Последни новини


Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..

Различните материали, от които се изработват детските матраци

Виж още..

Повишаване на имунитета: Полезни начини за укрепване на имунната система

Виж още..

All Dent - Д-р Божкова - Вижте още

All Dent - Д-р Божкова

Дентален Център "All Dent" се намира в центъра на град Пловдив в район, оформил се през последните години като медицински център. При нас ще намерите съвет и помощ във всички области на денталната медицина, профилактика и грижа за оралното здраве.
Всички стоматологични услуги на едно място
Ние вярваме, че за да лекуваме качествено, трябва да можем да погледнем от всички страни на проблема и да осигурим първокласно лечение във всички области на стоматологията. Екипът от различни специалисти се грижи да може да откликне на всичките ви проблеми.
  Дентален Център All Dent All Dent - Д-р Божкова All Dent - Д-р Божкова


Дентални кабинети "All Dent"
за да притежавате красива усмивка и здрави зъби, се доверете на специалистите от Дентален Кабинет Д-р Евелина Божкова - Печева и екипа и.

  Дентален Център All Dent Зъболекарски кабинет "All Dent" се намира в центъра на град Пловдив. Района е с дългогодишна традиции в предлагането на медицински услуги.

При нас ще намерите отговори на всичките си въпроси в областта на денталната медицина и профилактика за оралното здраве. За нас най-важно е да съчетаваме професионализъм с грижа за пациента.

В денталния център работят Д-р Евелина Божкова - Печева и екипа и. Те се отнасят с внимание и разбиране към всеки пациент. Те работят с висококачествени медицински материали и консумативи на водещи световни производители. Екипа от дентални специалисти прилагат индивидуален подход и съвременни методи на зъболечение и орална превенция

В All Dent Дентални кабинети се стремим да преглеждаме всички спешни случаи и пациенти още същият ден. В Дентални кабинети All Dent правим всичко възможно това да стане веднага с цел да се избегнат усложнения и да се спестят излишни страдания на пациента. А най-хубавата част е, че ще си тръгнете от Дентални кабинети All Dent здрави и с красива усмивка!


Услуги:


  Дентален Център
Дентална профилактика

Профилактиката е най- доброто лечение и съвременната стоматология се стреми все повече и повече да предпази зъбите и венците от възникването на заболявания, а не лечението им.
  Дентален Център
Брекети и Ортодонтско лечение

Има много причини, поради които един стоматолог може да препоръча ортодонтско лечение. То се използва за коригиране на малоклузии като лоша захапка, струпване на зъби, изкривени или стърчащи зъби, проблеми в темпоро-мандибуларната става, дълбока или отворена захапка.
  Дентален Център
Зъбни импланти

Зъбните импланти представляват изкуствени корени на зъб, които са направени от титан и се поставят в костта. По този начин се заместват изгубени вече извадени зъби и не се налага поставянето на мост. Това е най- съвременото лечение на частично или пълно обеззъбяване и вече е достъпно за всеки.
  Дентален Център
Лечение на коренови канали

Независимо от причината, трябва да сте уверени, че кореновото лечение не е вредно за вас, а обратното- премахва болката ви, унищожава инфекцията и позволява на зъба да участва отново активно в дъвкателната функции.

  Дентален Център
Пломби / Обтурации

Съвременните " Бели" пломби са много здрави, естетични и не се различават на външен вид от здравите зъби, имат дълъг живот и ви гарантират запазване на функцията на зъба
  Дентален Център All Dent
Зъбни корони и мостове

Освен, че укрепват силно разрушени зъби, мостовете и коронките могат да се използват и за да подобрят външния вид на зъбите, тяхнатата форма, подреждане или начина, по който захапват със срещулежащите зъби.
  Дентален Център All Dent
Зъбни фасети

Фасетите представляват много тънки пластини от естетичен материал, най- често керамика или композит, които се фиксират към предната страна на фроналните зъби и променят техния цвят, форма, големина и подреждане. Така се получава т.нар. "Холивудска усмивка"
  Дентален Център All Dent
Избелване на зъби

Избелването прави зъбите ви по- бели, по- искрящи, а усмивката по- красива. Професионалното избелване се извършва в рамките на 1-1,5 часа на стоматологичния стол със специален професионален избелващ агент, който се активира от избелваща лампа, която облъчва постоянно зъбите ви по време на избелването. Ефектът е моментален и вие си тръгвате от кабинета с нова искряща усмивка.

  Дентален Център

www.alldentcenter.com


All Dent - Д-р Божкова - отрасли:


Стоматологични Клиники,

Последни новини


Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..

Различните материали, от които се изработват детските матраци

Виж още..

Повишаване на имунитета: Полезни начини за укрепване на имунната система

Виж още..