Последни новини


Кои етерични масла са подходящи според типа коса?

Виж още..

Натурална грижа за кожата с флоралните води на Eterika

Виж още..

За какво се използва розовото масло?

Виж още..

Катерина М. Павурджиева  itemprop=

Катерина М. Павурджиева

Психологическата консултация съдържа в себе си идеята, че понякога имаме нужда от независим специалист, който да ни изслуша и да ни помогне да изслушаме и разберем самите себе си. Фактът, че ползвате консултант не означава, че сте болен.
Психологическата консултация съдържа в себе си идеята, че понякога имаме нужда от независим специалист, който да ни изслуша и да ни помогне да изслушаме и разберем себе си. Фактът, че ползвате консултант не означава, че сте болен... Просто сте в криза и в определен момент на тази криза не намирате сами изхода...Кога да се възползвате от тази услуга? Всеки път, когато имате чувството, че повече не можете така! Или когато ви споходят съмнения правилно ли се справяте с определена ситуация или конфликт... Психотерапия: Психотерапията е изкуство! И също както в изкуството, и тук са нужни дълги години учене, чиракуване и търсене на собствен професионален подход. В началото бях привлечена от конкретността на биоенергетичният (или психо-телесен) терапевтичен подход на Вилхелм Райх и Александър Лоуен. Харесваше ми идеята, че физическото тяло е картата на нашите душевни болки и страдания. Винаги съм уважавала физическата телесна култура и когато открих, че чрез нея може да имаме и директен достъп до скрития свят на вътрешните ни емоционални изживявания, бях окончателно спечелена за каузата. Групи и семинари: Смятам, че в условията на една лабораторна експериментална група може да се постигнат добри терапевтични резултати за много по-кратко време и с много по-голяма ефективност. Малките групи от хора (не повече от 20 - 25 души) имат безотказни механизми на изчистване, корекция и коструиране на позитивните черти на характера на един човек.С участието и дискретното ръководство на терапевт и евентуални негови сътрудници, динамиките могат да достигнат наистина дълбинни катарзисни моменти. Биоенергия: Биоенергията е термин от ... психоанализата.Най-простото обяснение на Биоенергията е следното:всеки организъм, който усвоява хранителни вещества и ги метаболизира, произвежда енергия като резултат на този метаболизъм. Енергията е невидима за простото човешко око, но тя е в основата на всички жизнени процеси. Състоянието на тази енергия може да бъде основата за диагноза и/или лечение на организма, който я е произвел. Йога: Йога не е спорт. Йога е път.Йога е всеприемаща и ненасилваща. Йога е симетрия и хармония, постоянство и дициплина, самонаблюдение и самоконтрол. Йога е щастие!Постоянството в практикуването на йога, освобождава блокирани енергии у нас (кундалини) и по приятно „магически” начин ни докарва до състояние на лека еуфория, която в обикновенния живот наричаме щастие. Оптимизъм и доброжелателност стават психологическия фон на ежедневието ни – напук на кризи, безпаричие и обществено дирижирана параноя...

Катерина М. Павурджиева - отрасли:


Психиатър, Йога, Аюрведа, Психолог, Психотерапевт,

Мнения за Катерина М. Павурджиева


The company has no review.

Напиши мнение за Катерина М. Павурджиева


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Кои етерични масла са подходящи според типа коса?

Виж още..

Натурална грижа за кожата с флоралните води на Eterika

Виж още..

За какво се използва розовото масло?

Виж още..