Последни новини


Как да предпазите матрака си и да увеличите живота му?

Виж още..

Енергийният мениджмънт и неговото нарастващо значение в съвременния свят

Виж още..

Грешки с опаковането на продукти, които да не допускате

Виж още..

Чари Транс ЕООД  itemprop=

Чари Транс ЕООД

Чари Транс ЕООД разполага със собствен автомобилен парк от товарни автомобили, отговарящи на съвременните стандарти за извършване на товарни превози. Чари Транс ЕООД е надежден логистичен и спедиторски партьор, който ви предлага дългосрочно партьорство и сътрудничество. Всичките ни
София, кв. Сухата река, бл.100 ,вх. Ж, ет. 4, ап. 10

Чари Транс ЕООД е транспортна и спедиторска фирма и развива дейността си на територията на страната и в чужбина. Чари Транс ЕООД има богат дългогодишен опит в извършването превози на товари и спедиция. За нас Чари Транс ЕООД разполага със собствен автомобилен парк от товарни автомобили, отговарящи на съвременните стандарти за извършване на товарни превози. Чари Транс ЕООД е надежден логистичен и спедиторски партьор, който ви предлага дългосрочно партьорство и сътрудничество. Всичките ни усилич са насочени към това вашият товар да пристигне невредим и навременно при вас или вашият получател. Надяваме се, че ще поставим началото на успешно и дълготрайно сътрудничество! Фирмата предлага транспортирането на стоки и товари планираме и изпълняваме с висока ангажираност. Ако имате нужда от помощ или искате да научите повече за това как да използвате нашите услуги, моля свържете се с нас. Ние ще обсъдим Вашето запитване и ще направим всичко възможно, за да ви изпратим бързо желаната информация. Гарантираме ви коректно обслужване. Отворени сме към всички Ваши идеи и предложения за възможното подобряване на услугите ни.Оставамe на Ваше разположение за всяка допълнителна информация и преговори, съобразно Вашите условия, нужди и изисквания. Компанията се е доказала, като коректен, лоялен и надежден партньор, една от най - добрите в своя бранш.

Чари Транс ЕООД - отрасли:


Транспортни Услуги, Спедиторски Услуги,

Мнения за Чари Транс ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за Чари Транс ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Как да предпазите матрака си и да увеличите живота му?

Виж още..

Енергийният мениджмънт и неговото нарастващо значение в съвременния свят

Виж още..

Грешки с опаковането на продукти, които да не допускате

Виж още..