Областни градове


София
Предлага 24h. доставка, монтаж и сервиз нa климатични и вентилационни системи за заведения, офиси и дома. Panasonic, Hitachi, Midea, Fujitsu, Haier, LG, Osaka, Mitsubishi.

"АСТРЕЙДПЛАСТ" ООД е бързо просперираща фирма, създадена в началото 2009г. като дружество с ограничена отговорност със седалище в гр.София и с основна дейност в областта на вентилационната, климатичната и отоплителна техника. Стремяща се да задоволява нуждите и изискванията на

ФАЙТ КЛИМА” ЕООД е дружество със седалище и адрес на управление: гр. София, ул. Христо Батанджиев № 50 и предмет на дейност: продажба, монтаж и поддръжка на климатици, климатични и вентилационни системи и автоклиматици.

КУЛ КОНСУЛТ ЕООД е дружество с ограничена отговорност. Началото на фирмата e поставено през 2006 г., когато екип от специалисти с дългогод

КВТ България“ ЕООД е основана е през 1990 година и основната и дейност е свързана с продажба, монтаж, ремонт, гаранционна и извън гаранционна поддръжка на климатична, вентилационна и отоплителна техника. Компанията е официален дистрибутор на най-известните производители на климатици –

Велико Търново
Фирма Малев е създадена през 1991г. с основна дейност проектиране, изграждане и пусково наладъчни работи на вентилационни системи.

СТОМАНА ИНЖЕНЕРИНГ AД е основана през 2002 г. и е част от гръцкия холдинг Viohalco Group. Намира се в Перник, България. Фабриката е разположена на 10 600 кв.м. и притежава целия машинен парк необходим за производството на нашите продукти и съоръжения.

Фирмата предлага продажба, монтаж, сервиз и абонаментна поддръжка на всякакъв вид климатична, вентилационна и отоплителна техника,а също така и застраховки. Предлагаме изброените в раздел "продукти" климатици, като сме офицялни представители на вносителите на съответните марки.

Казанлък
Термо Перфект 69 ООД е фирма, специализирана в монтажа на отоплителни, климатични и вентилационни системи. Седалището ѝ се намира в град Казанлък.

Фирма М. В. Ломоносов ООД се намира в град Плевен, Западна индустриална зона. Специализирана е в производството на богат асортимент от


Партньори