Последни новини


Кои етерични масла са подходящи според типа коса?

Виж още..

Натурална грижа за кожата с флоралните води на Eterika

Виж още..

За какво се използва розовото масло?

Виж още..

Д-р Стоян Михайлов  itemprop=

Д-р Стоян Михайлов

д-р Стоян Михайлов - специалист по пластична, възстановителна и естетична хирургия.Цел на моята професионална дейност като пластичен хирург е да осигуря възможно най-високата степен на качество и задоволеност за пациентите.По време на консултациите, продължаващи понякога повече от един
София, Военно медицинска академия, ул. Св. Георги Софийски 3

II Естетична пластична хирургия II Реконструктивна хирургия II Консултации и операции се извършват в Клиника по Ендоскопска хирургия на Военно Медицинска Академия (ВМА)–София За контакти: тел. 0888 512347 Философия на моята практика Цел на моята професионална дейност като пластичен хирург е да осигуря възможно най-високата степен на качество и задоволеност за пациентите. По време на консултациите, продължаващи понякога повече от един час, обсъждаме заедно с пациента неговия проблем и възможните начини за коригирането му. Моята задача е да предложа възможните варианти за корекция, а пациентът избира онзи, който му се струва най-приемлив за него. Правя всичко възможно да обясня какво точно може да се очаква от корекцията без да скривам и недостатъците й. Подробно разяснявам и възможните рискове свързани както с операцията като цяло, така и с конкретната хирургична техника. Ако видя, че пациентът не е готов да приеме възможните рискове и усложнения от оперативната корекция се стремя да го разубедя от провеждането й на този етап. В случаите когато не се чувствам сигурен в диагнозата или във възможностите ми за коригиране на проблема, не се срамувам да консултирам пациентите си или да ги изпратя за оперативна корекция при други специалисти. Дори при провеждане на корекциите с местна анестезия, по време на операцията присъствува квалифициран анестезиолог, който контролира общото състояние на пациентите и допринася за усещането за спокойствие и сигурност у тях. Естетичната хирургия не е каприз, а необходимост за тези които имат нужда от нея. Успешната корекция на проблема повишава самочувствието на пациентите и води до по-висока степен на реализация както в личния, така и в професионалния им живот.  

Мнения за Д-р Стоян Михайлов


Относно: Mnenie

Публикувано от: , на: 2012-12-09 13:56:40
Iskam da izkaja blagodarnosti na dr.Stoqn Mixailov!!!Straxoten profesionalist,i rezultata sled operaciqta e straxoten,prepora4vam go mili momi4eta niama da sbarkate s izbora si na xururg!!!

Напиши мнение за Д-р Стоян Михайлов


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Кои етерични масла са подходящи според типа коса?

Виж още..

Натурална грижа за кожата с флоралните води на Eterika

Виж още..

За какво се използва розовото масло?

Виж още..