Областни градове Градове ×


Отделението по Онкоурология към УМБАЛ Александровска (Клиника по урология) предлага широка гама от медицински услуги: Консултации, цистоскопии, ехографии, ендоурология, извънтелесно разбиване на конкременти в бъбреците. Тя е национален лидер за подготовка на студенти.

Клинично изследване и диагноза на заболяванията на пикочно-половата система Лабораторни и микробиологични изследвания Цистоскопия Поставяне на катетър Мъжки стерилитет и еректилна дисфункция, хопигонадизъм Консервативно лечение Оперативно лечение

Доктор Радослав Гергов е специалист уролог с богат опит в сферата на урологията. Той е член на Българското Урологично Дружество. Д-р РАДОСЛАВ ГЕРГОВ извършва:диагностика и лечение на заболявания на пикочо-половата система, профилактични прегледи на пикочо-половата система.

Проф. д-р Петър Панчев д.м.н. не случайно е един от изтъкнатите български лекари. Той има висока квалификация, богат опит и множество интереси в сферата на урологията и онкоурологията. В момента работи като уролог и хирург в УМБАЛ Александровска.

Д-р Момчилов е Завеждащ Отделение по детска урология в МБАЛСМ "Н.И. Пирогов", гр. София.

Д-р Валентин Табаков е специалист уролог и онколог в СБАЛО София – Клиника по урология. Активно работи в областта на ранната диагностика и лечението на рака на простата и рака на пикочния мехур, както и въвеждането на новите технологии в урологичната практика.

Консервативно и оперативно лечение на урологични и андрологични заболявания.Д-р Радослав Младенов приема своите пациенти и на друг адрес: гр. София, кв.Обеля, 30 ДКЦ.

Проф. д-р Чавдар Славов е лекар – Професор към Клиника по урология, УМБАЛ Александровска, Катедра по Урология, МФ, МУ – София. Завършва медицина през 1979 г. във Висш Медицински институт – гр. София, а през 1984 г. придобива и специалност Урология.

Амбулаторни прегледи и операции; Отворени урологични операции; Ендоурологични операции (лазер на простатата и лазерно разбиване на камъни);Трансуретрални операции на простатата и пикочния мехур Лапароскопски урологични операции

Проф. д-р Димитър Младенов, д.м.н. завършва медицина през 1979 г. в Медицински университет, гр. София. През 1982-1983 г. е ординатор по урология в Клиника по урология, Окръжна болница, гр. Бургас.


Уролог в населено място София
Прочети повече
Затвори