МЦ Кортекс  itemprop=

МЦ Кортекс

Амбулатория за Специализирана Извънболнична Медицинска Помощ - Медицински Център КОРТЕКС е специализиран за компютърна диагностика и лечение на неврологични, детски и психиатрични заболявания, лицензиран в РЦЗ - София по Закона за Лечебните Заведения.
София, yл. Здраве 21

Амбулатория за Специализирана Извънболнична Медицинска Помощ - Медицински Център КОРТЕКС е специализиран за компютърна диагностика и лечение на неврологични, детски и психиатрични заболявания, лицензиран в РЦЗ - София по Закона за Лечебните Заведения. Центърът е създаден през 1993 г. и има успешна 10-годишна практика в областта на диагностиката и лечението на редица неврологични заболявания с пациенти от цялата страна. В центъра функционират три основни лаборатории за високоспециализирани изследвания: 1. ЕЕГ и Мозъчна картография - за изследвания на централната нервна система; 2. Доплер - за изследване на кръвообращение и оросяване; 3. ЕМГ - за изследване на периферната нервна система.

Актуално в каталога


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?