Адеел ООД - Вижте още

Адеел ООД

Гъвкави решения и отговори на Вашите въпроси в областта на въздушния, морския и сухопътен транспорт. Всички видове групажи. Митнически консултации и представителство пред всички митници и бюра към тях. Гъвкави решения и отговори на Вашите въпроси в областта на транспорта.
София, Летище София, Блок 1, вх.2, ет. 1

Адеел спедиция логистика транспортни услуги
АДЕЕЛ ООД
Универсалният доставчик в логистиката! Международна спедиция, въздушно карго, морски транспорт, куриерски услуги и митническо представителство.
           За нас:
 Адеел ООД   Адеел ООД

Здравейте, Ние в АДЕЕЛ имаме кратка история, но тя премина на бързи обороти. През 2005 година, благодарение на българския си инат, решихме, че сме вече узрели и натрупали всеки своя опит и можем да стартираме нашия бизнес. Внедрихме се в разпределения вече пазар на международни спедиторски и куриерски услуги и така започна борбата за нашето парче от тортата.

Какво предлагаме? Няма да ви занимаваме с огромни флотилии, автопаркове, неизмерими офисни и складови площи. Ние предлагаме възможности за успешен бизнес. Ние вярваме, че бизнес се гради върху доверие и партньорство.

Ако търсите :
 • Въздушно карго
 • Морски транспорт
 • Сухопътни групажи
 • Куриерски доставки
 • Митнически услуги
 • и други .

Ние можем да спестим вашето време и да намерим решение на вашата транспортна задача. Нашите врати са винаги отворени. Заповядайте при нас.

„За да пляскаш ти трябват две ръце, с една нищо не можеш да сториш. Ние подаваме нашата ръка и ще ви бъдем много благодарни, ако заслужим да стиснем вашата."

           НОВО Транспорт на художествени произведения:

Транспорт на картини, музикални инструменти и художествени произведения.

Много хора се сблъскват със сериозни проблеми и най-вече с липса на време когато им се налага да изпратят в чужбина своите картини, музикални инструменти или други художествени произведения. Процесът е усложнен от допълнителни административни и митнически процедури, необходими за осъществяване на износа от България. Ние в АДЕЕЛ разбираме, че цялата бумащина не е по силите на всеки в днешното забързано ежедневие затова сме готови да Ви помогнем, когато имате нужда от международен транспорт на картини, музикални инструменти и художествени произведения.

Какво всъщност правим ние:

 • Ние взимаме пратката от Вашият адрес
 • Ние вадим разрешителното за износ от Министерството на културата;
 • Ние Ви представляваме пред митническите власти;
 • Ние осигуряваме опаковането. Ние НЕ работим с готови опаковки, а изработваме всяка еднаопаковка спрямо конкретните характеристики на пратката Ви;
 • Ние избираме най-сигурният и бърз транспорт;
 • Ние можем да осигурим митническо освобождаване в страната на пристигане;
 • Ние можем да направим и застраховка на пратката.
           Транспорт на Вино:
Още от древността винопроизводството е било широко развито в нашите географски ширини. Традицията не се е изгубила през вековете и днес в България все повече и повече фирми развиват този бизнес и нуждите от безопасен и навременен транспорт се увеличават.

В АДЕЕЛ имаме дългогодишен опит в целия процес на организация на международен транспорт на вино – от опаковането, през складирането, оформянето на придружителните документи, същинския превоз до крайната доставка.

 Адеел ООД
Складиране – осигуряваме складиране в свободен или акцизен склад. Също така предлагаме възможност за складиране на виното под температурен режим.

Документална обработка – митническите ни специалисти имат богат опит с оформянето на всички видове акцизни, митнически и придружителни документи, независимо дали става въпрос за митнически услуги по внос или износ на вино.

Опаковане – добрата опаковка е често подценяван елемент от процеса на транспорт на виното. Предлагаме специализирано опаковане на всякакъв вид пратки – от кашони за единични мостри до палетизиране на големи количества вино.

Доставки до изложенияАДЕЕЛ е участвала в организацията на международен транспорт на много международни винарски изложения. Имаме опит и контакти с организаторите на всички по-големи винени мероприятия: изложенията в Бордо, Лондон, Барселона и Дюселдорф. Партнираме си с лицензирани вносители на вино в Китай, Сингапур, Малайзия, Индонезия и Виетнам, което ни позволява да доставим виното ви до труднодостъпните пазари в Далечния Изток.

Международен транспорт – независимо дали става дума за единични мостри, като куриерска услуга или цели контейнери, като морски транспорт ние можем да предложим най-доброто решение, така че виното ви да пристигне сигурно и навреме. Организираме ежеседмични групажи от Испания, Франция и Италия. Имаме и богат опит във вноса на вино от Австралия, Нова Зеландия и Чили.
Въздушен транспорт експресни доставки адеел

 • Отдалечеността на крайната дестинация от България не влияе върху формирането на цената, нито пък трансферните летища. Цената на килограм намалява с увеличаване на теглото на товара.
 • Обработка на всички видове въздушно карго: летище/летище; врата/врата и летище/врата.
 • Нареждане, проследяване и грижа за обратната информация относно статуса на вашето карго по износ и внос до и от всяка точка по света.
 • Работа в мрежа от професионално подготвени и сертифицирани партнори по света, които се грижат отговорно за всяка наша заявка.
 • Спот цени за вашите извънгабаритни и нестандартни товари.
 • Договорни цени за вашите редовни товари.
Морски транспорт

: Адеел ООД Използването на контейнери в транспорта и в частност в корабоплаването доведе до революция в транспортния отрасъл. Съвременното състояние на контейнеризацията се заражда в САЩ през 50те години на миналия век и с лавинообразното увеличение на обема на световната, презокеанска търговия се превръща в неделима част от днешния транспортен пазар.

Контейнерните превози се делят на два основни вида:
 • Комплектни контейнерни превози (FCL)
 • Групажни контейнерни превози (LCL).
FCL транспорта се използва да се транспортират по-големи, обемни и тежки пратки, докато LCL превоза осигурява възможност за транспорт на по-малки и леки стоки.

Основнoто предимство на контейнерните превози е ниската цена на транспорта. Като недодастък можем да отбележим по-бавното време за доставка.

Ние от АДЕЕЛ работим с всички най-големи контейнери линии и чрез широката ни мрежа от партньори в цял свят можем да осигурим най-добрите решения на транспортните ви нужди свързани с презокеанския транспорт.
транспорт услуги адеелКуриерски услуги

Ние можем да доставим Вашите пратки от врата до врата до всяка точка от земното кълбо на конкурентни цени и транзитно време. Благодарение на системата ни за бързо проследяване, имаме информация по всяко време за статуса на пратките Ви.
 • Внос на малки пратки от Европа
 • Износ на малки пратки за Европа
 • Пратки извън Европа
 • Куриер на борда (On-Board Courier)
 • Time critical shipments
 • Пратки с температурен режим
           Други услуги:

Адеел ООД Адеел ООД Адеел ООД Адеел ООД

          www.adlbg.com