Областни градове

МВК Травел ЕООД предлага превоз с лицензирани луксозни микробуси и автобуси в България и чужбина. Фирмата работи с екскурзоводи членове на БАЕБ - английски, немски, френски, испански, японски фирмата организира партита, коктеили, рождени дни, семинари, фирмени тържества, сватби.

Кристал Транспорт ЕООД е активна на българската бизнес карта от 1991г. С натрупания 20 годишен опит фирмата може да гарантира висококачествено обслужване в транспортните услуги, отговарящо на международните стандарти за превоз на пътници. Лицензиран автобусен транспорт, автобуси и

Автобусни и товарни превози в страната и чужбина .

Считано от 02.02.2009г дружество "Паркинги и гаражи" ЕАД се влива в "СКГТ София" ЕООД, името на новото дружество става "Център за градска мобилност"ЕООД, правоприемник на всички извършвани дейности от "СКГТ София" ЕООД става новото дружество "Център за градска мобилност" ЕООД.

Автомобилен Транспорт

Автомобилен Транспорт

Градски Транспорт


Организацията на градския транспорт във всяко населено място е една от най-важните сфери с която може да се подобри транспорта на хора в рамките на града, да се намали трафика на автомобили, и да се контролира до известна степен качеството на въздуха.

Автобусите и другите превозни средства използвани в градския транспорт, независимо дали са собственост на частни фирми или на държавни предприятия, трябва да отговарят на най-високи критерии за безопасност на пътниците, за минимални вреди на околната среда и намален шум. Изискванията на потребителите за качествен, надежден, и сравнително евтин градски транспорт, е водеща сила във всяка общинска администрация да намери начин, метод и средства, за модернизацията и подобряване на превоза на пътници.


Масов Градски Транспорт , Превоз на Пътници
Прочети повече
Затвори

Партньори