Областни градове


МЕДТРАНС-ИВАЙЛО ЛАЗАРОВ ЕООД e специализиран медицински транспорт с частна линейка. Денонощен медицински транспорт с частна линейка в София, Плевен,Ловеч,Троян,Севлиево,Габрово и цялата страна.

Предлаганата от нас услуга допълва и придава завършен вид на интегрирания здравен продукт, предлаган от лечебните заведения в страната. Същевременно, като социално ангажирана компания, се стремим да облекчим работата на екипите на Спешна медицинска помощ.

Фирма ДЕСИТА 94 ЕООД се занимава с извозване на болни хора от болници и хосписи до вкъщи на територията на София, Република България и Чужбина със специализиран транспорт. Услугата включва сваляне и качване на болния от легло до легло. Професионално обучен персонал.

Специализиран Медицински Транспорт занимаващ се с извозване и пренасяне на болни и трудно подвижни хора, от болници до вкъщи, от вкъщи до болници.Настаняване в хосписи и домове за възрастни. Съдействаме за контролни прегледи, скенер, ядрено магнитен резонанс и консутаци при водещи лекари.

МТ Рашкови Комерс ЕООД осъществява медицински транспорт с частни линейки на територията на град София, България и Европа. Фирмата предлага също и медицинско репатриране в цяла Европа. Линейката разполага с пълно обурудване, необходимо за осъществяването на специализиран транспорт.

“Мегамедик ЕООД” извършва медицински транспорт с частна линейка на пациенти, хронично болни, възрастни, хора инвалиди и всякакъв вид трудно подвижни хора. Частната линейка е специализирана в медицинският транспорт от легло до легло в Плевен, България и частично в ЕС.


Частна ЛинейкаПрочети повече
Затвори

Партньори