Строителство в населено място Ямбол

Областни градове Градове Населени мяста ×

Фирмата се занимава с независим строителен надзор в строителството и проектирането.

Ямбол
Строително и технологично проектиране. Продажба на строителни материали. Продажба на Автомобилни и мотоциклетни гуми.

Ямбол
Ниско строителство, проектантска дейност

Ямбол
Търговия с недвижими имоти

Строителство. Недвижими и

Ямбол
Фирмата е насочена в сферата на цялостно строителство,проектиране,сухо строителство,топлоизолации,хидроизолации, довършителни дейности и търговия със строителни материали. Предлагаме безплатни консултации за извършване на вашите ремонтни проблеми. Фирмата осъществява своята дейност на

Ямбол
"Димакс-98" е агенция за недвижими имоти със седалище в град Ямбол. С основна дейност: покупко-продажби, отдаване под наем и управление на недвижими имоти в Югоизточна България.

Ямбол
ИЗОМАКС БГ е създадена през 2008 година. Занимава се основно с изпълнение на хидроизолации в ПГС и Транспортното строителство. Изпълнител е на хидроизолации на пътни съоръжения в инфраструктурата и строителство като подизпълнител на: Пътни строежи-В.Търново, Трейс София".

Фирмата е създадена през 2001година в град Ямбол-България.Ръководена от Господин Господинов.Работим с наи-новите технологии и материали.Занимаваме се с изпълнение на външна и вътрешна топлоизолация,гипскартон,окачени тавани-амстронг,PVC и AL дограма

фирма Димитър Стойков се занимава с алпинизъм, топлоизолации, шпакловки, мазилки, боядисване, фугиране, улуци, всякакъв вид височинни ремонти и монтажи.

Строителство в населено място Ямбол


Прочети повече
Затвори