Последни новини


Правилният избор на сватбен фотограф в 5 стъпки

Виж още..

Как да декорирате мечтания дом: вдъхновение и съвети за декориране

Виж още..

Настоящият срив е подобен на този през 2018 г., твърди Чанпен Джао

Виж още..

Д-р Красимир Атанасов  itemprop=

Д-р Красимир Атанасов

Д-р Красимир Атанасове е специалист ендокринолог, който практикува в гр. София. Д-р Атанасов се занимава с проблемите на диагностиката и лечението на щитовидната жлеза. Д-р Атанасов е въвел собствена методика за безоперативно лечение на щитовидна жлеза.
София, бул. Витоша №164, мед. център Каливита

Д-р Красимир Атанасове е специалист ендокринолог, който практикува в гр. София. Д-р Атанасов се занимава с проблемите на диагностиката и лечението на щитовидната жлеза. Д-р Атанасов е въвел собствена методика за безоперативно лечение на щитовидна жлеза. Импулсна терапия Д-р Красимир Атанасов не е привърженик на лечението със заместителна хормонална терапия. Според него, тя има много негативни последици, тъй като се прилага продължително време, което уврежда черния дроб и бъбреците. Засилват се процесите на развитие на остеопороза. Често е налице непоносимост към тези хормони и затова те не са удачен вариант и могат да се използват само при определени показания. Освен това много от симптомите остават. Важно е да се отстрани причината за патологията, за да се възстанови функцията на щитовидната жлеза. Това се постига чрез нестандартен метод на лечение импулсна терапия, която е доказала своите възможности. Този метод се прилага от дълго време и с него успеваемостта е над 90 процента. С това лечение се нормализира синтезът на необходимото за организма количество щитовидни хормони от жлезата. Симптомите изчезват и пациентът възстановява нормалните си жизнени функции.

Мнения за Д-р Красимир Атанасов


The company has no review.

Напиши мнение за Д-р Красимир Атанасов


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Правилният избор на сватбен фотограф в 5 стъпки

Виж още..

Как да декорирате мечтания дом: вдъхновение и съвети за декориране

Виж още..

Настоящият срив е подобен на този през 2018 г., твърди Чанпен Джао

Виж още..