Ролита 97 П ЕООД  itemprop=

Ролита 97 П ЕООД

Ролита 97 П" ЕООД е транспортна фирма утвърдена на български пазар в превоза на пътници в страната и чужбина.Още от самото си създаване, фирмата е лицензирана за международен превоз на пътници с лиценз № 0510, като покрива и отговаря на всички европейски изисквания за превоз на пътници.
София, ж.к. Толстой, бл. 43, ет. 12, ап. 80

"Ролита 97 П" ЕООД е транспортна фирма утвърдена на български пазар в превоза на пътници в страната и чужбина. Още от самото си създаване, фирмата е лицензирана за международен превоз на пътници с лиценз № 0510, като покрива и отговаря на всички европейски изисквания за превоз на пътници. "Ролита 97 П" ЕООД - пътнически превози в страната и чужбина Вече повече от 10 години работим в сферата на туроператорството и благодарение на богатия опит, който придобихме в тази област, компанията ни може да Ви предложи следните услуги: Превози в страната и чужбина Трансфери от /до аерогари, пристанища, хотели, изложения и панаири Транспортни услуги за бизнес пътувания, ВИП, сватби и др. Конференции, служебни срещи и др. мероприятия Екскурзии с дегустации на вина Училищен туризъм Регионален туризъм и посещение на свети места (църкви, манастири и др.) Екологичен и спортен туризъм Наем на лек автомобил, миниван, микробус или автобус за "сити тур" или "шопинг" в рамките на гр. София Превоз на деца от домовете им, по строго разписание и маршрут, до учебно заведение и обратно Превоз на служители на фирми и организации от/до работното им място Автомобили и миниванове Крайслер Себринг - 4+1 места Ситроен Джъмпи - 8+1 места Пежо Експерт - 8+1 места Фиат Скудо - 7+1 места Нашата мисия: Да послужим на нашите пътници възможно най-добре, за да може клиента да бъде максимално удовлетворен Да уважаваме времето и правата на нашите пътници Да помагаме на нашите служители да се чувстват добре всеки път на работното си място Добросъвестно да изпълняваме отговорностите си към човечеството и околната среда Микробуси Мерцедес Спринтер 515 ЦДИ - 20+1 места Мерцедес Спринтер 315 ЦДИ - 17+1 места Мерцедес Спринтер 311 ЦДИ - 15+1 места Ивеко Дейли - 17+1 места Фиат Дукато - 15+1 места Форд Турнео - 8+1 места Нашето видение: Да предвидим потребностите на нашите пътници и да намерим начин да ги накараме да се чувстват щастливи Автобуси Бова ФХД 12 370 А - 50+1 места Бова ФХД 12-290 - 50+1 места Мерцедес Травего - 50+1 места Мерцедес Туризмо - 53+1 места Ман РХ 403 - 45+1 места Исузу Тюркуаз - 32+1 места Хюндай Каунти - 28+1 места Нашата политика за качество: Да създадем атмосфера за удобно и безопасно пътуване, да обновяваме базата си непрестанно и да служим на пътниците си, като винаги помним мотото си: "Всичко навреме!". Ремаркета Ремаркета за велосипеди Туристически багажни ремаркета Туристически багажни ремаркета - тип фургон Качество на обслужването: Стремим се да угодим максимално на клиентите ни, да отговаряме на световните стандарти и така да се задържим на върха Целите ни: Чрез усърдна работа да достигнем съвършенство при вътрешния и международния пътнически транспорт, в термините за стандарти, качество и обслужване. Неопровержимото удовлетворение у нашите пътници е мотивационната сила и щастие за нашите служители.

Актуално в каталога


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?