Последни новини


Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..

Различните материали, от които се изработват детските матраци

Виж още..

Повишаване на имунитета: Полезни начини за укрепване на имунната система

Виж още..

Ветеринарна клиника Алги Поморие - Вижте още

Ветеринарна клиника Алги Поморие

Ветеринарна клиника АЛГИ се намира в един от най-лазурните и слънчеви градове на Черно море - Поморие. Клиниката е създадена през 1991 година като малка стая-кабинет и е първото частно ветеринарно лечебно заведение в Поморие и региона.
Потърсете ни на 0887 278 169
Ветеринарна клиника Алги Поморие
За нас
Ветеринарна клиника АЛГИ се намира в един от най-лазурните и слънчеви градове на Черно море - Поморие.

Клиниката е създадена през 1991 година като малка стая-кабинет и е първото частно ветеринарно лечебно заведение в Поморие и региона, наложило се от необходимостта да се отговори на нарастналата потребност от висококвалифицирано и компетентно ветеринарномедицинско обслужване на увеличаващия се брой домашни любимци - традиционни, а също и екзотични.

Клиниката се модернизира постоянно, съобразно новите тенденции във ветеринарната медицина в световен аспект. Основната и дейност е лечение и профилактика на всички видове домашни любимци и продуктивни животни.
Предлаганите услуги включват:

Специализирана хирургия

Вътрешни болести

ЕКГ

Рентгенографска диагностика

Ултразвукова физеотерапия

Изкуствено осеменяване

Паразитология

Стоматология
Подстригване на кучета и котки

Лабораторна диагностика

Ехография

Акушерство

Имунопрофилактика

Дерматология

Консултации

И други

Ветеринарна клиника Алги Поморие

д-р Петко Димитров Бойчев
Собственик и управител на клиниката е д-р Петко Димитров Бойчев, завършил Висшия институт по зоотехника и ветеринарна медицина в гр. Стара Загора през м. май 1990г.

През 2008 г. завършва с отличие дългосрочна двегодишна специализация по хирургия на дребните животни /домашни любимци/ към Тракийски университет гр. Стара Загора.

В дейността си клиниката винаги се е водила от принципа за отговорно и професионално свършена работа. Нашата фирмена политика се състои в намирането на най-прекия път за успешното решаване проблемите на клиентите ни, полагане на максимални грижи за възстановяване здравето на нашите пациенти, хуманното отношение към тях по време на прегледите и манипулациите, както и в сигурната профилактика, базирана на най-новите постижения на ветеринарно - медицинската наука и технологии.
Още малко за нас...

Клиниката осигурява денонощен прием. При необходимост разполага с възможности за обслужване на пациентите на място, както и стационарно лечение на пациенти нуждаещи се от интензивни и постоперативни грижи както и на рискови пациенти.

Чакалните са две-лятна и зимна, където собствениците могат да се освежат с топли и студени напитки за сметка на заведението, а отделните видове животни да чакат така, че да не си пречат взаимно. Всички първични прегледи, както и по-леките манипулации се извършват в приемната и манипулационната.

Хирургичната зала е оборудвана за инхалационна анестезия с мониторинг на наркозата, електроскалпел, аспиратор, ултразвуков скалер за стоматологични процедури.

Тук се извършват кръвни операции с висока степен на сложност на оперативната техника в областта на коремната хирургия, травматологията, ортопедията, стоматологията, акушерството, гинекологията и онкологията.

  • Ветеринарна клиника Алги Поморие
  • Ветеринарна клиника Алги Поморие
  • Ветеринарна клиника Алги Поморие
  • Ветеринарна клиника Алги Поморие
  • Ветеринарна клиника Алги Поморие

Залата за ултразвукова диагностика е с добра шумо и светло изолация и създава комфорт за пациента и персонала по време на работа. Тук се извършват и ултразвукови физиотерапевтични процедури.

Лабораторията позволява разширена диагностика и качественна диференциална диагноза на заболявани от различно естество. Оборудвана е с ветеринарна апаратура за самостоятелни хематологични и биохимични кръвни изследвания, изследване на урина и микроскопска диагностика на дерматози, дерматофитози, екто и ендопаразитози.

Богатият асортимент от медикаменти, съчетан с дългогодишния ни практически опит, гарантира качеството на обслужване в клиниката. Богатият ни опит със заразните заболявания и вътрешните болести е солидна предпоставка за правилното и успешно разрешаване на сложните клинични случаи и последващите ги възстановителни мероприятия. Дезинфекцията в амбулаторията е подсигурена от модерна ултравиолетова техника.

Постоянните подходящи осветление и температура осигуряват правилно съхранение на медикаментите и комфорт в работата. Секторът за изкуствено осеменяване предлага най-модерните линии в канадското и американското млечно говедовъдство, български материал с доказани качества, а също и възможности за изкуствено осеменяване на кучета.

В магазина се предлагат висококачественни стандартни и лечебни храни на световни лидери в бранша като VIRBAC, Hill’S, Royal Canin, Vobra, Farmina, Happy Dog и други, както и най-необходимите аксесоари за домашни любимци, предложени на конкурентни и промоционални цени, гарантира добрия телесен и функционален комфорт на питомците на нашите редовни клиенти.

И не забравяйте своевременната профилактика е най-доброто лечение, затова посетете навреме, дори и без видима причина Вашия ветеринарен лекар.

Ветеринарна клиника Алги Поморие

Окрийте ни в www.facebook.com

Ветеринарна клиника Алги Поморие - отрасли:


Ветеринарни Клиники,

Последни новини


Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..

Различните материали, от които се изработват детските матраци

Виж още..

Повишаване на имунитета: Полезни начини за укрепване на имунната система

Виж още..