Последни новини


Колко е важен професионалният монтаж на климатици

Виж още..

Какво да правим при финансово затруднение?

Виж още..

Как доброто здраве се отразява на продуктивността в офиса?

Виж още..

Холистичен Кабинет Грация М - Вижте още

Холистичен Кабинет Грация М

Кабинетът е създаден през 1992 година. Той е един от първите в страната, чиято дейност е структурирана и изградена върху холистичния принцип за взаимно свързаните и взаимовлияещи си умствено-духовно, емоционално-психическо и физично-материално нива на човека.
Холистичен кабинет Грация М
София, тел: 0887 46 53 16, 0899845803, 0896 32 14 24, 0879845803 и 0876 66 83 50, 
е-mail: graciam@abv.bg,  skype: russirussev43, viber: 0887465316 и 0879845803, www.facebook.com/kabinetgracia, www.kabinetgracia.com
понеделник-петък от 9 до 18 часа, без събота и неделя

Кабинетът е създаден през 1992 година. Той е един от първите в страната, чиято дейност е структурирана и изградена върху холистичният принцип за профилактика и лечение на човека, като основно място в нашата практика заема комплексната диагностика, профилактиката и здравната логистика.

Кабинетът разпространява оригинални оздравителни продукти, биологично-активни хранителни добавки и козметични средства и дава консултации за тяхното използване. Те са експериментално и клинично тествани сертифицирани 100% натурални продукти от български и световни производители, не съдържат генномодифицирани съставки, изкуствени оцветители, ароматизатори и консерванти, не са алтернатива на лекарствена терапия, провеждана по лекарско назначение и не заместват пълноценното хранене. Могат да се употребяват самостоятелно или успоредно с лекарствени средства, когато се налага.

За профилактика и съпътстващо лечение предлагаме комплексно въздействие в светлината на холистичния възглед за човека, като обръщаме особено внимание на причината на заболяването, обосновавайки на здрава научна основа методиките на естествената медицина и механизмите на лечебно действие на алтернативните методи.

Предлаганите продукти не са лекарствени средства. Преди употреба се посъветвайте с личния си лекар.

НИЕ ВИ ПРЕДЛАГАМЕ

 • Експресна нелинейна диагностика на функционалното състояние на целия организъм с торсионния метатрон Оберон 11 и програмата Метапатия 3. (NLS - non-linear analysis system)
 • Безплатни консултации за приема на разработените от инженер-химик Никола Хлебаров билкови тинктури, известни с търговската марка „еликсир”
 • Всички номера еликсири на инженер-химик Никола Хлебаров, биологичноактивни добавки към храната, кремове и балсами на корпорациите СИБИРСКО ЗДРАВЕ - Русия, RBC - САЩ, ТЯНШИ - Китай, RSI - Германия, ProLact - България и на други български и световни производители на 100% натурални, екологично чисти биологично-активни добавки
 • Защитни пирамиди, активатори за жива и мъртва вода, портативни мобилни апарати за обработка на вода със сребърни йони в контролирана концентрация и за очистване от паразити, озонатори и йонизатори, зеолит, детоксикиращи пластири, Су-джок пособия и специализирана литература
 • Индивидуални безлекарствени програми за съпътстващо лечение и профилактика на заболяванията на:
  - храносмилателната система,
  - сърдечно-съдовата, ендокринната, кръвоносната и лимфната системи,
  - централната и периферната нервни системи, зрителния, слуховия и говорния апарат
  - дихателната система, пикочо-половата система, опорно-двигателния апарат и др.

Изхождайки от принципа за холистична профилактика и лечение предлаганите от нас продукти притежават многоцелева насоченост и имат експериментално и клинично доказани множество полезни ефекти при:

 • Ракови заболявания на кожата, стомаха, червата, панкреаса, мъжките и женските полови органи, бъбреците, пикочния мехур и др. и при провеждане на химиолечение и лъчева терапия;
 • Полипи, миоми, аденоми и кисти, менструални смущения, аднексит, цистит, мастопатия и менопауза; Диабет и подагра, алергии, псориазис, розацея и витилиго;
 • Гастрити, колити, язви на стомаха и дванадесетопръстника, метеоризъм, запек и разстройство, хелминтози, липса на апетит, ниско и наднормено тегло
 • Атеросклероза на съдовете, хипертонична болест и исхемична болест насърцето, сърдечна недостатъчност и сърдечна аритмия стенокардия, възстановяване след инфаркт на миокарда и мозъчен инсулт, разширени вени и варикозни рани, тромбофлебит и хемороиди
 • Неврози, безсъние и тревожни разстройства, страхова невроза, епилепсия, множествена склероза, нощно напикаване, сексуални смущения и зависимости
 • Болести на черния дроб, жлъчката, бъбреците и панкреаса, остеохондроза на гръбначния стълб, радикулит, остеопороза, ревматоиден артрит, плексит и травми
 • Бронхиална астма, бронхит, алергии, целулит, стрии, бръчки, пърхот и акне

Предлаганите продукти не са лекарствени средства. Преди употреба се посъветвайте с личния си лекар.

КОМПЛЕКСНА ЕКСПРЕСНА ДИАГНОСТИКА “МЕТАПАТИЯ“

Пълната ранна диагностика на социално значимите заболявания и подбора на най-подходящите безлекарствени методи и средства за профилактика и лечение са особено привлекателна възможност за всеки от нас.

Такава възможност предлага създадената в Омския институт по приложна психофизика (Русия) уникална изследователска апаратура за нелинейна диагностика.

Теоретичните и експериментални работи, направили възможно създаването на апарата "ОБЕРОН", били започнати в края на ХІХ от гения на електрониката Никола Тесла - негов е първия опит за създаване на нискочестотен квантов генератор. По-нататък разработките и учени, чиито имена заслужават особено внимание: Ж. Лаховски - известен френски изследовател, изучавал действието на радиочестотите върху здравето на животните и състоянието на растенията, гениалният американски учен д-р Р. Райф, изследвал действието не само на радио, но и на електрочестотите върху биополето на човека, д-р Р. Фол, гениален лекар, който през 1950 г. открил и създал в Германия система за електротестване по акупунктурните точки на човешкото тяло, лекарят Ф. Морел и инженерът по електроника Е. Раше, които през 1976 г. създадоха апарата "МоРа" - първия сериозен апарат за станалата вече много популярна биорезонансна терапия.

ОБЕРОНе продължение и уникално достижение на този вид апаратура.

Какво представлява NLS - Нелинейна диагностика?

Опитвайки се да разберат света на енергетичните полета, учените от Омск (Русия) се приближили към разбирането на феномена "биополе", за което хората са знаели от незапомнени времена. Така научните открития, съставящи основата на този метод, технологически допълнили вековната мъдрост на източната медицина.

Холистичен кабинет Грация М

Руси Русев, специалист по телеметрична обработка на данни при NLS анализ

 

Апаратно-програмния комплекс (квантовият генератор “Оберон” 11 и програмата “Метапатия” 3), позволява напълно безвредно, без неприятни и понякога болезнени манипулации, да се получи пълна представа за здравето на човека и дори за началните, иначе неуловими прояви на заболяванията.

По измененията на вълновите характеристики на магнитните полета на живите организми, на тяхната тъкан, на отделните клетки и даже на отделните ферменти и хормони за час и половина- два, добитата при диагностика информация създава детайлизиран образ на индивидуалното състояние на организма, прави качествена оценка на всеки орган и на неговите части, определя функционалното му състояние и степента на нарушение на неговите функции, открива проблемните зони и разпознава първопричината за нарушението, постигайки цялостен образ на неговото състояние. Нещо повече - диагностиката позволява да се установят скрито протичащи процеси както и да се открие индивидуалната предразположеност към такива сериозни заболявания като диабет, инфаркт, инсулт и др. и да прогнозира възникването им.

Повечето от известните днес изследвания разглеждат органите на човека от гледна точка на техните структурни изменения, но не могат да оценят функционалното им състояние. Именно: промяната във функционалната активност на органите е начало на повечето заболявания, а измененията в тяхната структура са по-късен стадий, последващ дълго протичащи отклонения.

Диагностиката включва изследване на:

	Апаратно-програмния комплекс
 • Сърдечно-съдовата, нервната и ендокринната системи, кръвоносна система и кръвотворните органи
 • Храносмилателната система: хранопровод, стомах и черва, черен дроб, жлъчен мехур и панкреас
 • Мъжката и женската полови системи - наличие на възпалителни заболявания, състояние на простатата и качество на сперматозоидите, функционалност на яйчниците и проходимост на тръбите
 • Ендокринната система, пикочноотделителната система и опорно-двигателния апарат
 • Дихателната система и говорните и сетивните органи - трахея, бронхи, бели дробове, носна и устна кухина и уши, състоянието на имунитета и предразположеност към алергии
 • Наличие на микроби, вируси, хелминти, хламидии, стафилококи и стрептококи, ламблии, трихомони, глисти и др.

Като отчита спецификата на частния случай, по време на изследването се тестват въведените в програмата над 2 000 аптечни лекарствени средства, хомеопатични продукти, билки и биологично активни добавки от световни производители, както и тяхната съвместимост. Това позволява за възстановяване на здравето да се препоръча най-ефективният индивидуален оздравителен комплекс.
Предлаганата диагностика дава възможност за много по-добри резултати при профилактика и лечение, което ще ви донесе дълготрайно здраве, радост и благоденствие в живота.

ЧУДОДЕЙНИТЕ ЕЛИКСИРИ

Никола Хлебаров (1943-2013), откривател и производител на билковите тинктури с търговското наименование “ЕЛИКСИР”, е роден в град Габрово.

Завършва Химико-технологичният институт в София, специалност “Химична технология на дървесината”, специализира “Технология на целулозата и хартията”, дълги години работи в предприятия на химическата и хранително-вкусовата промишленост.
През 1995, след тридесетгодишни научни изследвания и експерименти, на пазара се появи билковата тинктура “Еликсир-3”. Сега повече от 770 са водно- етаноловите екстракти от различни комбинации от билки, които влияят благотворно върху всички органи и системи и на техните функции в нашия организъм.

Инженер-химик Никола Хлебаров е създал съчетанието им вследствие на натрупания от поколения опит, образование и многогодишна научна и приложна работа в областта на развитието на технологичните процеси, на широка съвременна литературна справка по отношение на действието на биологично-активните вещества, съдържащи се в билките, и на голям брой лабораторни и клинични изследвания във:

Никола Хлебаров
 • Военномедицинска академия, катедра Вирусология, гр. София;
 • Лаборатория по микробиология към БАН;
 • Национален център по радиобиология и радиационна защита - гр. София;
 • Софийски университет „Св Климент Охридски” - биологичен факултет;
 • Национална ветеринарно-медицинска служба, гр. София;
 • Държавна белодробна болница, гр. Русе;
 • Медицински университет, гр. Варна;
 • Държавна университетска болница "Св. Иван Рилски", гр. София и др.

Тези изследвания потвърждават заложеното благоприятно въздействие на различните еликсири върху структурите и функциите на организма, доказват лечебните им качества и тяхната абсолютна безвредност за човека и животните.

Технология и свойства

Еликсирите са водно-етанолови екстракти от подходящо подбрани комбинации на различни български неотровни билки, разрешени от Министерството на здравеопазването. Изработват се по утвърдена от Национален институт за лекарствени средства технология.
Технологията на производство позволява в максимална степен да се екстрахират съдържащите се в билките биологичноактивни вещества (полифеноли, каротендоиди, аминокиселини, ароматични вещества, витамини и др.).

Многобройните лабораторни и клинични изследвания показаха, че еликсирите са абсолютно безвредни: с нулева токсичност, не оказват отрицателни странични ефекти и не създават резистентност в бактериалните и вирусни щамове. Те притежават високи стойности на антибактериално, антивирусно и антипаразитно действие, стимулират организма и подобряват естествените ни защитни механизми, активират потенциала от здраве, заложен в самите нас.

Еликсирите се произвеждат по съгласувана и регистрирана от Министерството на здравеопазването на Република България техническа спецификация на фирмата производител "Свети Никола" - ЕООД.

ОТЛИЧИЯ

1997 - Златна статуетка на асоциация "Феномени";
1999 - Сребърен медал от EUREKA - Брюксел;
2000 - Златен медал от Дубай;
2001 - Златна купа и диплом за I място от Световно изложение за иновации "Архимед"-Москва;
2001 - Златен медал за иновации - Питсбърк, САЩ;

КНИГИ

Nikola Hlebarov, “Magic potions - 758 herbal tinctures”, PAN-VT, Велико Търново, 2002
Никола Хлебаров, "Чудодейните елексири", София, 2003
Никола Хлебаров и колектив, "Чудодейните еликсири и болести на съвремието", Грация М, София, 2003
Никола Хлебаров, Йордан Михайлов, „Чудодейните еликсири”, Академично издателство Проф. Марин Дринов, София, 2009

Приложение при лечение

При острите заболявания терапията с еликсирие особено подходяща като спомагателно средство, а при хроничните могат да се прилагат самостоятелно или успоредно с фармакологичните средства. Тяхното разнообразие дава изключителна възможност както за индивидуален подход, така и за въздействие при широк кръг заболявания.

Документирани положителни клинични резултати от употребата на еликсирите има при лечение на стомашно-чревния тракт, на опорно-двигателния апарат, на сърдечно-съдови заболявания и заболявания на горните дихателни пътища и бронхите, при камъни и пясък в бъбреците и жлъчката, при патогенни микроорганизми - стафилококи, стрептококи, еширихия коли, клепсиела и кандидози, при бавно протичащи инфекциозни болести, при диабет, простатит и кисти, хемороиди, разширени вени, подагра, псориазис, полова слабост, при хламидийните инфекции и паразитозите, които през последните години придобиват все по-голямо биосоциално и икономическо значение, както и при HIV инфекцията.

Доказан е профилактичният и лечебен ефект на еликсирите при работа в условия на повишен радиационен фон, радиомагнитни, акустични и вибровъздействия и при работата с компютри.

Приложение при профилактика

Недобрите за повечето от нас условия на живот, нетрайните обществени отношения и силно замърсената околна среда влияят рисково върху психическото и физическото състояние на индивида. Тези неблагоприятни за здравето фактори водят до срив на имунната система и до редица заболявания, което налага задължителна всекидневна профилактика. Човек трябва да си набави необходимите витамини, минерали, аминокиселини и други хранителни вещества, осигуряващи добро състояние на имунната система и нормално развитие на процесите в клетките.

Най-добрият начин за постигането на това е използването на естествени средства, каквито са еликсирите. Така се постига траен ефект, защото бактериите и вирусите не стават резистентни към тях, еликсирите не се натрупват в организма, за разлика от химикалите, влизащи в състава на обичайните аптечни лекарства. Нещо повече - при редовна употреба еликсирите са в състояние да изведат от организма натрупани токсини, вредни химикали и тежки метали. По този начин се засилват защитните сили на организма, подобрява се здравето и качеството на живота.

ЕНДОЕКОЛОГИЧНА КОРЕКЦИЯ

Ендоекологията е една от най-съвременните медицински науки, която се занимава с разработване на методи и средства, позволяващи да се поддържа чистотата на вътрешната среда на организма в условията на екологична замърсеност. Един от главните инструменти на съвременната ендоекология са биологично активните препарати с пречистващо действие.

Ако погледнем клетките на съвременния гражданин под микроскоп, ще видим следи от много чужди на организма химични вещества, шлаки и вредоносни микроорганизми. Откъде се появява замърсяването на вътрешната среда на човешкия организъм? Съществуват няколко главни източника на замърсяване:

1) вредните отпадъци се образуват в процеса на нормалната жизнена дейност на клетките, както и в резултат на измирането на клетки (вследствие на травми и болести);
2) източник на вредни вещества в нашия организъм могат да бъдат бактериите и вирусите;
3) вредните вещества проникват в нашия организъм с въздуха и водата;
4) вредните вещества се образуват при храносмилането на някои видове храна (месо, животински мазнини, пушени продукти); източник на вредни вещества са и цигареният дим и алкохолът.

Необходимо е регулярно да пречистваме организма, защото в борбата със замърсяването изразходваме огромно количество енергия, която би могла да се използва за пълноценна жизнена дейност, защото много химични вещества са силни алергени и могат сериозно да нарушат работата на имунната система, защото хроничното отравяне на клетките може значително да повиши риска от редица хронични заболявания.

Съвременният човек почти няма възможност да предотврати това замърсяване и да избегне неприятните последствия, но може да се възползва от подходящи средства за пречистване на организма и с това да поддържа чистотата на своите клетки, като не нарушава обичайния ритъм на живота си.

Продукти за очистване на вътрешната среда на организма

ИЗВОРИ НА ЧИСТОТА е принципно нова система за комплексно клетъчно пречистване, разработена в Научно-иновационния център на Корпорация “Сибирско здраве” на основата на най-новите постижения в областта на ендоекологията. При нейното създаване са използвани разработките на специалистите от Руската екологична академия, на Научния център за клинична и експериментална медицина и на Научно-изследователския институт по молекулярна биология и биофизика към Сибирския отдел на Руската академия на медицинските науки.

Основни особености на “Извори на чистота”:

 • Пречистване на организма на клетъчно ниво
 • Тройна система за пречистване и защита на клетките.
 • Ярко изразен лечебно-профилактичен ефект
 • Меко физиологично действие.

"Извори на чистота” се препоръчват за стимулиране активността на естествените системи за пречистване и поддържане на чистотата на вътрешната среда на организма. Благодарение на удобната форма и високата ефективност този продукт е подходящ за постоянна употреба от всеки човек. “Извори на чистотата” са особено необходими в следните случаи:
1) постоянно живеене в неблагоприятни екологични условия;
2) работа във вредни производственни условия;
3) хронични заболявания, които се развиват вследствие интоксикация на организма или сами водят до образуването на шлаки:
- болести на черния дроб и жлъчната отделителна система;
- болести на дебелото черво и болести на бъбреците;
- болести на дихателните органи, алергични заболявания и заболявания на кожата;
- болести на сърдечно-съдовата система и затлъстяване;

При правилно и редовно пречистване на клетките с помощта на “Извори на чистота” може да се получат следните оздравителни ефекти:

Холистичен Кабинет Грация М
 • укрепване на имунитета и повишаване на общия тонус и работоспособността;
 • нормализиране на храносмилането и изчезване на неприятния мирис в устата;
 • нормализиране на обменните процеси и регулиране на телесното тегло;
 • нормализиране на съня и подобряване на паметта, намаляване изразителността на алергичните реакции;
 • подобряване състоянието на кръвта и сърдечно-съдовата система, нормализиране на отделянето на урина и изчезване на отоците;
 • подобряване състоянието на ставите, подобряване състоянието на кожата и косата;

Опаковка: Комплекс от 3 х 60 капсули. Цена: 60.00 лв

Извори на чистота (Renaissance Triple Set).

Оказва стимулиращо въздействие върху всички системи за извънклетъчно очистване, способства за активизирането на ферментни процеси на вътрешноклетъчно очистване, защитава клетките от токсичното въздействие на свободните радикали, които ежесекундно се образуват в нашия организъм под въздействието на вредните фактори в околната среда или в резултат от хронични, възпалителни и дегенеративни процеси в организма. Цена: 51.60 лв

ФитоЧай Сэбэр Нуур (Чисто езеро, детоксикация и дренаж).

При интоксикации от различен характер, алергични реакции, нарушение на жлъчеотделянето и пикочоотделящите функции на бъбреците. Оказва нормализищо въздействие едновременно на няколко важни органи и системи, отговарящи за вътрешната чистота на организма. Запарва се 7-10 минути. Изпива се на 1-2 пъти през деня - 13.20 лв

ФитоЧай Аминай Эм (Трева на живота, защита на черния дроб).

Холистичен Кабинет Грация М

За защита и възстановяване на клетките на черния дроб и нормализиране функциите на жлъчните пътища при токсични и инфекциозни поражения на черния дроб и при антипаразитна терапия.

Запарва се 7-10 минути.

Изпива се на 1-2 пъти през деня - 13.20 лв

Yoo Go Турбо чай.

Укорява работата на червата. Има слабително действие, помага за нормализиране ра обмяната на веществата. Начин на приготвяне и приемане: 1 пакет се залива с 200 ml вряща вода в предварително затоплен съд, запарва се 15 минути. Изпива се по 1/2 чаша на два пъти през деня - 12.00 лв

Антилипиден чай (40 пакетчета).

При сърдечно-съдови заболявания, проблеми на нервната и ендокринна система и стрес. Едно пакетче се запарва 15 минути в 500 ml вода. Изпива се на няколко пъти през деня - 32.40 лв

ТРИХЕЛМ

Антипаразитния комплекс „Трихелм” е трифазова програма, предназначена за корекция и профилактика на основните чревни паразити и тясно свързаните с тях паразитни заболявания в организма. ТРИХЕЛМ отчита и обединява в единно цяло всички най-ефективни подходи и методи, известни към настоящия момент в научната паразитология.

Трихелм” притежава уникални свойства и широк спектър на действие.

1) Въздейства на всички класове чревни паразити:

Холистичен Кабинет Грация М
 • Кръгли (острици, аскариди, власоглав червей, анкилостома);
 • Плоски (говежда тения);
 • Смучещи (описторхис);
 • Прости (ламблии, амеби).

2) Има разностранен механизъм на действие:

 • Предизвиква смъртта на паразитите, оказва бактерицидно действие, има меко слебително действие и жлъчогонен ефект;
 • Стимулира извеждането на паразитите от организма, оказва детоксикиращо действие - блокира и извежда токсините;
 • Има антиоксидантно действие, повишава клетъчния и общия имунитет на организма
 •  
 • Бори се с различните симптоми на заболяванията, предизвикани от паразити - горчивина в устата, гадене, подуване на стомаха;
 • Възстановява апетита, ускорява заздравяването на рани и ерозии, предизвикани от въздействието на паразити;
 • Нормализира състоянието на чревната микрофлора и подтиска патогенната микрофлора;
 • Оказва антиалергично действие - блокира и извежда алергените, бори се с възпаленията, предизвикани от паразити;
 • Нормализира нивото на холестерола и захарта в кръвта, понижава възможността за образуване на камъни в жлъчния мехур и жлъчните протоци.

Цена: 57.60 лв

Blak walnut (черен орех) 90 капсули.

Действа противопаразитно, антибактериално и потивовъзпалително. Начин на приемане: Три пъти на ден по 1 капсула. Цена: 23.30 лв

Cat,s Claw, 60 капсули.

Има имуномоделиращо, антиоксидантно, противовъзпалително и противовирусно действие. Начин на приемане: Два пъти на ден по една капдсула - 50.40 лв

ОЧИСТИ И СТИМУЛИРАЙ ИМУННАТА СИСТЕМА с природните фитосорбенти от серията ЛИМФОСАН Lymphosan Essential Sorbent

Серията лимфосани на Корпорация „Сибирско здраве” е създадена благодарение на оригинални научни концепции и авторски методи за оздравяване на организма чрез активизиране на очистващите, обезвреждащите и защитните функции на лимфната система.

ЛИМФОСАН БАЗОВ Очистващ фитосорбент Pur Life, 80 г.

ГЕРМАНОР132 Супер антиоксидант

В състава на «Лимфосан базов» влиза балансиран растителен комплекс, който нормализира храносмилането, постига значителен антиатеросклеротичен ефект, помага да се понижи нивото на захарта в кръвта, осигурява значителен противовъзпалителен ефект, оказва антибактериално, обеззаразяващо, антиалергично и имуностимулиращо действие.

Притежавайки мощен очистващ ефект, Фитосорбент Pur Life помага за неутрализиране на много канцерогени, като по този начин проявява и онкопрофилактично действие.

Цена: 31.20 лв

ЛИМФОСАН У (урологичен) Nephro Support, 90 г.

При възпалителни процеси на пикочоотделителната система. Възстановява проходимостта на пикочоотделителната система, оказва антибактериално действие и нормализира баланса на микрофлората в уриналните пътища, повишава местния имунитет, препятства образуването на камъни в системата. Цена: 31.20 лв

ЛИМФОСАН Ж (гинекологичен) Female beauty, 90 г.

Естрогенорегулиращ, подобрява кръвоснабдяването и лимфоциркулацията в женските полови органи, нормализира менструалния цикъл, действа спазмолитично, противовъзпалително, антибактериално, пикочогонно и адаптогенно. Цена: 26.40 лв

ЛИМФОСАН Артро - Lymphosan Joint Comfort, 90 г.

Рецептурата на фитосорбент «Лимфосан-артро» е разработена за нормализацията на функциите на опорно-двигателния апарат. Ефективен при остеоартрози и остеохондрози, оказва изразено обезболяващо и противовъзпалително действие, притежава отлични антиоксидантни свойства и високо съдържание на витамин С. Цена 36.00 лв

ЛИМФОСАН Г (хепатопротекторен Lymphosan Liver Vitality, 90 г).

Повишава циркулацията на лимфата и активността на лимфните възли, в които се обезвреждат част от токсичните вещества и микроби; извежда от червата различните токсични вещества, попаднали с храната и образуващи се в процеса на обмяната на веществата; ускорява отделянето на обезврежданите от черния дроб токсични вещества, при проблеми с черния дроб и жлъчката и за подготовка на антипаразитно лечение. Цена: 31.20 лв

ЛИМФОСАН Э. (Чревен фитосорбент Intestinal Defense, 80 г).

Подобрява биоекологията на стомашно-чревния тракт, осигурява постоянен мек слабителен и жлъчегонен ефект, помага за значително укрепване на имунната система на червата и организма като цяло. При паразитози и проблеми с храносмилателната система, черния дроб и жлъчката. Цена: 31.20 лв

ЛИМФОСАН К (кардиологичен Lymphosan Cardio Balance, 90 г).

Способства поддържането на чистотата и функционалното състояние на сърдечно-съдовата система. При вегето-съдова дистония, хипертонична болест І-ІІ ст, миокардиодистрофия, сърдечна аритмия, нарушено кръвоснабдяване на крайниците и главния мозък. Цена: 26.40 лв

АХАТОВ БАЛСАМ (Бифидогенен, 95 ml).

Ахатовият балсам е средство, което съчетава в себе си древния опит на алтайската народна медицина и апробирания вече опит на най-съвременната медицинска наука. От алтайските шамани до нас са достигнали знанията за прополиса, като ефективно средство за лечение на чревни инфекции и дисбактериоза. Балсамът ефективно способства профилактиката на дисбактериоза на червата и хроничния запек, стимулира растежа на нормалната и подтиска развитието на вредната чревна микрофлора. Цена: 24.00 лв

ЗА ХРОНОБИОЛОГИЧНА КОРЕКЦИЯ

В продължение на много години учени от известни световни лаборатории са изследвали онези гранични състояния на човешкото здраве, които предхождат възникването на различни заболявания. Едно от водещите направления на изследванията в тази област е хронобиологията - наука за влиянието на биологичните ритми върху състоянието на нашето здраве. В днешно време това направление се счита за едно от най-перспективните в профилактичната медицина, доколкото позволява да се въздейства на най-ранните причини за развитието на много заболявания.

Съвременната хронобиология покрай изучаването на връзката между биоритмите и здравето на човека се занимава и с разработка на методи и средства за възстановяване и хармонизация на нарушените биологични ритми.

РИТМИ НА ЗДРАВЕТО (сутрин + вечер) 2х30 капсули.

Холистичен Кабинет Грация М

„Ритми на здравето” е първият витамино-минерален продукт от ново поколение. Освен източник на витамини и микроелементи, притежаващи общоукрепващо действие, той съдържа уникални растителни хронобиотици, които способстват хармонизацията на най-известните денонощни (циркадни) биоритми на организма.

Затова „Ритми на здравето” не просто усигурява дневната норма от важни биологично активни вещества, необходими за здравето на различните органи и системи, но и носи в себе си комплексна програма, която помага да се настрои целият организъм към здравословните биоритми на живот.

По 1 оранжева капсула сутрин и 1 синя капсула вечер, по време на хранене. Цена: 38.40 лв

СИНХРОВИТАЛ ІІ (сутрин + вечер) 2х30 капсули.

За профилактика и подпомагащо лечение на нарушения на мозъчното кръвообращение, възрастови и дегенеративни изменения в централната нервна система, за подобряване на нервната дейност, възстановяване на паметта и умствената активност. При стрес и вегетосъдова дистония. Цена: 46.80 лв

СИНХРОВИТАЛ ІІІ (сутрин + вечер) 2х30 капсули.

За профилактика на сърдечно-съдова патология и като спомагателно средство при лечение на атеросклероза, исхемична болест на сърцето и сърдечна аритмия и техните усложнения. Запазва от вредни въздействия клетките на сърцето и съдовете според двете фази в биоритмичната активност на сърдечната дейност. Цена: 34.80 лв

СИНХРОВИТАЛ ІV (сутрин + вечер) 2х30 капсули.

Напълно отчита и възстановява биоритмите на черния дроб и жлъчкоотделителната система, като по този начин предпазва клетките им от увреждане и стареене. Притежава широко и мощно лечебно-профилактично действие по отношение на голяма част от чернодробните заболявания, помага на черния дроб да се справя с потока токсични вещества и да възстановява своите жизненоважни функции, действа антиоксидантно, противовъзпалително, противовирусно и жлъчегонно. Цена: 18.00 лв

СИНХРОВИТАЛ V (сутрин + вечер) 2х30 капсули.

За хронобиологична защита на имунната система. Съдържа полизахариди, които стимулират имунната система и увеличават защитните функции на нейните клетки, арабиногалактанът подобрява храненето, абсорбцията и поддържането на здравното състоявие на стомашно-чревния тракт. Цена: 39.60 лв

СИНХРОВИТАЛ VІ (сутрин + вечер) 2х30 капсули.

Съдържа уникалрен природен компонент - глюкозамин сулфат, който подпомага наново да се синтезира здрава и еластична хрущялна тъкан на ставите. Съдържа натурални противовъзпалителни компоненти, които отстраняват отока и възпалението на ставите и препятсват отлагането на соли и шлаки в тях. Цена: 28.80 лв

СИНХРОВИТАЛ VІІ (сутрин + вечер) 2х45 капсули.

Осигурява поддържане на оптимална острота на зрението на всички етапи от зрителното възприятие, поддържа прозрачността на очната леща и безпрепятственото попадане на светлинните импулси върху ретината, осигурява пълноценно кръвоснабдяване на зрителните клетки и нервните окончания, което е необходимо за качествена обработка на зрителните сигнали в главния мозък. Цена: 51.60 лв

АДАПТОГЕННА КОРЕКЦИЯ. Адаптогените - лекарството на здравите хора

 

АДАПТОВИТ

Холистичен Кабинет Грация М

“Адаптовит” е уникално съчетание от всички най-известни растителни адаптогени. Всяко от тези растения от хилядолетия се използва в алтайската, тибетската и китайската медицина, и всичките, според представите на древните лекари, се отнасят към средствата за повишаване на жизнената енергия. Приготвен е по оригинална патентована технология, която позволява да се създаде наистина уникална композиция от биологично-активни вещества, подбрани в оптимални дози. В резултат на това“Адаптовит”, запазвайки всички характерни лечебно-профилактични свойства на адаптогените, в същото време е лишен от някои свойствени за тях недостатъци.

Адаптовит” се препоръчва като общоукрепващо и тонизиращо средство при следните състояния:

 • бърза умора, ниска физическа работоспособност, намалена умствена работоспособност, внимание и памет, намалена устойчивост на организма към простудни, инфекциозни заболявания и имунодефицитни състояния.
 • стрес, прояви на метеочувствителност и нарушения, свързани със смяната на часовите пояси, невроциркулярна (вегетативна) дистония, хипертония I и II степен и намалена полова потентност.
 • за възстановяване на организма след заболявания и за поддържане на оптимална физическа форма.

Опаковка - 10 мл. Цена: 24.00 лв

CoreN-RG.

Универсален иммунобустер, при създаването на който са обединени два легендарни продукта, които повече от 20 години се използват в повече от 40 страни в света - енергомоделиращия комплекс „Адаптовит” и балсама с широк спектър на действие „Корен”. Начин на приемане: По 10-20 капки да се капят 1 път на ден под езика или да се разреждат в 100 мл вода и да се изпиват. Преди употреба да се разклаща. Опаковка - 30 мл. Цена: 19.20 лв

ВИТАГЕРМАНИЙ

Този новационен противовъзрастов препарат с патентован природен комплекс VitAGE™ дава възможност да бъдат управлявани много процеси, лежащи в основата на стареенето:

ВИТАГЕРМАНИЙ
 • Мощно антиоксидантно действие
 • Защита на генетичния апарат на клетките
 • Поддържане на висока активност на имунитета.
 • Повишаване на ефективността на обмена на кислорода в клетките

Всичко това е възможно благодарение на най-новите профилактични микронутриенти:

убихинон, ресвератрол, органичен германий и хидрокситирозол.

Природният комплекс VitAGE™ оказва подмладяващо действие на целия организъм, като ключови точки са централната нервна система, ендокринната система, черния дроб, ставите и сърдечно-съдовата система.
Опаковка: 30 капсули по 500 мг Цена: 62.40 лв

Формула 4 N.V.M.N.

Патентован антиоксидантен комплекс с избирателно действие. Парафармацевтични свойства: антиоксидантно, онкопротекторно, радиопротекторно, имуностимулращо, хипохолестеринемично, антиатеросклеротично и липотропно.

"Formula 4 N.V.M.N"е първото и досега единствено средства в световната практика, което има многопосочен терапевтичен ефект: Антиоксидантният комплекс "Новомин" проявява изразени защитни свойства само в нормални тъкани на тялото, а в чужди или мутирали клетки има прооксидантно (увреждащо) действие.

Холистичен Кабинет Грация М

Също така много важно е, че антиоксидантният комплекс значително намалява токсичността на лекарствата (химиотерапевтични), като същевременно засилва техния терапевтичен ефект. Това са нови възможности за профилактика на рака, за намаляване на токсичните ефекти на стандартната противоракова терапия и за повишаване на ефективносттана лечението на злокачествени тумори.

Уникалността на този патентован лечебно-профилактичен комплекс се състои в точно подбраното количествено съотношениена най-мощните антиоксиданти (витамин С, ретинол-палмитат и алфа-токоферол). Тяхната роля в защитата на организма е известна отдавна, но ново е откритието, че тези витамини само в определени дози и в определено процентно съотношение могат едновременно да оказват защитно действие в здравите тъкани и повреждащо в злокачествените клетки.

Балансираният оригинален комплекс от антиоксиданти е допълнен с важните биологичноактивни вещества Таурин и Липоева киселина, които защитават чернодробните клетки от токсични продукти с прекисно окисляване, спомагат за оптимизация на окислително-възстановителния потенциал на клетките, за оптимизиране на функционалното състояние на черния дроб и повишават неговия потенциал за детоксикиране, поддържат функционалното състояние на сърдечно-съдовата система.

Показания:

За профилактикана увреждащото организма действие на йонизиращата радиация в зони на нейно повишено ниво, за предпазване от въздействието на канцерогени и намаляване на риска от развитие на хронични заболявания на вътрешните органи, за профилактика на хронични заболявания при хора, работещи при лоши санитарно-хигиенните, за повишаване устойчивостта на организма към вредни фактори.

Спомагателно средство при лечение на злокачествени тумори: за понижаване токсичността на химиотерапията с едновременно повишаване на активността на противотуморните препарати, за избирателна защита на организма от увреждащото действие на йонизиращото излъчване при лъчева терапия, за значително намаляване на риска от развитие на отдалечени метастази и рецидиви на болестта, а също и от нови туморни заболявания на вече излекувани онкологично болни.

Формула 4 N.V.M.N. е нова възможност за профилактика на онкологичните заболявания, за намаляване на токсичнте ефекти на стандартната противотуморна терапия и за повишаване на ефективността на лечението на злокачествените заболявания. Опаковка 120 капсули. Цена: 39.60 лв

ЛЕЦИТИН

Важна храна за мозъка и нервната система, при проблеми с храносмилателната и сърдечно-съдовата системи, при проблеми на черния дроб и хранителен дисбаланс. Приема се 2 пъти на ден по 1-2 капсули. 100 гелкапсули, Цена: 36.00 лв

ПРИРОДЕН ИНУЛИНОВ КОНЦЕНТРАТ, 75 г.

При имунодефицит, дискинезия на жлъчката, язви, сърдечно-съдови и кожни проблеми, диабет І и ІІ тип и др. Понижава нивото на холестерола, препятства развитието на атеросклероза, нормализира мастния обмен и бактериалния баланс в червата. Начин на приготвяне и приемане: 1 лъжичка за кафе с връхче се разбърква в малко вода или сок и се изпива 30 минути преди закуска. Цена: 10.80 лв

АЛОЕ ВЕРА за вашето истинско здраве

Холистичен Кабинет Грация М

Лечебните свойства на „Царицата на растенията", както наричат Алоето, са познати отпреди 4500 години. Много от „бащите” на модерната медицина като Гален, Хипократ и Авицена са използвали Алое в практиката си.

Сокът от Алое Вера е мощен източник на аминокиселини, на витамините А, В1, В2, В6, В12, С и Е, на фолиева киселина и никотинамид), на микро- и макроелементи като калций, натрий, желязо, калий, хром, магнезий, манган, мед и цинк.

Алое Вера се препоръчва за подпомагане при срив на имунната система и отпадналост, при туморни заболявания, проблеми на храносмилателната система, алергични заболявания, при проблемна кожа и заболявания като екземи, дерматити, акне и херпес симплекс, при диабет, атеросклероза и повишен холестерол, рани и контузии, болки в мускулите и сухожилията, при възпаления на дихателните пътища, болки и шум в ушите, хемороиди, бактериални и вирусни инфекции.

Сокът от алое има доказано имуномодулиращо, антиоксидантно, противовъзпалително и противотуморно действие. Той подобрява обменните процеси в организма, има мощно противоалергично, антибактериално, болкоуспокояващо и регенеративно действие.

Подобрява еластичността на кръвоносните съдове и работата на храносмилателната и отделителната системи, повлиява положително подвижността на ставите и мускулите.

Препоръчителен прием: 3 пъти дневно преди хранене по 20 ml (около 2 супени лъжици) сок от алое вера, смесен с плодов сок.

Опаковка на Forever Livihg 1000 ml. Цена: 38.40 лв.

ТЕТРАРДИОЛ

Комплексът «Тетрардиол» от серията противовъзрастови препарати на Корпорация «Сибирско здраве» съдържа уникалния витаминно-органичен комплекс CardioAgeTM, поддържащ здравето и активността на сърдечно-съдовата система.

Хомоцистеинът е естествен продукт на белтъчния обмен на веществата, който присъства в кръвта на всеки човек, но с възрастта неговото количество започва стремително да нараства и щом нивото му превиши критичната норма, той започва да уврежда нашите сърца и кръвоносни съдове. Установено е, че при увеличаването на нивото на хомоцистеина само с 10 единици, рискът от сърдечно-съдови заболявания се повишава повече от 3 пъти. Витаминно-органичният комплекс cardioAGE™ съдържа «тетрадата на Морисън» - уникална комбинация от природни вещества, която стимулира процеса на обезвреждане на хомоцистеина и не допуска превишаването на нивото му, като предпазва от преждевременно стареене нашето сърцето. 30 капсули по 530 мг. Цена: 38.40 лв

ТРИМЕГАВИТАЛ

Серията продукти «Тримегавитал» е предназначена за запълването на дефицита на комплекса от полиненаситени мастни киселини (ПНМК) в човешкия организъм, които той не е способен да синтезира самостоятелно, но които са необходими за неговата нормална жизнена дейност. ПНМК се делят на два основни класа - omega-3 и omega-6. Към оmega-3 киселините се отнасят ейкозапентаеновата (ЕПК), декозахексаеновата (ДХК) и алфа линоленовата киселини, а към оmega-6 мастните киселини се отнасят линолевата и гама-линоленовата киселини. Техният недостиг е способен да доведе до сериозни нарушения.

ПНМК при различни въздействия (температура, светлина, «рискови» технологии) са подложени на химична деструкция, което води до частична или пълна загуба на тяхната биологична активност. Ето защо в серията от продукти «Тримегавитал» те са в състава на маслен разтвор, намиращ се в меки желатинови капсули за точна дозировка, за изключване на неприятния вкус и мирис на входните компоненти и съхраняване на полезните им свойства и природна активност.

Тримегавитал. Бораго и амарант Trimegavitals. Siberian borage and amaranth

Холистичен Кабинет Грация М

Допълнителен източник на полиненаситени мастни киселини, чиито активни компоненти са:

Масло от пореч, получавано чрез екстракцията от семената на билката Boragoofficinalis. Действието му е свързано с високото съдържание на жизнено важното хранително вещество гама-линоленова киселина (ГЛК), без която не се изработва простагландин Е1 (ПГЕ1), предотвратяващ преждевременното стареене, възпалителните процеси и алергията.

Амарантово масло, получено по метода на студеното пресоване от семената на растението амарант. Състава му включва огромно количество заменими и незаменими аминокиселини, микроелементи, минерали, витамини, протеини, полиненаситени мастни киселини, монокарбоновихидроксикиселини, стероиди и сквален, способни да поддържат организма и да повишават устойчивостта му спрямо различни вирусни, гъбични и бактериални инфекции.

Витамин Е, който препятства преждевременното стареене на човешкия организъм и способства за укрепването на имунитета, притежава противовъзпалителни свойства и оказва благотворно влияние на работата на сърдечно-съдовата система, а така също способства за подобряването на функционалното състояние на мускулната и репродуктивната системи на човека.

Витамин D,който способства укрепването на имунитета, подобрява усвояването на калция и фосфора от организма, необходими за формирането и възстановяването на костната тъкан, а така също снижава риска от развитието на много заболявания.
Опаковка: 30 капсули по 550 мг, блистер. Цена 31.20 лв

Добрият защитник на сърцето ТРИМЕГАВИТАЛ Ликопен и Омега-3

Запълва недостига на полиненаситените мастни киселини в организма, без които днес е невъзможно да си представим здравия човек. Този продукт е ефективна комбинация от омега-3 мастни киселин с животински произход (от северни морски риби) и растителен произход (ленено масло) Най-ефективните от тях са ейкозапентаеновата (ЕПК) и докозохексаеновата (ДГК) мастни киселини, притежаващи доказан кардиозащ итен ефект. Опаковка: 30 капсули по 550 мг. Цена: 28.80 лв

Витамин D 3 „Слънчев“ витамин за възрастни и деца!

Холистичен Кабинет Грация М

През зимата и пролетта, и лятото и есента!
Изследванията сочат, че дори през лятото не се синтезира достатъчно количество витамин D.
А той допринася толкова много за нашето здраве:

играе огромна роля за профилактиката на алергичните заболявания при възрастни и деца; може да увеличи дължината на теломерите - защитните „капачки“ на човешките хромозоми, от които зависи продължителността и качеството на нашия живот; участва в схемите на корекция на мъжкото и женското безплодие; осигурява нормалния растеж и развитие на костите; засилва имунитета; необходим е за функционирането на щитовидната жлеза и нормалното съсирване на кръвта; помага на организма да възстановява защитните нервни обвивки; участва в регулирането на кръвното налягане и сърдечната честота; подпомага мускулния тонус;
Профилактирайте дефицита на витамин D₃ с натуралния продукт Essential Vitamins!

ЛЕЧЕБНИ БАЛСАМИ

 

Балсам Уидэ хэн (Корен, 250 ml.)

Уникален балсам с широк спектър на действие.

Свойства:

 • притежава противовъзпалително, обезболяващо и температуропонижаващо действие, оказва антибактериално и противовирусно действие, повишава защитните сили на организма
 • благотворно влияе на малките кръвоносни съдове, нормализира кръвообращението, подобрява работата на бъбреците и белите дробове, засилва антитоксичната дейност на черния дроб
 • при редовна употреба подобрява състоянието на кожата. Тя става по-еластична, нейната повърхност се очиства, изчезват пигментните петна, папиломите и брадавиците.

Показания:Ефективен при простудни заболявания, ангина, грип, бронхит, повишена температура, остеохондроза на всички отдели на гръбначния стълб, заболявания на ставите, подагра, травми, ударено, синини, разтягания, навехвания, уплътнения и болки в мускулите, варикозно разширени вени, гнойни рани, червен вятър и следродова мастопатия. Цена: 16.80 лв

Балсам Живокост (75, ml).

При изменения в ставите и мускулните тъкани, за поддържане на редовна двигателна активност, при възстановителни терапии след травми, при хронични заболявания на гръбнака, ставите и костно-мускулната система. Има стимулиращо действие върху регенерацията на сухожилията, хрущялната и съединителната тъкан и изработването на на ставната течност, допринася за намаляване на оточносттта и усещането за болка, предотваратява развитието на възпалителни прояви. Има успокояващо и загряващо действие. Нанася се 2-4 пъти на ден върху проблемните участъци. Цена: 12.00 лв

Балсам Уян Номо, 100 ml (Гъвкав лък).

Балсам за тяло с богат коктейл от етерични масла, екстракти от растения и природни възстановяващи вещества. Помага да се съхрани свободата в движенията. Хондроитинът и органичната сяра ускоряват обменните процеси в кожата, успокояват и даряват чувство за комфорт. Ефективен при високи физически натоварвания. Облекчава болезненото състояние и премахва чувството за дискомфорт. Нанася се 2-4 пъти на ден върху проблемните участъци. Цена: 12.00 лв

"ГОРХОН" (РУЧЕЙ, 75 ml) ВИСОКОЕФЕКТИВЕН БАЛСАМ ЗА ЗДРАВЕТО И КРАСОТАТА НА ВАШИТЕ КРАКА

ВИСОКОЕФЕКТИВЕН БАЛСАМ

Антиварикозният балсам «Горхон» е предназначен за профилактика и корекция на началните прояви на варикозната болест.

Според експерти от Световната Здравна Организация варикозата може да бъде включена в списъка с болестите на цивилизацията, а кардиолозите смятат, че представлява реална заплаха за живота.

Регулярната употреба на балсама укрепва стените и повишава тонуса на венозните съдове, стимулира венозното кръвообръщение, препятства тромбозата на вените, стимулира лимфообръщенито и предотвратява застоя на кръвта в краката.

Лечебният балсам «Горхон» помага да се справим с умората и болките в краката, отоците, изтръпванията и спазмите, подобрява състоянието и външния вид на кожата на краката. Цена: 15.60 лв

ЗА ЗДРАВЕТО НА ВАШИТЕ ДЕЦА

 

ТОПИВИШКА - ЗА СИЛЕН ИМУНИТЕТ И ЗДРАВ РАСТЕЖ НА ВАШЕТО ДЕТЕ

Идеално средство за профилактика на вирусни инфекции и простудни заболявания. „Топивишка” съдържа в своя състав забележителното природно вещество инулин. В съчетание с витамин С инулинът е много полезен за децата - той укрепва имунитета, стимулира развитието на нормалната чревна микрофлора, препяства развитието на алергични реакции, способства профилактиката на захарен диабет, а също така подобрява минералния обмен в костната тъкан. 150 г, Цена: 16.80 лв

ВИТАМАМА - сироп за засилване на имунитета

ВИТАМАМА витамини за деца

Сиропът за засилване на имунитета «ВитаМама» е много ефективен имунокоректор за деца и възрастни.

1. Повишава активността на имунните клетки

В нашия организъм има много важни имунни клетки - макрофаги, наречени „Големите унищожители”, поради способността им да поглъщат и разрушават клетките на бактериите и клетките, поразени от вируси. «ВитаМама» включва в състава си лекарствени растения, които съдържат в голямо количество тези биологично активни вещества, които «подстрекават» активността на макрофагите.

2. Активизира синтеза на имунни клетки

Имунодефицитните състояния са свързани с недостиг на имунни клетки (най-ярък и печален пример за което е СПИН). За щастие в природата съществуват ефективни и безопасни биологично активни вещества, способни да повишат техния синтез и количество. Сиропът за засилване на имунитета «ВитаМама» съдържа екстракт от ехинацея, в който има особени имуноактивни вещества, които не само стимулират образуването на нови имунни клетки, но и „тренират” вече съществуващите.

3. Активизира синтеза на антитела

В организма ни има още по-ефективно и точно оръжие - антителата - особени белтъчни вещества, които се изработват от имунните клетки в отговор на проникването на инфекция в организма. Тези антитела „проследяват” вирусите и бактериите, прикрепят се към тях и ги разрушават.

Сиропът за засилване на имунитета «ВитаМама» съдържа екстракти от ехинацея и мащерка, които стимулират изработването на антитела в организма и с това повишават неговата устойчивост към инфекции.

4. Активизиране синтеза на интерферони

Интерфероните са уникални противовирусни вещества, които се изработват в нашия организъм в отговор на проникването на вируси. Сиропът за засилване на имунитета «ВитаМама» съдържа обогатен екстракт от ехинацея, който стимулира изработването на интерферони в нашия организъм, подготвяйки го за неизбежната среща с вирусите. Така сиропът за засилване на имунитета «ВитаМама» създава непреодолима бариера на пътя на инфекциозните възбудители. Опаковка 150 ml Цена: 20.40 лв

ОРГАНИЧНИ МИНЕРАЛИ

 

ОРГАНИЧЕН МАГНЕЗИЙ, 60 капсули.

Магнезият e минерал на природната безметежност.

Той се намира във всяка клетка на човешкия организъм. Една от главните му функции е да регулира процесите на отпускане на мускулите, включително мускулите на сърцето и кръвоносните съдове, и така подпомага поддържането на артериалното налягане и честотата на пулса, което усилва общия релаксиращ ефект.

Магнезият профилактира стресови реакции при предменструален синдром, въздейства върху естествените хормони на съня, намалява главоболието и забавя развитието на атеросклерозата. Минералът е един от главните регулатори на човешките биоритми. Цена: 26.40 лв

Органичен Йод, 60 капсули.

Холистичен Кабинет Грация М

Минералът влиза в състава на хормоните на щитовидната жлеза.

Той подпомага комплексната нормализация на нейната работа, като по този начин активизира функционирането на целия наш организъм.

Цена: 16.80 лв

Органичен Калций (60 капсули).

Оригиналната му многокомпонентна рецепта се отличава освен с органичното съединение на калция и с други биологично активни микронутриенти (витамини, минерали и изофлавони), които осигуряват усвояемост на калция и оптимизират обмяната в костната тъкан и обмяната на минерали. Да се приема 2-3 месеца по 2-3 капсули на ден. Цена: 21.60 лв

ОРГАНИЧЕН СЕЛЕН, 60 капсули.

Минерал на природната младост, един от главните антиоксиданти на организма ни!

Селенът е микроелемент, който влиза в състава на голямата част от хормоните и ензимите и по такъв начин е свързан с всички органи и системи на нашия организъм. Селенът предпазва мембраните на клетките ни от окислителните процеси, като по този начин защитава клетките и тъканите от разрушаване.

В този продукт органичния селен, освен че е допълнен с екстракти от Байкалски шлемник, шипка, чесън и ацерола (балбадоска вишня), е допълнително усилен с един от най-високотехнологичните антиоксиданти от ново поколение - дихидрокверцетин. Редовната употреба даже на малко количество от този антиоксидант нормализира проницаемостта на кръвоносните съдове, понижава риска от възникването на тромби в съдовете и от развитието на сърдечно-съдови и онкологични заболявания. Дихидрокверцетинът способства нормализацията на нивото на холестерола в кръвта и съхраняване на зрението, подобрява общото самочувствие. Цена: 31.20 лв

ОРГАНИЧЕН ЦИНК, 60 капсули

Цинкът е изключително важен микроелемент, необходим за поддържане на имунитета и защитните сили на организма, както и на мъжката полова система. На човешкия организъм за денонощие са нужни около 15 мг. цинк. В периоди на простудни заболявания, грипни епидемии и при понижен имунитет са необходими допълнителни количества цинк.

„Органичен цинк“ осигурява нужните количества в най-удобната за усвояване форма и в съчетание с мед, натурален витамин С, натурален инулин и имуномодулиращите вещества.

„Органичен цинк“ препятства образуването на свободни радикали, укрепва имунитета и стимулира процесите на подмладяване на клетките, стимулира синтеза на 3-те основни хормона-анаболитици, нормализира състоянието на простатната жлеза и стимулира активността на сперматозоидите, поддържа обонянието и вкусовите усещания, понижава нивото на холестерола в кръвта и подпомага зарастването на рани, тъй като играе важна роля в синтеза на белтъци в организма. Цена: 31.20 лв

ПРОБИОТИЦИ

 

ProLakt, 60 капсули

Пробиотиците ProLakt са изцяло базирани на оригиналните космически храни и представляват свръхконцентрат на българско кисело мляко. ProLakt е нисколактозна пробиотична хранителна добавка, получена чрез млечно-кисела ферментация и лиофилизация. Полезните бактерии в продукта са с максимална устойчивост и преживяемост, а след разтваряне и преминаване през стомашно-чревния тракт те постигат максимална бионаличност и силен пробиотичен ефект. Цена: 30.00 лв

ПРЕПОРЪЧВАМЕ ПРИ:

ProLakt Balance за храносмилателната система.

Неправилното хранене и погрешното съчетаване на храните често нарушават функциите на стомаха и червата, черния дроб, жлъчния мехур и панкреаса.

ProLakt Cardio за сърдечно-съдовата система.

Съчетаването на рационалното хранене с пробиотични функционални храни е гаранция за правилното функциониране на тази така важна система.

ProLakt Antistress за нервната система и стреса.

Пробиотичните функционални храни и синбиотици хранят мозъчните клетки и извличат натрупаните в тях отрови. Употребата на продуктите стимулира и стабилизира нервната система, подобрява мисленето и вземанетона решения, успокоява съня.

ProLakt Aphrodite за жени.

Пробиотичните функционални храни повлияват кисти, миоми, възпалителни процеси в матката, маточните тръби и яйчниците, поддържат хормоналния баланс и формата на гърдите, подобряват усвояването на калция и стимулират растежа на косата и ноктите.

ProLakt Hercules за мъже.

Пробиотичните функционални храни положително повлияват при аденоми на простатната жлеза и нарушения в еректилната функция, допринасят за нормалното усвояване на калция и поддържане на хормоналния баланс иа нормалното тегло.

ProLakt Immuno за имунната система.

Ежедневно човек е подложен на вредни и токсични въздействия от въздуха, храната и водата. Не са изключение и лекарствата, голяма част от които са клетъчни отрови. При хронични болести и грип и за стимулиране на имунната система приемайте подходящи пробиотици.

ProLakt Protect при радиация и химеотерапия.

За профилактика срещу радиационни въздействия, предпазване от злокачествени новообразувания, след лъче- и химиотерапия. Увеличава синтеза на тромбоцити и хемоглобин.

СЪЩО ТАКА ЗА:Разширени вени и хемороиди, регулиране на теглото, умствени натоварвания, релакс и здрав сън, добро зрение, бременни и остеопороза, спортисти, детоксикация и против алергии.

В КАБИНЕТ ГРАЦИЯ МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ:

 

ДАМСКИ ПРЕВРЪЗКИ с активен кислород, инфрачервени лъчи и отрицателни йони:

Холистичен Кабинет Грация М

Потискат развитието на вредните бактерии и стимулират полезните. По този начин поддържат естествената способност на женския организъм за самоочистване, регулират кръвообращението, засилват имунитета.

За поддържане на хигиената в пикочо-половата система по всяко време.

Цена: Дневни 10 броя - 14.40 лв, Нощни 8 броя - 14.40 лв, Ежедневни 30 броя - 14.40 лв

ЗАЩИТНИ ПИРАМИДИ за неутрализиране на вредното лъчение от геопатогенните точки и зони.

В стая с нормални размери има около осем геопатогенни точки. Ако леглото ви, работното ви място или мястото, където почивате са над такава точка, имунната ви система е атакувана неусетно и постоянно от вредното лъчение. Зачестяват болестите. Най-страшният резултат от невидимата агресия е ракът. Шест от всеки десет болни от рак са спали или работили продължително над геопатогенна точка или зона. Цена: 12.60 лв

ДЕТОКСИКИРАЩИ ПЛАСТИРИ за крака Detox Ki.

През целия ни живот в нашето тяло се натрупват големи количества отпадни вещества. Това токсично претоварване води до различни хронични заболявания, лесна уморяемост, главоболие, лошо храносмилане, понижен имунитет, артрит, запек, депресия, кожни и ставни проблеми, преждевременно остаряване... Предлаганите стелки поглъщат токсините, натрупани в нашето тяло и увеличават нивото на жизнената енергия, намаляват болките и умората, облекчават напрежението, подобряват кръвообращението и метаболизма, нормализират телесното тегло, работят, докато спим. Цена: 10 броя - 10.70 лв.

ZAPPER

Автономен портативен уред по схема на д-р Хулда Кларк (САЩ) за очистване на обитаващи в човешкото тяло патогенни микроорганизми. Според доклади на Световната здравна организация около 80% от всички съществуващи заболявания на човека или пряко се причиняват от паразити, или възникват като следствие от тяхната дейност в нашия организъм. Човекът може да бъде "стопанин" на повече от 2000 вида паразити (89% от тях са хелминти) - от най-малки микроорганизми до еднометрови глисти. Цена: 88.20 лв на батерия, 96.60 лв с адаптор.

ZAPPER-RIFE

ZAPPER-RIFE, работи и като запер и като генератор на д-д Раф с качена на лаптоп или компютър програма Frex16, чрез която имате въздействащи честоти за над 1500 конкретни заболявания, здравословни проблеми, вируси, бактерии, плъзми, гъби, хелминти и така нататък. Цена: 124.00 лв

Детоксикатор+запер+РС RIFE+Активатор за сребърна вода. Цена: 92.20 лв

МАКСИМУС

Детоксикатор+запер+РС RIFE+електротерапия+магнитотерапия - 279.00 лв

CSG-1, портативен автономен уред за обработване на вода със сребърни йони в контролирана концентрация (с таймер, светлинна и звукова индикация) - 155.00 лв

Освен за дезинфектиране на вода, полученият сребърен колоид е ефикасен при изключително голям брой инфекциозни и възпалителни състояния, предизвикани от болествотворни микроорганизми: вируси, бактерии, хелминти, гъбички и плесени. Той притежава добро имуносупресорно и регенеративно действие.

Предназначение:

 • За почистване и промивка на порезни, охлузни и рани от изгаряния, за обеззаразяване на вода от несигурен източник и добавка към питейна вода за ежедневни нужди, за дезинфекция на повърхности, пране, плодове и зеленчуци, за увеличаване трайността на бързоразвалящи се продукти
 • При вътрешни болести, инфекциозни, гинекологични, кожни и стоматологични заболявания, хепатит А, В и С, херпеси, тумори и СПИН и болести на дихателната система, слуха и зрението, при алергии, подсичане, гъбички по краката, диабетна невропатия и възпаление на ставите

ЗЕОЛИТ

Зеолитът (zeolit, klinoptololit) е силикатен минерал с микропореста структура, съставен предимно от силициeв диоксид, натрий, калий, калций, алуминий и вода. При попадането на зеолита в друга среда, най-вече течности, между неговите йони и йоните на средата, започва активен йонообмен, което му придава уникални свойства: висок катионообменен капацитет към Ca, Mg, Na и K; високи сорбционни свойства към амония и някои органични съединения; абсорбция спрямо радиоактивни елементи като цезий 134, цезий 137 и стронций 90. Това означава, че той може да се използва успешно не само за пречистване на питейна вода или обработка на ядрени отпадъци, но и за очистване на човешкия организъм.

Употребата на зеолит или на вода, обработена със зеолит, пречиства отровите в организма, и по този начин ликвидира отключващите моменти за различните органи, помага за възстановяване и поддържане на здравето.

Зеолит 100 g термообработен - 7.20 лв
Зеолит 200 g термообработен - 10.70 лв

К Н И Г И Т Е:

 • Целулитът. Характеристика и комплексно лечение. Проф. д-р Иван Топузов, д. м. Цена 5.50 лв
 • Трансдермална терапия с магнезий. Марк Съркъс, доктор по източна медицина и специалист по акупунктура. Цена 12.00 лв
 • Пийте магнезий... през кожата! Д-р Димитър Пашкулев. Цена 4.00 лв
 • The MAGIC ELIXIRS with Diseases and Propfylaxis. Chem. Eng. Nikola Hlebarov. Цена 4.00 лв
 • The MIRACULOUS ELIXIRS. Chem. Eng. Nikola Hlebarov. Цена 10.00 лв
 • Лечебната традиция на българите в миналото и днес. Том 1. Доц. Живко Куновски. Цена 12.00 лв
 • Су-джок и мокса, ръководство за самолечение. Пламен Иванов. Цена 18.90 лв
 • Профилактичен и лечебен ефект на българския препарат ЕЛИКСИР 361 в условията на вибровъздействие. Проф. д-р Димитър Цветков, д. м. и колектив. Цена 4.00 лв
 • Живея с вашата болка. Диана Луна. Цена 7.70 лв

За допълнителна информация, записване и поръчка:

София, тел: 0887 46 53 16, 0899845803, 0896 32 14 24, 0879845803 и 0876 66 83 50,
е-mail: graciam@abv.bg, skype: russirussev43, viber: 0887465316 и 0879845803, www.facebook.com/kabinetgracia, www.kabinetgracia.com
Кабинетът работи: понеделник-петък от 9 до 18 часа, без събота и неделя.

Холистичен Кабинет Грация М - отрасли:


Медицина, Здравеопазване, Алтернативна Медицина,

Мнения за Холистичен Кабинет Грация М


The company has no review.

Напиши мнение за Холистичен Кабинет Грация М


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Колко е важен професионалният монтаж на климатици

Виж още..

Какво да правим при финансово затруднение?

Виж още..

Как доброто здраве се отразява на продуктивността в офиса?

Виж още..