Джи Транс 71 ЕООД - Вижте още

Джи Транс 71 ЕООД

Джи Транс 71 ЕООД извършва транспорт на товари и пратки в страната и чужбина. Фирмата разполага с отлично оборудван автопарк, благодарение на който транспортирането се извършва бързо и безопасно. Централата на фирмата се намира в град Пловдив.
Джи Транс 71 ЕООД

Джи Транс 71 ЕООД – товарен транспорт в страната и чужбина

Джи Транс 71 ЕООД е транспортна фирма, намираща се в град Пловдив и е доказан надежден и коректен партьор. Ние осигуряваме транспортиране на различни по големина пратки както в страната, така и в чужбина.

Джи Транс 71 ЕООД Транспортната фирма в Пловдив предлага:

  • Вътрешен товарен транспорт
  • Международен товарен транспорт
  • Спедиция на пратки

Джи Транс 71 ЕООД има дългогодишен стаж в превоза на товари в България и Европа. Винаги следим за бързо и надеждно транспортиране до всяка точка на нашите товари и пратки.

Всяко наше транспортно средство се поддържат в изправност и периодично преминават през необходимите технически прегледи, тъй като целта на компанията е да осигури надежден транспорт на своите клиенти.

Шофьори с дългогодишен стаж

Шофьорите, работещи в Джи Транс 71 ЕООД, притежават необходимата квалификация и опит. Тук работи екип от водачи с наистина богат опит в този бранш, умеещи да се справят в уговорения с клиента срок.
Компанията постоянно включва своя персонал в обучения за повишаване на квалификация и преквалификация. Така извършваната работата винаги успява да отговори на съвременните норми и изисквания, предявявани към товарния транспорт.

Фирмата осигурява безопасен транспорт, но и се отличава с бързината при доставката на пратките.

Ако се нуждаете от транспортиране на пратки в страната и чужбина, но се колебаете към коя транспортна фирма да се обърнете, можете да сте сигурни, че Джи Транс 71 ЕООД в Пловдив ще ви осигури качествен и надежден транспорт.


Джи Транс 71 ЕООД

www.g-trans71.business.bg

5 2