Авиокомпании, аерогари, самолетни полети

Областни градове

Туристическа агенция от Русе. Продава самолетни билети, екскурзии в страната и света, транспортни услуги, резервации на хотели, балнеология, застраховки и всичко др.Ние имаме опит в планирането на пътувания, екскурзии по желане на клиентите, екслурзии за групи или индивидуални пътувания.

София
Крис Еър ООД е лицензиран туроператор и турагент с лиценз от Министерството на икономиката, енергетиката и туризма № PK-01-6484. Eкипът на компанията се състои от професионалисти с дългогодишен опит в туристическия и авиационен бранш.

Александров Еър ООД е компания основана през юни 2007г.Въпреки младата ни възраст, качеството на нашите услуги, високо квалифицирания ни персонал и перфектните технически характеристики на самолетите ни, са добра основа за извоюване на отлична репутация.

Авиокомпании, аерогари, самолетни полети

Оценка: 5 - 1 гласа

Развитието на авиацията прави достъпа до всяка точка на света все по лесна и бърза. Авиокомпаниите на българския пазар предлагат все по евтини самолетни билети до Европа и света. Извършват се и многобройни вътрешни за страната пътнически самолетни полети, въпреки на пръв поглед малките разстояния в страната ни.

Аерогарите в страната позволяват развитието и на любителските полети в страната, а потенциалът на българските пилоти е все по-голям и доказващ се. Авиокомпаниите предлагащи самолетни билети успяват да реализират все по-добри дестинации на все по добри цени. Наличието на много имигранти и засилената туристическа политика на страната, накара авиокомпаниите да работят над подобряването на услугите си в България, така днес можем да пътуваме до Лондон само за 40 евро.Прочети повече
Затвори