Областни градове


Яна Кацарова е Доктор по психология, психоаналитично ориентиран психотерапевт с продължителна и интензивна професионална практика.

Иван Скипарно е сертифициран психолог и хипнотерапевт! Всеки има в даден момент има нужда от подкрепа и помощ, но понякога се налага и намесата на специалист. Това може да има много предимства пред споделянето на близки.

Магистър психолог, хипнотерапевт, психоаналитична работа с деца и възрастни, лечебни регрессии, специализант в Българска Асоциация по Естествена психотерапия

проф. д-р п. н. Надежда Витанова, доктор на науките.

Галина Иванова е психолог, завършил СУ Св.Климент Охридски.Тя има над 40 години стаж като психолог.

Психологическата консултация съдържа в себе си идеята, че понякога имаме нужда от независим специалист, който да ни изслуша и да ни помогне да изслушаме и разберем самите себе си. Фактът, че ползвате консултант не означава, че сте болен.

Петя Хорозова, дипломиран позитивен психотерапевт и юнгиански психотерапевт, преподавател и супервайзор в Дружеството по Позитивна психотерапия в България (ДППБ) и в Обучителната програма на Българско Общество по Аналитична психотерапия К. Г. Юнг (БОАП К.Г.Юнг).

София
Здравей! Аз съм Ели, и съм тук, в света на личното развитие и емоционалната подкрепа, за да ви вдъхновя и помогна да откриете силата и вътрешния ресурс в себе си. Имам богат опит в областта на личностното развитие и консултирането на хора.

Росица Димова е специалист психолог. Специализирала е по-конкретно кризисна интервенция и кариерно консултиране. Области на професионална компетентност: Психология на медиите, Малцинства, миграция и бежанци.

Област на професионална компетентност :психологично консултиране, психодиагностика, трудова и организационна психология, социална психология. Предлагам индивидуално и семейно консултиране. Консултации в областта на човешките ресурси /подбор и управление на персонала.


ПсихологПрочети повече
Затвори

Партньори