Авиокомпании, аерогари, самолетни полети

Областни градове

Туристическа агенция от Русе. Продава самолетни билети, екскурзии в страната и света, транспортни услуги, резервации на хотели, балнеология, застраховки и всичко др.Ние имаме опит в планирането на пътувания, екскурзии по желане на клиентите, екслурзии за групи или индивидуални пътувания.

София
Крис Еър ООД е лицензиран туроператор и турагент с лиценз от Министерството на икономиката, енергетиката и туризма № PK-01-6484. Eкипът на компанията се състои от професионалисти с дългогодишен опит в туристическия и авиационен бранш.

Александров Еър ООД е компания основана през юни 2007г.Въпреки младата ни възраст, качеството на нашите услуги, високо квалифицирания ни персонал и перфектните технически характеристики на самолетите ни, са добра основа за извоюване на отлична репутация.

Резервации и продажба на самолетни билети, хотелски услуги, трансферни услуги и други. Бритиш Еъруейз лети 6 пъти седмично директно до Лондон - летище Гетуик, всеки ден без неделя.

Агенция за резервация и продажба на самолетни билети, член на IATA ( International Air Transport Asociation ) предлага билети с големи отстъпки от базисните цени, медицински застраховки по време на пътуване.

- ТОВАРНИЧАРТЪРНИ ПОЛЕТИ В ЦЯЛ СВЯТ. Специализирани дейности в ПОДГОТОВКАТА и ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ПОЛЕТИ С ВОЕННА ПРОДУКЦИЯ, ОПАСНИ И ЗАБРАНЕНИ ТОВАРИ. -Всички видове въздушен транспорт и спедиция на товари до летища в целия свят с редовни полети. Агент

Фирмата има изграден сериозен авторитет и традиции в бизнес средите. Високият професионализъм и опит на нейните служители, както и много доброто сътрудничество с клиентите и авиокомпаниите я утвърдиха като един търсен и желан партньор на авиационния пазар.

София
ВЪЗДУШЕН ТРАНСПОРТ. ЧАРТЪРНИ ПОЛЕТИ. ПЪТНИЦИ. КАРГО.

ТП МАЛЕВ УНГАРСКИ ВЪЗДУШНИ ЛИНИИ е представител на унгарската авиокомпания Malév Ltd. - Malév Hungarian Airlines. Предлагат полети:

“Аеротравъл” ЕООД е лицензиран туроператор и турагент (удостоверение № 01995) и присъства на българския пазар от 1996 година. Член е на авторитетните професионални организации: Българската туристическа камара (БТК), Сдружението на ИАТА агенциите в

Авиокомпании, аерогари, самолетни полети


Развитието на авиацията прави достъпа до всяка точка на света все по лесна и бърза. Авиокомпаниите на българския пазар предлагат все по евтини самолетни билети до Европа и света. Извършват се и многобройни вътрешни за страната пътнически самолетни полети, въпреки на пръв поглед малките разстояния в страната ни.

Аерогарите в страната позволяват развитието и на любителските полети в страната, а потенциалът на българските пилоти е все по-голям и доказващ се. Авиокомпаниите предлагащи самолетни билети успяват да реализират все по-добри дестинации на все по добри цени. Наличието на много имигранти и засилената туристическа политика на страната, накара авиокомпаниите да работят над подобряването на услугите си в България, така днес можем да пътуваме до Лондон само за 40 евро.Прочети повече
Затвори

Партньори