Белия ООД - Вижте още

Белия ООД

„Бeлия“ OOД, cъc ceдaлищe Кюстендил, извъpшвa дeйнocт в cфepaтa нa тpaнcпopтa и cпeдициятa. Във фирмата са назначени шофьори, които притежават висока квалификация и имат опит и стаж в областта.Това гарантира на нашите клиенти,че товарът ще стигне до уречено място навреме.
Кюстендил, ул.19-ти февруари 30

Белия ООДБелия ООД

За нас:

„Белия“ ООД е специализирана в транспортните дейности и спедицията. Фирмата е със седалище в град Кюстендил и извършва транспорт на всякакви видове товари.

„Белия“ ООД извършва товари включително и ADR, от България до повечето европейски дестинации и обратно, както и вътрешно-европейски превози между други страни от Европейския Съюз.

Във фирмата са назначени шофьори, които притежават висока квалификация и имат опит и стаж в областта. Това гарантира на нашите клиенти, че товарът ще стигне до уречено място
навреме и непокътнат.

Във връзка с удобството и сигурността на нашите клиенти, персонала и шофьорите, комуникацията с всички транспортни средства се извършва посредством GPS и GPRS система, позволяващи постоянно наблюдение на целия автопарк, навременна намеса при инциденти, както и гласова връзка с шофьорите, когато е необходимо.

С цел повишаване качеството на транспортната услуга, в централния офис на фирмата денонощно е на разположение специално обучен персонал.

Белия ООД

Ние правим транспорта по-сигурен!

Актуално в каталога


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?