Био Транспорт ЕООД  itemprop=

Био Транспорт ЕООД

Сключване на договори и транспорт на биологични (медицински) и опасни отпадъци. Ние се стремим да предложим иновативна и качествена услуга, защото за нас клиентът е най- важен. Правим нещата да стават лесно, бързо и в удобно за Вас време.
Био Транспорт ЕООД Основната дейност на фирма Био Транспорт ЕООД е събирането и транспортирането на опасни и неопасни медицински отпадъци. За нас : Осигуряваме 24/7 обслужване за нашите клиенти Онлайн. Операторите ни, както и логистичният отдел за събиране и транспорт на отпадъци, работят от 07:00 -22:00 без почивен ден. Ние се стремим да предложим иновативна и качествена услуга, защото за нас клиентът е най- важен. Правим нещата да стават лесно, бързо и в удобно за Вас време. „Био Транспорт“ ЕООД разполага с екип от квалифицирани служители специално обучени за работа с опасни товари ADR и биологични /медицински/ отпадъци. Фирма „Био Транспорт“ ЕООД е оторизирана от МОСВ / № 12- РД –1354-00/ за събиране и транспорт на опасни отпадъци на територията на цялата страна. Отпадъците се изгарят в Инсинератора в София и Вие получавате документ за това. НИЕ СЕ ГРИЖИМ ЗА ВСИЧКО : Сключване и подновяване на договор Транспорт на отпадък. Издаване на необходимият Ви брой идентификационни карти. При нас можете да сключите застраховка професионална отговорност. Ще Ви подготвим за изискванията на ХЕИ. Ще Ви снабдим с всички нужни консумативи. Ще ви доставим повече свободно време. Договори : Имате ли сключен договор за транспорт на медицински отпадък? Знаете ли, че всяка дентална, медицинска практика, манипулационна, лаборатория, фирма или предприятие трябва да събират и предават своите опасни и неопасни отпадъци под специален контрол. Не губете време. Сключете договор още сега! Наш служител ще Ви посети в удобно за вас време. Фирма „Био Транспорт“ ЕООД е оторизирана от МОСВ / № 12- РД –1354-00/ за събиране и транспорт на опасни отпадъци на територията на цялата страна. Отпадъците се изгарят в Инсинератора в София и Вие получавате документ за това. Транспорт на отпадъци : "Био Транспорт" ЕООД е специалист в транспортирането на медицински отпадъци. В удобно за Вас време ще ви посетим и извозим Вашият отпадък. Осигуряваме всички необходими документи. Какво е Идентификационна карта? Идентификационна / Транспортна / карта е документ, който удостоверява предаването, транспортирането и унищожаването на медицинския отпадък. Опасните отпадъци трябва да се предават периодично. Добре е да имате карта за всеки месец от годината.

Офиси на Био Транспорт ЕООД

Био Транспорт ЕООД

Био Транспорт ЕООД

Сключване на договори и транспорт на биологични (медицински) и опасни отпадъци. Ние се стремим да предложим иновативна и качествена услуга, защото за нас клиентът е най- важен. Правим нещата да стават лесно, бързо и в удобно за Вас време.
Пловдив,

0895 670 890
3.3 8