Областни градове Градове ×


проф. д-р п. н. Надежда Витанова, доктор на науките.

Галина Иванова е психолог, завършил СУ Св.Климент Охридски.Тя има над 40 години стаж като психолог.

Петя Хорозова, дипломиран позитивен психотерапевт и юнгиански психотерапевт, преподавател и супервайзор в Дружеството по Позитивна психотерапия в България (ДППБ) и в Обучителната програма на Българско Общество по Аналитична психотерапия К. Г. Юнг (БОАП К.Г.Юнг).

Психологическата консултация съдържа в себе си идеята, че понякога имаме нужда от независим специалист, който да ни изслуша и да ни помогне да изслушаме и разберем самите себе си. Фактът, че ползвате консултант не означава, че сте болен.

Казвам се Маргарита Бакрачева, доцент доктор по психология. Работя дълги години в областта на психология на личността и развитието, консултативната и трудово-организационната психология. Основната ми нагласа е търсенето на възможно най-бързи решения в динамичния свят.

Офелия Атанасова е бакалавър по психология – НБУ и практикува в гр. София. Тя предлага психологическо консултиране и психотерапия. Също така може да помогне при проблеми в отношенията, загуба, затруднения в личния и професионалния живот.

Десислава Иванова завършва клинична и консултативна психология в СУ Св. Климент Охридски. Работи с психични разстройства при възрастни и юноши, страхове, паник атаки, кризи на юношеството и пубертета. Консултиране на родители и двойки. Детски психотерапевт.

Можете да потърсите консултиране при проблеми, свързани с възпитанието на Вашето дете, недостатъчна мотивация на детето за учене, проблеми с комуникацията с Вашето дете; въпроси, свързани с родителстването спрямо деца в тийнейджърска възраст.

Д-р Валентин Чаушев е специалист психолог с дълъг професионален опит. Той приема пациенти в кабинета си гр. София. Той е завършил висшето си образование в ПУ „Паисий Хилендарски” и придобива специалност Доктор по възрастова и педагогическа психология.

Анжелина Ненова е психолог - психотерапевт, извършващ психологични консултации и лечение на депресии в град София. Г-жа Ненова приема пациенти по предварително записване. С натрупания професионален и образователен опит, тя ще Ви помогне чрез психотерапевтична помощ или психологична


Психолог в населено място София
Прочети повече
Затвори