Авиокомпании, аерогари, самолетни полети

Областни градове

Туристическа агенция от Русе. Продава самолетни билети, екскурзии в страната и света, транспортни услуги, резервации на хотели, балнеология, застраховки и всичко др.Ние имаме опит в планирането на пътувания, екскурзии по желане на клиентите, екслурзии за групи или индивидуални пътувания.

София
Крис Еър ООД е лицензиран туроператор и турагент с лиценз от Министерството на икономиката, енергетиката и туризма № PK-01-6484. Eкипът на компанията се състои от професионалисти с дългогодишен опит в туристическия и авиационен бранш.

Александров Еър ООД е компания основана през юни 2007г.Въпреки младата ни възраст, качеството на нашите услуги, високо квалифицирания ни персонал и перфектните технически характеристики на самолетите ни, са добра основа за извоюване на отлична репутация.

- ТОВАРНИЧАРТЪРНИ ПОЛЕТИ В ЦЯЛ СВЯТ. Специализирани дейности в ПОДГОТОВКАТА и ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ПОЛЕТИ С ВОЕННА ПРОДУКЦИЯ, ОПАСНИ И ЗАБРАНЕНИ ТОВАРИ. -Всички видове въздушен транспорт и спедиция на товари до летища в целия свят с редовни полети. Агент

Фирмата има изграден сериозен авторитет и традиции в бизнес средите. Високият професионализъм и опит на нейните служители, както и много доброто сътрудничество с клиентите и авиокомпаниите я утвърдиха като един търсен и желан партньор на авиационния пазар.

София
ВЪЗДУШЕН ТРАНСПОРТ. ЧАРТЪРНИ ПОЛЕТИ. ПЪТНИЦИ. КАРГО.

ТП МАЛЕВ УНГАРСКИ ВЪЗДУШНИ ЛИНИИ е представител на унгарската авиокомпания Malév Ltd. - Malév Hungarian Airlines. Предлагат полети:

“Аеротравъл” ЕООД е лицензиран туроператор и турагент (удостоверение № 01995) и присъства на българския пазар от 1996 година. Член е на авторитетните професионални организации: Българската туристическа камара (БТК), Сдружението на ИАТА агенциите в

София
Он-лайн каталог за туристически услуги и информация. Атрактивни предложения за екскурзии и почивки в страната и чужбина, бизнес пътувания, автобусни и самолетни билети, хотелски резервации в цял свят, медицински застраховки, рент-а-кар, асистанс услу

Туристическа агенция - продажба на самолетни билети на ниски цени. Доставка на място. Хотелски резервации. Почивки. Екскурзий.

Авиокомпании, аерогари, самолетни полети


Развитието на авиацията прави достъпа до всяка точка на света все по лесна и бърза. Авиокомпаниите на българския пазар предлагат все по евтини самолетни билети до Европа и света. Извършват се и многобройни вътрешни за страната пътнически самолетни полети, въпреки на пръв поглед малките разстояния в страната ни.

Аерогарите в страната позволяват развитието и на любителските полети в страната, а потенциалът на българските пилоти е все по-голям и доказващ се. Авиокомпаниите предлагащи самолетни билети успяват да реализират все по-добри дестинации на все по добри цени. Наличието на много имигранти и засилената туристическа политика на страната, накара авиокомпаниите да работят над подобряването на услугите си в България, така днес можем да пътуваме до Лондон само за 40 евро.Прочети повече
Затвори