Д-р Валя Димова - Вижте още

Д-р Валя Димова

Д-р Валя Димова е специалист-невролог и се занимава със съвременна диагностика и лечение на всички заболявания на нервната система, като използва най-новите постижения в областта на образната диагностика.
Варна, ул. Брегалница 1, Сити Клиник

Д-р Ваня Димова ..
Невролог в град Варна
Д-р Валя Димова е специалист-невролог и се занимава със съвременна диагностика и лечение на всички заболявания на нервната система, като използва най-новите постижения в областта на образната диагностика.

Извършва консултации и прегледи на амбулаторни болни, стационално болни, както и прием на пациенти за болнично лечение. Извършват се високоспециализирани изследвания като електромиография /ЕМГ/, Доплер-ехография и по Здравна каса, необходимо за подготовка на документите за балнеолечение.

Д-р Ваня Димова Д-р Валя Димова приема пациенти в своя кабинет във град Варна ул.Брегалница 1, който е оборудван със съвременна необходима техника като ЕЕГ апарат и доплер за мозъчни и периферни съдове.Специалист нервни болести който предлага домашно посещение само срещу лична уговорка.Търси работа в медицински център град Варна в неделя.Телефон за връзка 0885 128 715.


Специализации и квалификации:

Сертификати за високоспециализирани диагностични методи в неврологията - електроенцефалография /ЕЕГ/, електромиография /ЕМГ/ и ултразвуково Доплерово изследване на каротидни съдове


Резюме:

Д-р Димова завършва Висшия медицински институт - Варна през 1987 г. През 2004 г. придобива специалност по нервни болести. Работи в неврологично отделение на Александровска болница - София и Общинска болница -Варна.

От 2009 г. работи като невролог в Аджибадем Сити Клиник Варна.

Има сертификати за високоспециализирани диагностични методи в неврологията - електроенцефалография, електромиография и ултразвуково Доплерово изследване на каротидни съдове.

Д-р Ваня Димова

Аджибадем Сити Клиник Варна
ул.Брегалница 1


Раб.време:
понеделник - след 15.00 часа
петък - от 7.30 да 11.00 часа
В събота часове се записват след 13.30 при повикване
МЦ Клиника Нова
ж.к. Възраждане II,
ул.Вяра 7


Раб.време:
вторник - от 7.30 до 11.00 часа
сряда - от 7.30 до 11.00 часа
четвъртък - от 7.30 до 11.00 часа
събота - 8.00 до 12.30 часа

Мнения за Д-р Валя Димова


Относно: Мнение

Публикувано от: , на: 2019-06-11 23:41:14
Д-р Валя Димова е най-добрият невролог, при който съм се лекувала. Голям професионалист,много точна в диагнозите, компетентна и човечна!!! Препоръчвам я на всички, които имат нужда от знаещ и разбира проблемите лекар!!!

Напиши мнение за Д-р Валя Димова


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Д-р Валя Димова - отрасли:


Медицина, Здравеопазване, Невролог,
4.3 4