Последни новини


Енергийният мениджмънт и неговото нарастващо значение в съвременния свят

Виж още..

Грешки с опаковането на продукти, които да не допускате

Виж още..

Как да изберете автомобилен товарен превозвач според вашите нужди?

Виж още..

ДЕМИ ТРАНС ЕООД - Вижте още

ДЕМИ ТРАНС ЕООД

Транспортни услуги София и страната с обемни хенгери 120-125 куб.м. и джъмбо-мега 105 куб.м. Автомобилите ни са с разширяеми конструкции, подходящи за транспорт на строителна, селскостопанска и производствена техника. Оборудвани са с необходимите товарни рампи, вериги и колани.
ДЕМИ ТРАНС ЕООД
ДЕМИ ТРАНС ЕООД


Фирма ДЕМИ ТРАНС ЕООД е основана 2003 г. със седалище гр.Монтана, Извършва транспорни услуги със собствени автомобили, специализирани за транспорт на строителна, селскостопанска техника, превоз на контейнери, обемни товари.

Оборудвани с GPS системи за постоянно наблюдение.

Автомобилите са с отваряеми конструкций и оборудвани с необходимия инвентар за качване на машини на самоход.

Автомобилни превози на територията на ЕС

ДЕМИ ТРАНС ЕООД

Мисията на ДЕМИ ТРАНС: Да задоволяваме най-добре потребностите на потребителите, които ползват нашите услуги, като им предложим перфектно качество и обслужване на конкурентни цени. Основна цел е да се развива и разширява асортимента от предлагани услуги. Ние гарантираме на нашите клиенти високо качество на извършваните услуги. Стремим се да печелим доверието на все по-широк кръг от клиенти.

Управленската и оперативна дейност на фирма ДЕМИ ТРАНС се осъществява в гр. Костинброд върху собствен терен,където се намира материално техническата база,в момента се изгражда административно битова сграда.

Предметът на дейност на фирмата е широк, но като цяло предприятието се е специализирало в автомобилни превози на товари в Европейския съюз, съчетани с коректни спедиторски услуги и извършване на извънгабаритни транспортни транспорти.

Принципите на обслужване във фирмата са следните:

 • лоялност и коректност
 • точно спазване на поетите задължения и срокове.
ДЕМИ ТРАНС ЕООД

Предприятието осъществява транспортната дейност под нормативните изисквания по Закона за автомобилния превоз с лиценз за европейската общност , подкрепен и с Удостоверение за професионална компетентност за международен автомобилен превоз на товари.

Автомобилният транспорт се извършва със собствени автомобили с постоянна GSМ и GPSвръзка. Благодарение, на което могат да се определят координатите им във всеки един момент. Това ни позволява да разполагаме по всяко време с достоверна информация за движението им, да обслужваме по възможно най-добрия начин нашите клиенти.

 • Комплектен транспорт
 • Групажен транспорт
 • Специализиран транспорт – Транспортиране на строителна и селскостопанска техника.

ДЕМИ ТРАНС ЕООД Транспорт на високообемна стока

ДЕМИ ТРАНС ЕООД предлага на клиентите си превози на цели и групажни товари. Оперираме във всички членки на Европейския съюз. Ако Вашият товар изисква високообемен товарно пространство, ние предлагаме между 105m? - 120m? .

В нашия флов Вие можете да избирате между следните композиции 7,7x7,7 или 7х8, или 13,60. Защото ние знаем колко важен за Вас е Вашият товар, Ви предоставяме ежедневна информация за движението на стоката. Всеки един от камионите ни разполага с GPS система за проследяване.

Извършваме износ и внос между България и страните от Европейския съюз.

Транспорт на извънгабаритни товари


ДЕМИ ТРАНС ЕООД извършва специализирани транспорти на извънгабаритни товари. Вашият товар е важен за нас и ние ще го превозим под брезент. Това е възможно, защото ремаркета ни са с разширими конструкции до 3.5 м.

Нашите камиони разполагат с годишни разрешителни, товарни рампи, колани и вериги за подсигуряване на товара. В някои случаи размерите изискват не само съществуващите разрешителни, а и специални маршрути и разрешителни, изготвени от полицията. Ние можем да ги уредим за Вас.

Извършваме внос и износ между България и следните държави: RO, HU, CZ, SK, AT, DE, BE, NL, FR.

Основните релации, по който се работи са:

 • България
 • Унгария
 • Словакия
 • Чехия
 • Австрия
 • Сърбия
 • Хърватска
 • Германия
 • Холандия
 • Белгия
 • и други
ДЕМИ ТРАНС ЕООД

Последни новини


Енергийният мениджмънт и неговото нарастващо значение в съвременния свят

Виж още..

Грешки с опаковането на продукти, които да не допускате

Виж още..

Как да изберете автомобилен товарен превозвач според вашите нужди?

Виж още..