Пътна помощ, репатриране на автомобили

Областни градове

Денонощна пътна помощ за Разград и страната. Репатриране на автомобили, джипове, микробуси, каравани, бобкати, мини багери, мотокари.

Самоков
Автосервизът е с насоченост - тежко катастрофирали автомобили. Извършваме също: технологична поддръжка; частично възстановяване и пребоядисване на отделни детайли; ходова част; ДВГ и отделни агрегати. Автосервиз НИКИ-гр.Самоков, предлага ремонт на автомобили от всички марки и модели.

Автосервиз Стенд Хисар предлага пълно сервизно обслужване на автомобила: ремонт на преден и заден мост, ремонт на спирачни системи, ремонт на двигатели, доставка и смяна на гуми, баланс, ремонт на ходова част, смяна масла, филтри и други консумативи.

Денонощна Пътна Помощ Разград

Фирма Тити Кар предлага денонощна пътна помощ - изваждане от дерета, канавки и превоз на автомобили, авточасти, автосервиз, както и доставка на бензин, подаване стартов ток в автомобила. Цени по договаряне. Когато имате нужда от Пътно Помощ, ние сме насреща!

Фирмата предлага: автосервиз за ремонт на леки, лекотоварни и товарни автомобили, ремонт на всички видове ресори, транспорт на товари, транспорт на автомобили с автовози......

АВТОЦЕНТЪР ЛАЗУР ЕООД е модерен автосервиз в гр. Сопот, който извършва комплексно обслужване на автомобили. Част от услугите, които се предлагат в сервиза са автосервизни, продажба на авточасти и автоконсумативи.

Смолян
Фирма Дени 1996 ЕООД извършва продажба на авточасти за всякакви товарни и леки автомобили. Тук за автомобила Ви винаги се предлагат качествени стоки. Предлага се и доставката им до клиентите на съвсем достъпни цени, при това в срокове, които със сигурност ще Ви задоволят.

Житница (Област Пловдив)
Сави М Ауто е автокомплекс, който се намира в село Житница (на около 25 км. от Пловдив). В автокомплекса се предлагат следните автосервизни услуги:

Пловдив
Автосервиз ХРИСТОВ-93 ЕООД е създаден през 2001г. в гр. Пловдив. Разполага с една сервизна база, която се намира на Карловско шосе (в двора на бившата Мототехника) в началото на гр. Пловдив. Базата на Автосервиз ХРИСТОВ-93 ЕООД е с площ 1500 кв.м.

Пътна помощ, репатриране на автомобили


Все по-големия брой автомобили в страната предполага все повече аварирали и катастрофирали такива. Услугите по пътна помощ са все по-модерни и все по-евтини. Една компания предлагаща подобен вид услуги ще ви предложи репатриране на аварирало МПС, отстраняване на проблем на място. Други услуги са закарване на автомобила до сервиз или доставка на гориво или акумулатор ако е такъв проблемът Ви.

Транспортиране на пътниците от аварирал автомобил също е част от техните услуги по предоставяне на помощ на пътя. По-голяма част от фирмите ще ви предложат 24/7 или още денонощни услуги по пътна помощ, а много от тях ще направят репатрирането на автомобила ви до всяка точка в страната. Пътна помощ често се налага и на по-големи автомобили, като бусове, камиони, строителна техника и механизация, селскостопанска техника, което не е предизвикателство за фирмите в бранша, поради наличието на достатъчно големи автомобили за предоставяне на подобни превози.


Денонощна Пътна Помощ , Извънгабаритни Превози , Превоз на Извънгабаритен Товар , Пътна помощ , Пътна Помощ за Камиони , Репатриране на автомобили
Прочети повече
Затвори

Партньори