Последни новини


Грешки с опаковането на продукти, които да не допускате

Виж още..

Как да изберете автомобилен товарен превозвач според вашите нужди?

Виж още..

Принтери за етикети - как да изберете подходящия за вашите нужди?

Виж още..

Централна Ветеринарна Клиника  - Вижте още

Централна Ветеринарна Клиника

Централна Ветеринарна Клиника предлага всички аспекти на ветеринарната медицина за дребни и екзотични пациенти – профилактика, прегледи, диагностика, терапия, хирургия, рехабилитация и следоперативна грижа, както и да осигури база за постоянно развитие лекарите.
Централна ветеринарна клиника
“Централна Ветеринарна Клиника” е първия по рода си проект не само в България, но и в региона на Балканите. Само болница с такъв мащаб може да предложи затворен цикъл услуги и да покрие всички аспекти на ветеринарната медицина за дребни и екзотични пациенти – профилактика, прегледи, диагностика, терапия, хирургия, рехабилитация и следоперативна грижа, както и да осигури база за постоянно развитие на практикуващите в нея и гостуващите лекари, в рамките на програми за т.нар. ‘continual education’.

Горди сме да представим проекта във факти:
Централна ветеринарна клиника
  • Над 600 кв.м. болнична площ проектирана и изпълнена в унисон със съвременните тенденции в медицината – за разположение, вложени материали и инфраструктура
  • самостоятелни, специализирани и адекватно оборудвани звена - образна диагностика, хирургични блокове, стационар, кабинети, манипулационни, рецепция и чакалня, лекционна зала
  • най-модерното оборудване в сектора – дигитален рентгенов апарат, доплеров ехограф, пълна клинична лаборатория, асептичен хирургичен блок с огромен инструментариум и възможност за иновационни техники като подмяна на тазобедрена става и инвазивни сърдечни операции, инхалационна анестезия и командно дишане
  • денонощна ветеринарна помощ и екип на разположение в болницата по всяко време, както и мобилен екип – линейка – за домашни посещения и съдействие за пренос на критични пациенти
  • адекватна комуникация - клиниката разполага с няколко външни линии, рецепция с професионално обучен рецепционист и специализиран софтуер за обработка и съхранение на огромна база данни– което ни осигурява надеждна информация и обратна връзка със всеки пациент.
  • нашата най-голяма сила – екип от над 25 ветеринарни лекари с богат клиничен опит, множество специализации, стажове и курсове в различни области на професията, част от международната ветеринарна общност и в контакт с водещи световни специалисти
Такъв проект е в състояние адекватно да обслужи не само собствените си пациенти, но и да работи като референтен център съвместно с другите клиники в София и страната. Стремежът ни е да постигнем грижа за домашните любимци на изключително високо ниво, както и да осигурим медицински услуги непредлагани досега в България – в областта на ортопедията, инвазивната кардиология, физиотерапията и образната диагностика.
В нашата философия е залегнало желанието да работим професионално, а целите ни са за по-качествен и по-дълъг живот за пациента. Стремим се да намалим до минимум болката при всяко едно заболяване или процедура и да наблегнем на профилактиката и информирането на всеки един стопанин. Вярваме, че проект с такъв размах може да осигури всичко това.

Централна ветеринарна клиника Централна ветеринарна клиника

Услуги:

„Централна Ветеринарна Клиника“ е многопрофилна болница, която предлага пълния набор медицински услуги за дребни и екзотични пациенти – през преглед и разнообразна диагностика, до интензивна терапия, хирургия, следоперативна грижа и стационар.

Менюто в ляво на страницата ще Ви даде информация за основните диагностични и терапевтични процедури, които предлагаме, но не се колебайте да ни потърсите за всичко което Ви интересува допълнително!

Клиниката функционира и като референтен център, работещ пряко с повече от 180 ветеринарни амбулатории и клиники от София и страната. Целта ни е да се осигурим максимално добра грижа за домашните любимци – с обединените усилия на рефериращите лични лекари от една страна и нашия екип от друга.

Централна ветеринарна клиника Централна ветеринарна клиника Централна ветеринарна клиника Централна ветеринарна клиника


Зоомагазин:

Освен професионална грижа за здравето, всеки домашен любимец има нужда от място където продават всичко необходимо за него :)

В Зоомагазина на клиниката, както и във веригата Pet Net ще намерите не само всичко необходимо като специализирана храна, аксесоари, дрешки, козметика и добавки, но и адекватна помощ в избора, както и правилни съвети за отглеждането.

На място във всеки от магазините ни ще откриете и домашни любимци - кучета и котки, екзотични питомци, папагали и гризачи.

Изборът и закупуване на домашен любимец е голяма отговорност! Съветваме Ви да се обърнете към нашите консултанти за съвети и информация предварително

Централна ветеринарна клиника

www.centralvetclinic.com:

Централна Ветеринарна Клиника - отрасли:


Ветеринарни Клиники, Храни за Домашни Любимци, Ветеринарни Аптеки,

Последни новини


Грешки с опаковането на продукти, които да не допускате

Виж още..

Как да изберете автомобилен товарен превозвач според вашите нужди?

Виж още..

Принтери за етикети - как да изберете подходящия за вашите нужди?

Виж още..