Пътна помощ, репатриране на автомобили

Областни градове

Ремонт на двигатели, ходова част, стартери, алтернатори, смяна на масла, филтри, консумативи, извършване на копютърна диагностика, зареждане на климатици и други.

Денонощна пътна помощ за Разград и страната. Репатриране на автомобили, джипове, микробуси, каравани, бобкати, мини багери, мотокари.

Самоков
Автосервизът е с насоченост - тежко катастрофирали автомобили. Извършваме също: технологична поддръжка; частично възстановяване и пребоядисване на отделни детайли; ходова част; ДВГ и отделни агрегати. Автосервиз НИКИ-гр.Самоков, предлага ремонт на автомобили от всички марки и модели.

Автосервиз Стенд Хисар предлага пълно сервизно обслужване на автомобила: ремонт на преден и заден мост, ремонт на спирачни системи, ремонт на двигатели, доставка и смяна на гуми, баланс, ремонт на ходова част, смяна масла, филтри и други консумативи.

Фирмата предлага: автосервиз за ремонт на леки, лекотоварни и товарни автомобили, ремонт на всички видове ресори, транспорт на товари, транспорт на автомобили с автовози......

Денонощна Пътна Помощ Разград. Фирмата ни разполага с необходимата техника и възможност бързо да осигури транспортно решение за вашия повреден или ново закупен автомобил, където и да сте. Ето и услугите, които Пътна помощ Разград предлага: Репатриране на автомобили. Репатриране на

Житница (Област Пловдив)
Сави М Ауто е автокомплекс, който се намира в село Житница (на около 25 км. от Пловдив). В автокомплекса се предлагат следните автосервизни услуги:

Фирма Тити Кар предлага денонощна пътна помощ - изваждане от дерета, канавки и превоз на автомобили, авточасти, автосервиз, както и доставка на бензин, подаване стартов ток в автомобила. Цени по договаряне. Когато имате нужда от Пътно Помощ, ние сме насреща!

Автосервиз ЛИНСИКАР извършва ремонти на всички марки и модели леки автомобили. В автосервиза се обслужват автомобилните паркове на голяма част от фирмите в курортния град – хотели и предприятия. Фирмата разполага със съвременно автосервизно оборудване и две автобояджийски камери,

Пътна помощ, Репатрак 24/7, ХАРМАНЛИ и Автомагистрала Марица, Хасково, Димитровград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, ГПП Капитан Андреево, ГКПП Капитан Петко войвода. ТРАНСПОРТ на леки, товарни автомобили, джипове, Бусове, трактори до 4 тона, мотокари и електрокари.

Пътна помощ, репатриране на автомобили


Все по-големия брой автомобили в страната предполага все повече аварирали и катастрофирали такива. Услугите по пътна помощ са все по-модерни и все по-евтини. Една компания предлагаща подобен вид услуги ще ви предложи репатриране на аварирало МПС, отстраняване на проблем на място. Други услуги са закарване на автомобила до сервиз или доставка на гориво или акумулатор ако е такъв проблемът Ви.

Транспортиране на пътниците от аварирал автомобил също е част от техните услуги по предоставяне на помощ на пътя. По-голяма част от фирмите ще ви предложат 24/7 или още денонощни услуги по пътна помощ, а много от тях ще направят репатрирането на автомобила ви до всяка точка в страната. Пътна помощ често се налага и на по-големи автомобили, като бусове, камиони, строителна техника и механизация, селскостопанска техника, което не е предизвикателство за фирмите в бранша, поради наличието на достатъчно големи автомобили за предоставяне на подобни превози.


Денонощна Пътна Помощ , Извънгабаритни Превози , Превоз на Извънгабаритен Товар , Пътна помощ , Пътна Помощ за Камиони , Репатриране на автомобили
Прочети повече
Затвори

Партньори