Последни новини


Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..

Различните материали, от които се изработват детските матраци

Виж още..

Повишаване на имунитета: Полезни начини за укрепване на имунната система

Виж още..

Vega Test Елена Христова - Вижте още

Vega Test Елена Христова

ЕЛЕНА Христова - КОНСУЛТАНТ VEGA TEST.VEGA TEST е компютърна диагностика, с която се осигурява здравословно хранене с най-подходящите и толерирани от организма храни. се установява кои храни организмът разгражда, усвоява бързо и превръща в енергия, съответно – кои от тях разгражда бавно.
Пловдив, бул.Княгиня Мария Луиза 45

 Vega Test Елена Христова Vega Test Елена Христова


НОВО!!!

Vega Test Елена Христова


За нас :

Вега тест - Тест за поносимост към храните

Вега тес

Заместете думата ДИЕТА с ВЕГА ТЕСТ и оставете тялото Ви да реши какви храни и напитки да консумира!

ВЕГА ТЕСТ е компютърна диагностика, с която се осигурява здравословно хранене с най-подходящите и толерирани от организма храни. Апарата е нов клас биоелектроника и работи на принципа на електрпунктурата.

С ВЕГА ТЕСТ се установява кои храни организмът разгражда, усвоява бързо и превръща в енергия, съответно – кои от тях разгражда бавно, не усвоява и натрупва като мастни депа, шлаки, токсини.

Компютърният ВЕГА ТЕСТ е безболезнен, точен,бърз, без облъчване, безкръвен.

Резултатите са готови веднага, а теста е с продължителност 45 мин.- до 1 час.В предварително изготвен фиш се отбелязват храните и напитките, които може да консумирате без ограничение, тези които трябва да ограничите за 3 месеца и тези, които да избягвате 6 месеца.

Теста е препоръчително да се повтори след 3 или 6 месеца, за да се направи реална преценка кои от забранените храни и напитки могат да се включат отново в менюто Ви.Най-често задавани въпроси :

1. Това тест за алергия ли е?
Не, това не е тест за хранителна алергия. Хранителната алергия е реакция на имунната система на организма.Тестът за хранителна алергия се извършва и се консултира от алерголог.

2. Колко време се чакат резултатите?
Тестът продължава около 45 мин., до 1 час. Резултатите са готови и се получават веднага.

Вега тес

3. Прави ли се хранителен режим за отслабване?
Прави се препоръка за хранене. В нея се включват храни от теста, които се толерират от организма. Ако имате някакво заболяване, изискващо диета – например: диабет, подагра, инфаркт и др., тогава се прави консултация с лекуващия лекаря, който определя и съответната диета.

4. Колко пъти трябва да се храним с Вега теста?
С теста или без него препоръките за хранене са 3 основни/ закуска, обяд, вечеря/ и два междинни приема на плодове или няколко ядки.

5. При кои хора не може да се прави Вега тест?
Противопоказания има само при пациенти с пейсмейкър - апартче за сърцето.

6. Има ли риск при бременни и кърмачки?
Не, няма абсолютно никакъв риск. Те са приоритетни за извършване на Вега теста. Така се определя правилната храна за майката - всъщност с това ще се храни и нейното бебе в утробата. Освен това бременната жена не наддава на килограми - вредни за нея и детето.

7. С Вега теста поставя ли се диагноза?
Не. С Вега теста не се поставят диагнози. Той дава информация за поносимостта на организма към тестваните храни. Но ако имате специфично заболяване, се консултирайте с вашия лекуващ лекар.Резултати :

Вега тес

•ТРАЙНО НАМАЛЯВАНЕ, без възвръщане на килограмите. Ако ние се храним малко и не сме променили начина си на живот , килограмите ни се увеличават, това означава, че не ядем тази храна, която организмът ни толерира и разгражда. Приемат се само установените от теста поносими храни - тези, които организмът ни толерира и разгражда най- добре. Сравнително бързо и необратимо се намаляват излишните килограми още след първия месец. Така се поддържа правилно нашата обмяна, по-малка е опасността от напълняване, намалява хроничната умора, чувстваме се с добро самочувствие, здрави, по-бодри и работоспособни.

•НАСОЧВАНЕ на децата(след 5 год.) и младите хора към здравословен начин на хранене с толерираните от организма им храни - без те да изпадат в депресии от различните диети или да стигат до заболявания като булимия, анорексия или наднормено тегло.

•СПАЗВАНЕТОна показателите от теста помага да се подобри значително състоянието на хора, страдащи от диабет, подагра, сърдечно-съдови и бъбречни заболявания, на ендокринната система, кожни проблеми(акне), гастрит, колит, запек, подуване на корема, мускулна слабост, общ дискомфорт.

•При онкологично болните основна част от лечението е поддържането на съпротивителните сили и на имунитета им. Хранителен режим с поносимите от тях храни би помогнал за част от проблемите им.

•ВАЖЕН е теста за жените в менопауза. Периодът на климакса, характерен с промяна на секрецията на хормоните, води до натрупване на излишни килограми.Приемът на установените поносими храни водят до успешно намаляване на килограмите.

•При ЦЕЛУЛИТ - само правилното приемане на белтъчини, въглехидрати и мазнини, съдържащи се в поносимите храни от теста, води до неговото видимо и значително намаляване.

•При СПОРТИСТИ- необходимо е строго индивидуално и най-ефективно хранене само с толерираните от организма им храни. С това се повишават възможностите им за отлични постижения.Метод :

Вега тес

Докато клиента седи удобно на стола и държи с лявата ръка метален накрайник, върху определена акупунктурна точка на палеца на дясната ръка се поставя друг(активен) накрайник под формата на писец. Двата накрайника са свързани с метална сонда, в която се поставят „свидетели „ на различни видове храни и напитки. Така се затваря веригата, а данните се отчитат чрез специална софтуерна програма.

Резултатите са готови веднага, нанасят се в  специално изготвен фиш, който клиента получава. В него се отбелязват храните, които може да се консумират без ограничение, които се изключват само за 3 месеца от храненето и тези, които се изключват за 6 месеца. След тези периоди те се включват отново в нашето меню.

Важно е след шестия месец да се извърши втори тест, с който ще може да се направи реална преценка за ефекта от теста, т.е. колко от забранените храни са се върнали към разрешения сектор.Теста е препоръчително да се повтори след 3 или 6 месеца.

ВЕГА ТЕСТ е подходящ за всички, защото дори да не е необходимо регулиране на теглото, консумирането на храни и напитки, които се усвояват и толерират от организма дават възможност на всеки да се чувства винаги в добра форма и с необходимото самочувствие.


Вега тес


Биоскенер /Квантов анализатор за диагностика/ :

Биоскенеръте високотехнологично устройство, което в рамките на една минута отчита над 240 здравни показатели и дава пълна информация за състоянието на организма.
Този метод на изследване е бърз, точен, удобен и икономичен. В рамките на една минута апаратът дава пълна информация за 26 органи и системи- сърдечно-съдова, мозъчно-съдова, полова система, минерална плътност на костите, микроелементи, бял дроб, дихателни пътища, кръвна захар, стомах, черва, черен дроб, жлъчка и др.

Биоскенерът използва научните постижения в електронните технологии. Сигналите на електромагнитните вълни са различни при добро здраве, пред болестно състояние и болест. Ако можем да измерим тези специфични електромагнитни сигнали, то ние можем да определим и здравословното състояние на човека.

Биоскенер дава точна картина за състоянието на жизненонеобходимите:

 • Витамини
 • Минерали
 • Аминокиселини, протеини, липиди, въглехидрати, фибри, коензими
 • за мъже
 • за жени (бременни или кърмещи жени; жени в менопауза; и т.н.)
 • за деца
 • за тийнейджъри
 • за спортисти
 • за вегани и вегетарианци
 • за хора с увреждания
Препоръки, съобразени със състояния при:

 • кожни проблеми
 • при алергии
 • при костно-ставен апарат
 • при астма
 • при атеросклероза и висок холестерол
 • при болка в гърба и болки във врата
 • при депресия и стрес
 • при диабет
 • стомашно-чревен тракт, жлъчен мехур, панкреас
 • обща отпадналост

Oптимизиранa детоксикация 3 в 1

Vega Test Елена Христова
Oптимизиранa детоксикация 3 в 1 ( йонна, лимфодренаж, запер ) - за изчистване на тялотот от токсини и подобряване на метаболитните процеси:

 • стрес
 • хронична умора
 • болки в опорно-двигателния апарат
 • наднормено тегло
 • акне
 • безсъние
 • и други
Цени ( започващи ) от 5 лева

Предварително записванеАвстралийски цветни есенции :

 Vega Test Елена Христова Преди около 30 години австралийският натуропат Иън Уайт, използвайки учението на д-р Едуард Бах, създава серия от 69 вида цветни есенции, приготвени от дивите цветя на Австралия. Австралийските цветни есенции са вторите най-широко разпространени есенции в света след Баховите. За разлика от Баховите есенции те са насочени много повече към особеностите на съвременния човек със специфичните за нашата епоха проблеми - преодоляване на градския стрес, защита от електромагнитните лъчения, освобождаване от натрупани тежки метали, проблеми със сексуалността, комуникацията, липса на духовност и други.

Чрез Австралийските цветни есенции можете да си помогнете за по-гладкото протичане на процеси като: себеусъвършенстване и себеразвитие, раждане, кърмене, отглеждане на деца. Есенциите могат да ви помогнат да преодолеете погрешните си мисловни нагласи и дълбоко заседнали във вас емоционални конфликти.

Есенциите не предлагат готови решения. Те катализират промени, които подпомагат естественото оздравяване в случай на болест, справянето с предизвикателни или ключови житейски ситуации. Променят фините ви настройки и могат да се използват като основно лечение или допълнение към природните методи на лечение - хомеопатия, иглотерапия, билколечение, диетолечение, масажи.

С Австралийските цветни есенции работят много от известните в Европа натуропати. Есенциите са си извоювали водещо място в комплексното лечение на сериозни заболявания като тиреоидит на Хашимото, стерилитет, проблеми с надбъбрека. Подпомагат функциите на жлезите с вътрешна секреция, балансират и хармонизират.

Помагат и при:
 • прочистване на тялото от интоксикация с тежки метали
 • защита от електромагнитни влияния
 • при чувство на омраза, ревност, яд
 • неспособност да се преодолее дълбока личностна криза
 • страх от интимност и неспособност да се наслаждаваш на любовния акт
 • подновява интереса към партньора
 • подпомага излизането от burned out синдрома
 • освобождава задържаната отрицателна психическа енергия
 • възстановяването след болест, разочарование и фрустрация
 • подпомага центрирането и придобиването на решителност и бързо мислене
 • балансиране на женските полови хормони
 • облекчава оплакванията на жената по време на менструация и менопауза и т.н.
 Vega Test Елена Христова
Терапията с цветни есенции често може да бъде сбъркана с ароматерапия, но това са две съвършено различни системи на въздействие върху организма. Ароматерапията се основава на използването на етерични масла, извлечени от различни части на растенията. Цветните есенции по своята природа наподобяват хомеопатични разтвори, притежават вибрационната енергия единствено на цветето, от което са направени. Тези цветни извлеци са използвани за лечение от хиляди години от aвстралийските аборигени до племената в Южна Америка и лечителите на Египет. Но истински популярни ги прави д-р Едуард Бах, когато през 30-те години на 20ти век започва собствени експерименти с цветни есенции, приготвени от дивите цветя на Европа. Той считал, че когато пациентът е емоционално стабилен, тялото може да се справи с всякакви физически проблеми.

 Vega Test Елена Христова За разлика от билките и етеричните масла, цветните есенции не встъпват във взаимодействие с каквито и да било лекарствени препарати. Поради разредената си природа те са абсолютно безвредни за бременни, кърмачки и малки деца.

Есенциите са течности, получени от цветя, поставени в изворна вода и подложени на въздействието на пряката слънчева светлина. След това към този слънчев цветен екстракт се добавя бренди, за да се предпази течността от замърсяване. Тази «майчина» есенция може да се използва както за вътрешна употреба, така и да се добавя към кремове и масажни масла.

Мистични, магични, магнетични,
Австралийските цветни есенции са ехото на вашия вътрешен глас.
Удоволствието да бъдете себе си.


В системата на Австралийските цветни есенции има 69 монопрепарата, които отговарят на индивидуални характери и психоемоционални типове.

Това, което в нашето холистично студио се предлага е:

 • всички 69 монопрепарата, всеки на цена 28.00лв. за брой
 • ИНДИВИДУАЛНИ КОМБИНАЦИИ от няколко моноесенции, съобразени с проблемите на всеки човек на цена 28.00лв. за комбинация

  *комбинациите се назначават от човек преминал курс на обучение за употребата им*


Продукти:

 Vega Test Елена Христова Vega Test Елена Христова Vega Test Елена Христова

Vega Test Елена Христова - отрасли:


Медицина, Здравеопазване, Алтернативна Медицина,

Последни новини


Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..

Различните материали, от които се изработват детските матраци

Виж още..

Повишаване на имунитета: Полезни начини за укрепване на имунната система

Виж още..