стаж по специалността, началник е на отделение в УНГ клиниката на ВМА, през 2010г. придобива научната и образователна степен „Доктор по медицина”.

УНГ лекар Д-р Иван Йорданов, София е специалист в областта на ото-рино-ларингологията и предлага диагностика, лечение, профилактика и консултации свързани с болестите на ушите, носа и гърлото.


Лекар УНГ в населено място София
Прочети повече
Затвори