Строителство в населено място Пловдив

Областни градове Градове Населени мяста ×

Пловдив
SMVE предлага пречистване на води от обекти от 1 ЕЖ до 50 000 ЕЖ. Всички съоръжения и оборудване са снабдени с документи за качество и изисквания признати от Е.С.

Фирма ВАРО ДИЗАЙН ООД Ви предлага интериорни и екстериорни решения на бар, заведение, хотел, жилище, офис, магазин. - Компютърна 3D визуализация - Цветови решения за стени и тавани, интериорни елементи и декорация - Дизайн и проекти с готова и поръчков

Строителство на сгради. Фирмата работи на пазара на строителството и предлага на своите клиенти перфектно съотношение цена/качество на строителните услуги.

Пловдив
НИКОС 23 е строителна фирма със екип от високо квалифицрани специалисти с доказан вече професионален опит.Занимаваме се със строителство и пълна гама строително-ремонтни дейности.Ние от Никос отлично познаваме строителния пазар и технологиите на строителството в България;

"Мишелстрой" ЕООД е създадена през 2007 година. Ние сме специализирани в изграждането и ремонта на индустриални подове, като предлагаме богат набор от услуги свързани с тях. Ремонт и възстановяване на стари бетонни, мозаячни и камени подове и настилки. Възстановяване чрез фрезоване.

Строителство в населено място Пловдив

Оценка: - гласа

Прочети повече
Затвори