Областни градове

Специализирана болница за рехабилитация ТЕРМАЛ*** се намира в началото на най-големия курортен комплекс на северното черноморско крайбрежие – к.к. Златни Пясъци (над сп. Журналист). Разположен е на 200 метра от морския бряг, сред красив парк и великолепна гледка към морето.

Болниците за рехабилитация към Националния комплекс са утвърдени, високо специализирани лечебни заведения, в които се провежда

Балнеокомплекс АкватониК се намира в SPA столицата на Балканите - Велинград. При нас ще откриете съчетание от Балнеолечение, SPA и Wellness.В SPA Хотел АкватониК има единствения по рода си акватоничен басейн в България.

Релакс център "Блясък" е естествено продължение на дейността на фризъоро – козметично „студио Блясък”. След задоволяване на потребността на съвременния човек за по – добра визия, се насочихме към СПА - Релакс процедури за възстановяване на душевната

ХИПОКСИ терапия, рехабилитация, кинезитерапия, антицелулитни програми, SPA & WELLNESS

Санаториум почивна база

Специализирани болници за рехабилитация - Национален комплекс ЕАД.

Кабинет за лечение и рехабилитация при затлъстяване.

Балнеохотел „Изворите“

Медицинска и рехабилитационна техника.

Балнеоложки курорт „Чобанова къща “

Специализирана болница за рехабилитация.

Балнеохотел „Свети Мина“

Болницата предлага много добри възможности за рехабилитация и разполага с 45 легла от които 1 единична стая, 21 двойни и 1 апартамент.

Специализирани болници за рехабилитация - Национален комплекс ЕАД.

Балнеохотел „Роза“

Здравна профилактика и възтановяване. Рехабилитация, лимфен дренаж, масаж. Професионално и изгодно в идеалния център на София.

Специализирани болници за рехабилитация - Национален комплекс ЕАД

За BUSINESS.bg


Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?