Последни новини


Иновации в пелетни камини и котли BURNiT

Виж още..

Кои са най-търсените сортови семена домати за 2020 година?

Виж още..

Иновация в изграждането на покриви

Виж още..

Д-р Борян Иванов - Вижте още

Д-р Борян Иванов

Борян Иванов е лекар специалист пулмолог, практикуващ на територията на град Варна. Лекарят извършва лечение на заболявания, засягащи дихателната система.Едни от най-честите заболявания са: пневмонии, бронхиална астма, белодробен тромбоемболизъм, плеврити и бронхити.
Варна, Мед.център Санита, ж.к.Младост 163

Д-р Борян Иванов ..
доктор Борян Иванов - Лекар специалист пулмолог във Варна
доктор Борян Иванов извършва диагностика и лечение на пневмонии, бронхиалната астма и белодробен тромбоемболизъм.

Доктор Борян Иванов е лекар специалист пулмолог, практикуващ на територията на град Варна. Лекарят извършва лечение на заболявания, засягащи дихателната система. Едни от най-честите заболявания са: пневмонии, бронхиална астма, белодробен тромбоемболизъм, плеврити и бронхити.

Доктор Борян Иванов извършва прегледи във:

Адрес: гр.Варна, кв.Чайка, ул.Никола Вапцаров № 2, зад Военноморско училище – Варна, каб. 31, ет. 2
Раб.време: понеделник и четвъртък
0т 15ч до 17,30ч
Адрес: гр.Варна, Мед.център Санита, ж.к. "Младост" № 163
Раб.време: понеделник-петък
08.00 - 13.00часа
Д-р Борян Иванов

Лечение на пневмонии от доктор Борян Иванов град Варна

Д-р Борян Иванов Доктор Иванов извършва лечение на пациенти, страдащи от пневмония. Това заболяване представлява възпаление на белите дробове, което често е причинено от вируси, бактерии и гъбички. Доктор Иванов работи съвместно с лаборатория, допринасяща за бързо и точно диагностициране на дадено заболяване.

Диагностика и лечение на бронхиалната астма във Варна

Като специалист пулмолог, доктор Борян Иванов извършва лечение на бронхиална астма. Това заболяване представлява хронично възпаление на дихателните пътища. Основните симптоми, които се наблюдават при пациенти с астма са: кашлица, стягане в гърдите, хрипове и недостиг на въздух. Заболяването може да излекувано - частично или изцяло, но това зависи от пациента и опита на добрия специалист.

Лечение на белодробен тромбоемболизъм във Варна

Като лекар пулмолог с богат опит, доктор Иванов оказва консултативна, диагностична и лечебна помощ на пациенти с проблеми в областта на пулмологията, фтизиатрията и пневмологията. Белодробният тромбоемболизъм представлява запушване на белодробните артерии. Много често се получава след урологични и гинекологични операции, фрактури, операции след аборт и раждане. Рискови фактори при белодробният тромбоемболизъм са: затлъстяване, тютюнопушене, застой при работа или пътуване, изгаряния и отравяния.

Последни новини


Иновации в пелетни камини и котли BURNiT

Виж още..

Кои са най-търсените сортови семена домати за 2020 година?

Виж още..

Иновация в изграждането на покриви

Виж още..