РОЖЕН ЕКСПРЕС  itemprop=

РОЖЕН ЕКСПРЕС

Автобусен Транспорт
Автобусен Транспорт

Мнения за РОЖЕН ЕКСПРЕС


Относно: Рожен Експрес

Публикувано от: , на: 2013-08-05 16:00:37
Искам да споделя ужасното преживяване което имах в неделя (04.08.2013г.), пътувайки с рейс на Рожен Експрес Пампорово - София 10.20-14.20. В рейса нямаше работещ климатик, нито пердета (които поне малко да предпазват от твърде силното слънце по това време на деня). Седалката на сина ми беше развалена и се клатеше на всички страни, не можеше да се застопори по никакъв начин. На всички е известно какъв е маршрутът (завои и т.н) и какви са температурите в този времеви интервал - 30-35 градуса! С останалите пътници преживяхме същински кошмар! Синът ми е на 6 години, има здравословен проблем, призля му. На мен ми падна кръвното и със сетни усилия успях да му съдействам. Не на последно място искам да спомена, че бях закупила двупосочен билет от София, а моят билет изобщо не беше отбелязах в списъка на шофьора на автобуса. Той беше силно подразнен - сякаш аз имам вина за това. Каза ми, че е чиста случайност, че има 2 места за мен и сина ми. Другите пътници на които се налага често да ползват услугите на тази фирма

Напиши мнение за РОЖЕН ЕКСПРЕС


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.