Областни градове


Варна
Специализирана болница за рехабилитация ТЕРМАЛ*** се намира в началото на най-големия курортен комплекс на северното черноморско крайбрежие – к.к. Златни Пясъци (над сп. Журналист). Разположен е на 200 метра от морския бряг, сред красив парк и великолепна гледка към морето.

Болниците за рехабилитация към Националния комплекс са утвърдени, високо специализирани лечебни заведения, в които се провежда

Балнеокомплекс АкватониК се намира в SPA столицата на Балканите - Велинград. При нас ще откриете съчетание от Балнеолечение, SPA и Wellness.В SPA Хотел АкватониК има единствения по рода си акватоничен басейн в България.

Релакс център "Блясък" е естествено продължение на дейността на фризъоро – козметично „студио Блясък”. След задоволяване на потребността на съвременния човек за по – добра визия, се насочихме към СПА - Релакс процедури за възстановяване на душевната

ХИПОКСИ терапия, рехабилитация, кинезитерапия, антицелулитни програми, SPA & WELLNESS

Балчик
Санаториум почивна база

Балнео-комплекс „Милениум“

Разполага със собствена физиотерапия и рехабилитация, както и с висококвалифицирани специалисти. Следоперативно и спортно възтановяване.

Балнеолечение, профилакториуми, санаториуми, бани.


Партньори