Последни новини


Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..

Различните материали, от които се изработват детските матраци

Виж още..

Повишаване на имунитета: Полезни начини за укрепване на имунната система

Виж още..

Кадуцеус България ЕООД - Вижте още

Кадуцеус България ЕООД

Кадуцеус България ЕООД, се занимава с разработване и производство на продукти в областта на здравно-терапевтичните устройства. Предлагаме комбиниран сеанс на две машини - ревитализираща клетките бобина и модифицирана Райф машина (плазмена лампа). Дължина на сеанса - 1ч 30мин.
Кадуцеус България ЕООД

За нас:

Фирма Кадуцеус България ЕООД, e производител на изделията в сайта www.jiznenost.com. Кадуцеус България ЕООД, се занимава с разработване и производство на продукти в областта на здравно-терапевтичните устройства.

Кадуцеус България ЕООД Разработваме терапевтични прибори и машини и провеждаме радиестезични тестове
Работим и като изследователска лаборатория по премахване на вредните за човека въздействия от съвременната техника. И по - конкретно намаляване на енергийното замърсяване на околната среда вследствие въздействието на електрониката /радари, Wi-Fi, битови микровълнови излъчвания.

Фирма Кадуцеус България ЕООД, има над 25 години опит като специалисти в областта на практическата радиестезия.

Имаме опит в неутрализирането на вредни за човека полета от естествен характер /разломи в земната кора, подпочвени води, негативни полета от мрежа на Хартман и други вредни за човека въздействия


Повечето от показаните в сайта ни изделия са собствена разработка и са уникални по своята разработка, със статут на световна новост и съответната технологична и правна защита. Единствено машина Кадуцей на Мировинг се прави по външна технология, но с наша, силно подобряваща ефекта доработка.

Централният офис на Фирма Кадуцеус България ЕООД, се намира в гр. Ловеч. Винаги можете да се свържете с нас в работно време, чрез указаните в секция - Контакти, телефони, електронна поща и адрес.

Продукти за Вас:

Кадуцеус България ЕООД
Кадуцей

Предназначен за лична енергийна защита и предпазване от негативни полета. Излъчва мощно позитивно енергийно сферично поле в радиус от 16 метра, във всички посоки.

Предпазва от всякакъв род негативни въздействия, засилва значително интуицията на използващия го. Много удобен и за енергийна защита на автомобил, офис, апартамент или къща.

Изключително подходящ за хора с рискови професии или работещи в потенциално конфликтна среда. Изделието може да се ползва превантивно с цел защита.
Кутия ОК

Изделието е със силно изразен ефект при травми, изгаряне или проблеми със ставите. Излъчва над активната си част мощно обемно позитивно енергийно поле, което регенерира засегнатото място чрез силно повишаване на енергийното му ниво.

При пряк контакт полето се предава през цялата повърхност на активната позлатена част от кутията.

Идеално е и за обработка на неголеми количества вода /до 1 л./ , а също така за обезболяване и терапия на болезнени, проблемни области от тялото с относително малък размер.
Енергизатор "Здраве"

Използва се като подложка за статична обработка на по-големи количества вода или други течности.

Енергизатор Здраве може да ви бъде полезен както и за третиране на по-големи области от тялото, с цел обезболяване и стимулиране на самовъзстановителните сили на организма. Излъчва над активната си част мощно обемно позитивно енергийно поле, във вид на паралелепипед с височина 12 см. Много добре действа при терапия на болезнени части от тялото с голяма повърхност. Много добри резултати има при изгаряния на кожата или екземи.


Кадуцеус България ЕООД

Оргонен генератор "Агарта-1"

Най-новото изделие на фирмата, използва се за усилване на действието /около пет пъти/ на основните ни защитни и терапевтични изделия - Кадуцей, Енергизатор и Оздравителна кутия.

Изделието създава силен оргонен позитивен поток, течащ по кабел подобно на нормалния електрически ток. Повечето хора могат да го усетят и пряко след няколко секунди държане на изходния конектор /със сребърен цвят/ с пръстите на лявата ръка или при докосване с него на някоя акупунктурна точка. Усещането е на затопляне, слаб електрически ток, или леко изтръпване. Начинът на натрупване на енергията и схемата на усилването в захранваните изделия са ноу-хау на „Кадуцеус България” ЕООД.

Продукти за дома:

Кадуцеус България ЕООД
Активатор "Извор"

Предназначен за проточна обработка на вода или други течности. Работи чрез индукция на позитивно енергийно поле във преминаващия през него флуид.
Трите модела се основно се ползват за обработка на вода, преминаваща през шланг на душ слушалка.
Душ с твърда тръба или кухненска батерия /модел 2/, или водопровод /модел 2 и 3/.

Водата се активира много мощно и подобрява усвояването си от организма, независимо дали това става през кожата /при душ/ или при пиене или готвене.

При къпане с обработена вода след няколко седмици изчезват всички кожни проблеми /изчистват се и негативни енергийни програми/, а пиенето и значително стимулира имунната система.
Неутрализатор на геопатогенни зони "Щит"

Изделието е предназначено за неутрализиране на всички вредни земни излъчвания, създавани от разломи, подпочвени води, подземни кабели.

Излъчва мощно енергийно плоско поле по равна повърхност /основно пода, но може да се ползва и по стени или таван ако вредното излъчване идва отстрани или отгоре/.

При поставяне с активната си позлатена част на пода формира защитна зона с радиус над 4 метра и площ повече от 60 кв.м. Полето е от много полезно и подхранва енергийната система на човека, независимо има или не геопатогенни зони под жилището или офиса - така че може да се ползва и превантивно.
Хармонизатор на околната среда

Изделието е предназначено за хармонизиране на околното пространство и погасяване на техногенни и други излъчвания. В тях се включват вредните полета, създавани от радиорелейни или GSM антени, WI-FI модеми, микровълнови печки, трафопостове, далекопроводи и други.

Излъчва мощно позитивно енергийно полусферично поле. То започва на около 10 см над повърхността, върху която е хармонизаторът и защитава обемно в радиус 300 метра встрани и приблизително толкова нагоре.

Полето е много полезно и подхранва енергийната система на човека - може да се ползва и превантивно.

www.jiznenost.com

Кадуцеус България ЕООД - отрасли:


Медицина, Здравеопазване,

Видео от Кадуцеус България ЕООД


Пътят - Терапевтични оргони с гост Асен Асенов - Кадуцеус, част 1 - видео 1

Пътят - Терапевтични оргони с гост Асен Асенов - Кадуцеус, част 2 - видео 2

Последни новини


Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..

Различните материали, от които се изработват детските матраци

Виж още..

Повишаване на имунитета: Полезни начини за укрепване на имунната система

Виж още..