Последни новини


Кога е най-подходящо да наемем яхта?

Виж още..

Най-важните неща, които трябва да знаете, купувайки първата си кола

Виж още..

Видове работни обувки и как да изберем подходящите

Виж още..

Медицински център Д-р Хайвазов  itemprop=

Медицински център Д-р Хайвазов

Медицински център „Д-р Хайвазов” е създаден в края на 2010г. В него работят: Ортопеди и травматолози; Офталмолози; Невролози; Неврохирурзи; Кинезитерапевти и рехабилитатори. Медицински център „Д-р Хайвазов” работи с НЗОК ; лица, застраховани в ЗК "УНИКА" и с частни пациенти.
София, бул. Цариградско шосе 131, АТМ Център, ет. 7

За Нас Медицински център „Д-р Хайвазов” е създаден в края на 2010г. В него работят: Ортопеди и травматолози; Офталмолози; Невролози; Неврохирурзи; Кинезитерапевти и рехабилитатори. Медицински център „Д-р Хайвазов” работи с НЗОК ; лица, застраховани в ЗК "УНИКА" и с частни пациенти. ТЕЛЕФОН ЗА ЗАПИСВАНИЯ: 02 / 875 71 11 Услуги Ортопедия и травматология Офталмология Неврология Кинезитерапия Неврохирургия Физиотерапия и рехабилитация Тук сме и се грижим за Вас! На разположение на пациентите са: Рентген Ехограф Остеодензитометър Озоногенератор Електромиограф Пълно окомплектоване на очния кабинет Съвременна физио-рехабилитация Напредналите технологии са здраве за Вас! Контакти София 1784 бул. Цариградско шосе №131 02/875 71 11 mc@medicine-bg.com www.medicine-bg.com

Мнения за Медицински център Д-р Хайвазов


The company has no review.

Напиши мнение за Медицински център Д-р Хайвазов


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Кога е най-подходящо да наемем яхта?

Виж още..

Най-важните неща, които трябва да знаете, купувайки първата си кола

Виж още..

Видове работни обувки и как да изберем подходящите

Виж още..