Областни градове

МВК Травел ЕООД предлага превоз с лицензирани луксозни микробуси и автобуси в България и чужбина. Фирмата работи с екскурзоводи членове на БАЕБ - английски, немски, френски, испански, японски фирмата организира партита, коктеили, рождени дни, семинари, фирмени тържества, сватби.

Кристал Транспорт ЕООД е активна на българската бизнес карта от 1991г. С натрупания 20 годишен опит фирмата може да гарантира висококачествено обслужване в транспортните услуги, отговарящо на международните стандарти за превоз на пътници. Лицензиран автобусен транспорт, автобуси и

Градски Транспорт

Оценка: 5 - 1 гласа

Организацията на градския транспорт във всяко населено място е една от най-важните сфери с която може да се подобри транспорта на хора в рамките на града, да се намали трафика на автомобили, и да се контролира до известна степен качеството на въздуха.

Автобусите и другите превозни средства използвани в градския транспорт, независимо дали са собственост на частни фирми или на държавни предприятия, трябва да отговарят на най-високи критерии за безопасност на пътниците, за минимални вреди на околната среда и намален шум. Изискванията на потребителите за качествен, надежден, и сравнително евтин градски транспорт, е водеща сила във всяка общинска администрация да намери начин, метод и средства, за модернизацията и подобряване на превоза на пътници.


Масов Градски Транспорт , Превоз на Пътници
Прочети повече
Затвори