Последни новини


Грешки с опаковането на продукти, които да не допускате

Виж още..

Как да изберете автомобилен товарен превозвач според вашите нужди?

Виж още..

Принтери за етикети - как да изберете подходящия за вашите нужди?

Виж още..

Трайдънт Фрейт - Вижте още

Трайдънт Фрейт

Трайдънт Фрейт предлага транспортни услуги във Варна и страната, спедиция, Агентиране, Чартиране и брокераж. Превоз на товари в страната и чужбина.
ТРАЙДЪН ФРЕЙТ
ТРАЙДЪНТ ФРЕЙТ
Транспорт, спедиция, Агентиране, Чартиране и брокераж.

За нас:

В търсенето на начини за усъвършенстване винаги сме използвали за критерий постиженията на водещите в нашия бранш компании.

Имайки предвид конкурентната среда в която извършвате Вашата търговска дейност, ние знаем, че се нуждаете от оптимизиране на разходите и повишаване качеството на предлаганите от Вас стоки и услуги. В тази връзка Ви представяме нашата компания, като вярваме, че ще можем да си сътрудничим ползотворно в тази насока.

Ние вярваме, че нашата дейност не е просто бизнес а цялостна визия, която е формирана от перспективи, възможности, реализация на идеи, обединени в едно – това е нашето призвание

Услуги:

ТРАЙДЪН ФРЕЙТ


ТРАНСПОРТ

Стабилните взаимоотношения изградени с редица превозвачи, занимаващи се с различните видове транспорт като: пътен, железопътен, морски и въздушен, са от съществено значение при договарянето на цена за превоз и намирането на оптималното съотношение между разходи, начин и време за транспортиране.
 • КОНТЕЙНЕРНИ ПРЕВОЗИ
 • АВТОМОБИЛНИ ПРЕВОЗИ
 • ЖП ПРЕВОЗИ
 • МУЛТИ-МОДАЛЕН ТРАНСПОРТ
 • РЕЧЕН ТРАНСПОРТ
 • ДРУГИ
ТРАЙДЪН ФРЕЙТ


АГЕНТИРАНЕ

Като пълноправен член на “Българската Асоциация на Корабните Брокери и Агенти” ние сме винаги в състояние да предложим конкурентна и съобразена с пазарната ситуация “Проформа Дисбурсмент” за всяко Българско Пристанище, като по този начин съдействаме на Корабособственика при изчисляване на навлото за превоз от и до България.
 • КОРАБНО АГЕНТИРАНЕ
 • ФЕРИБОТНА ЛИНИЯ ВАРНА – КАВКАЗ
 • МИТНИЧЕСКО АГЕНТИРАНЕ
 • ЛИНЕЙНО АГЕНТИРАНЕ
ТРАЙДЪН ФРЕЙТСПЕДИЦИЯ

Спедиторът е този, който следи и прави така, че натоварената стока да достигне до точната дестинация, в точното време, в изряден вид и състояние, на възможно най-ниска цена.
 • ИЗВЪНГАБАРИТНИ ТОВАРИ
 • НАСИПНИ ТОВАРИ
ЧАРТИРАНЕ И БРОКЕРАЖ

ТРАЙДЪН ФРЕЙТ
На международния пазар на сухите и течни товари Трайдънт Фрейт представлява като брокер широка група, както от Корабособственици, така и от Товародатели.

Благодарение на дълбоките познания и натрупан опит, спазвайки стриктни етични правила, ние предлагаме пълно обслужване, включващо пазарна оценка, точни и умели техники на преговаряне и нужното внимание на свързаните със “след-фиксировката” въпроси.

Разчитайки на контактите си с първокласни Корабособственици и Оператори по целия свят, Ние можем да покрием нуждите на Товародателите от кораби с товароподемност 2000 мт за регионална търговия до Панамакс за международни цели, както и за осъществяването на групажни превози.

На разположение сме при фрахтоването на всички видове кораби, както и на Многоцелеви кораби, кораби за насипни товари, Ро/Ро, кораби за превоз на извънгабаритни товари и танкери.

Контакти:

Оперативен клон – Пристанище Варна-Запад

Промишлена зона
Девня 9160

Факс: (052) 693196

e-mail: vzapad@trident-freight.bg
Офис – клон Бургас

ул. Александровска 16, ет.3, офис 18
Бургас 9000

Тел. / Факс: (056) 845927

e-mail: burgas@trident-freight.bg
www.trident-freight.bg

Последни новини


Грешки с опаковането на продукти, които да не допускате

Виж още..

Как да изберете автомобилен товарен превозвач според вашите нужди?

Виж още..

Принтери за етикети - как да изберете подходящия за вашите нужди?

Виж още..